Zahtevaj brezplačne ponudbe mizarstev v Sežani

32 izvajalcev v bližini

Že 1.452 uporabnikov iz Sežane je izvajalca poiskalo prek primerjam.si

11 najboljših mizarstev Sežana, 2022

11 zaključenih projektov s povprečno oceno 4,5

Tadej Pajer s.p.

4,5
11 ocen
5,0
Renée S. L. , pred 8 leti

Z možem sva zgradila nov dom in kot vsi, sva se tudi midva ob tem pogosto soočala z različnimi tegobami, kot so: nezmožnost dobave materialov, neustrezna izvedba del, nastala materialna škoda in reklamacije... Ravno zato je bila izkušnja z mizarjem Tadejem Pajerjem pravo olajšanje. Opremljala sva dom v podeželskem - cottage stilu, zato so bile najine zahteve in pričakovanja zelo specifični. Npr. profilirana frontna vrata s polnilom, izvenstandardne dimenzije elementov, prilagajanje oblik in načina odpiranja posameznih elementov manj ugodnim razmeram v kuhinji, želela sva "postaran" izgled kuhinje, s popokano barvo, kar pa naj bi delovalo pristno, i.t.d. Tadej je za vsako najino željo in idejo imel rešitev in kar naenkrat je vse postalo mogoče ter izvedljivo. Fant je strokovnjak, na naju je že prvi dan naredil dober vtis, časovno ni obljubljal nemogočega in kar je redkost, a vendar zelo pomembno - držal se je vseh rokov. Kuhinja je bila izdelana v obljubljenem roku in moram priznati, da je izpadla še lepše in bolj pristno patinirana, kot sva si upala pričakovati. Njegova ponudba je zelo transparentna in razumljiva, izbor in uporaba materialov ni naključna, vse nama je lepo pojasnil. (Edino kar bi popravila, je njegova spletna stran. ;) ) To je na kratko opis najinih izkušenj z mizarstvom Cedra. Priporočila bi ga vsem, predvsem pa tistim, ki želijo nekaj več.

5,0
Špela G. R. , pred 8 leti

Izbrali smo ponudbo MIZARSTVO CEDRA TADEJ PAJER S.P., potem pa je prišlo doma do spremembe, saj je delo hotel za nas opraviti moj oče, skupaj s svojim prijateljem. Z gospodom Pajerjem sem bila zelo zadovoljna, saj je odgovarjal zelo hitro na moja vprašanja in nam dal tudi nekaj zelo dobrih nasvetov in predlagal drugačne rešitve.

5+
Let na tržišču
10+
Izvedenih projektov
100+
Poslanih ponudb
Izbor strank 2016

Storitve: lesene stopnice, vgradne omare, mizar, kuhinje po meri, mizarske storitve, pohištvo po meri, mizarstvo.

Zahtevaj ponudbo
10+
Let na tržišču

Storitve: vgradne omare, lesene stopnice, mizar, mizarske storitve, pohištvo po meri, mizarstvo, kuhinje po meri.

Zahtevaj ponudbo

LESTEK d.o.o.

 
0 ocen
5+
Let na tržišču

Storitve: strešna okna, lesene stopnice, pvc okna, streha, balkonska vrata, popravilo strehe, menjava strehe, zamenjava notranjih vrat, dvokrilna garažna vrata, dvižna garažna vrata, kritina, alu vhodna vrata, vhodna stanovanjska vrata, mizar, prekrivanje strehe, notranja vrata.

Zahtevaj ponudbo

DAVIDE ZUFFI S.P.

 
0 ocen
5+
Let na tržišču

Storitve: lesene stopnice, mizarstvo, pohištvo po meri, mizar, vgradne omare, kuhinje po meri, mizarske storitve.

Zahtevaj ponudbo
5+
Let na tržišču

Storitve: kuhinje po meri, mizarske storitve, mizarstvo, lesene stopnice, mizar, vgradne omare, pohištvo po meri.

Zahtevaj ponudbo

SALVIA d.o.o

 
0 ocen
20+
Let na tržišču

Storitve: vgradne omare, mizarske storitve, kuhinje po meri, lesene stopnice, mizar, pohištvo po meri, mizarstvo.

Zahtevaj ponudbo
10+
Let na tržišču

Storitve: lesene stopnice, vgradne omare, kuhinje po meri, pohištvo po meri, mizar, mizarstvo, mizarske storitve.

Zahtevaj ponudbo
10+
Let na tržišču

Storitve: mizar, vgradne omare, lesene stopnice, mizarstvo, kuhinje po meri, mizarske storitve, pohištvo po meri.

Zahtevaj ponudbo

JAKA PIPAN S.P.

 
0 ocen
10+
Let na tržišču

Storitve: brušenje parketa, dvokrilna garažna vrata, mizarske storitve, drsna vrata, les/alu okna, vhodna vrata, lesena vhodna vrata, notranja vrata, obnova parketa, pohištvo po meri, lakiranje parketa, keramičar, menjava oken, parket, kuhinje po meri, linolej.

Zahtevaj ponudbo

BOLE ALEŠ S.P.

 
0 ocen
10+
Let na tržišču

Storitve: mizarske storitve, mizar, lesene stopnice, vgradne omare, kuhinje po meri, pohištvo po meri, mizarstvo.

Zahtevaj ponudbo

ŠUTC d.o.o.

 
0 ocen
10+
Let na tržišču
20+
Število zaposlenih

Storitve: lesene stopnice, kuhinje po meri, mizarstvo, mizar, vgradne omare, mizarske storitve, pohištvo po meri.

Zahtevaj ponudbo

Pogosta vprašanja

 • Kako prepoznam dobrega mizarja?

  Preden sklenete pogodbo za tako velik projekt, kot je izdelava pohištva, ki vam bo služila za več desetletij, pazljivo preverite vaše opcije. Priporočamo vam, da zberete več ponudb (to lahko storite tudi na primerjam.si), da lahko primerjate cene in reference posameznega mizarja. Prav tako je pomembno, da se z njim srečate v živo, da presodite, ali bi bilo sodelovanje z njim konstruktivno ali ne.

 • Ali se mi izplača naročiti pohištvo po meri?

  Gledano zgolj iz finančnega vidika, se vam izdelava pohištva po meri ne izplača. A po drugi strani bo po meri izdelano pohištvo bolj kvalitetno, dlje časa obstojno, poleg tega pa se bo do centimetra prilegalo vašemu prostoru. Četudi je dražje, je pozitivnih vidikov pohištva po meri toliko, da odtehtajo višjo naložbo.

 • Katere so prednosti in slabosti pohištva po meri?

  S pohištvom po meri boste pridobili kakovosten in unikaten kos pohištva, ki se bo popolnoma prilegal vašemu prostoru. Slabost je ta, da bo izdelava pohištva trajala dlje časa in vas bo stala precej več.

Nedavna povpraševanja za mizarstva, Sežana

Pohištvo - ostali prostori

 • Rok za izdelavo: Takoj
 • Obseg mizarskih del: Oprema celega prostora ali stanovanja

Pozdravljeni. Trenutno se iščemo mizarstvo, za izdelavo pohištva v hiši: Načrti vsebujejo: 1 - Tloris - tloris apartmaja, kjer je na koncu Garderobna soba in levo na začetku Vhod in Garderobna Omara 2 - Garderobna soba z omaro, zaprto z fiksno steno levo, vhodnimi steklenimi vrati in steno s policami in dvemi omaricami 3 - Vhod + Omara - Vhod bo stena v kateri bodo vgrajena vrata s skritimi podboji - pred vhodom bo Garderobna omara - z notranje strani pa alternativno poličke in ena omarica 4 - DS (Dnevna Soba) Nadstropje - dnevna soba v nadstropju, kjer bo stenska omara s policami, predali (4x), stekleno vitrino (pokončno) in spodnji elementi za fascikle in TV regal - zraven spada še miza z dvema predalnikoma in omara za fascikle s policami na zgornjem delu (služi za ločitev delovnega prostora od ostale dnevne sobe) 5 - Predsoba - Garderobna omara v predsobi v pritličju - spodnji del višji za garerobo in čevlje - zgornji del omare za letno/zimske stvari 6 - DS (Dnevna Soba) Pritličje - spodnji del polic je že izveden in je potrebno dodatno vgraditi dva predala, omaro in zaslonko s polico (za zakritje razdelilne omare talnega ogrevanja) 6 - 1 - gradbene mere za omaro med oknoma - tudi za zakritje razdelilne omare talnega ogrevanja 6 - 2 - Omare za v jedilnico med stebri in med okni Če vsa zadeva zanima nas obvestite, da vam pošljemo skice pohištva z WE TRANSFER-jem Za dodatna pojasnila se slišimo. Prosim za ponudbo in informacijo o roku izvedbe . Hvala in lep pozdrav

Nadstreški, terase, ute ipd.

 • Rok za izdelavo: Takoj

nadsresek za 2 avtomobila, dimenzije cca 5m x 6m, lesena konstrukcija, dvokapna streha ,kritina iz plocevine valovita( imitacija korcev) barva opeke., maksimalna visina 3,5 m , naklon strehe max 25 stopinj. Ponudbe bi rada že februarja, da se lahko dela začenejo v marcu. Prosim za ponudbe. Hvala in lep pozdrav.

Pohištvo - ostali prostori

 • Rok za izdelavo: 1 - 3 mesece
 • Obseg mizarskih del: Posamezni kosi pohištva

Zid oziroma stena katera ima okno bi želela da jo zapolnim s policami. Police so lahko globoke največ 35 cm. Potrebovala bizapolnitev prib. 10 kvadr. metrov. Pomembno mi je da so police od kota - do kota. Material mi ni pomemben - lahko so navadne plošče, barvane (bele). Za dodatna vprašanja sem vam na voljo, zaželjen ogled. Hvala, LP

Pohištvo - ostali prostori

 • Rok za izdelavo: 1 - 3 mesece
 • Obseg mizarskih del: Posamezni kosi pohištva

Potrebujemo otroško sobo, regal dnevna soba, kabinet Otroška soba: x 90 (siva omara na sliki naj bo do vrha) Regal d: , v V priponki prilagamo slike, kako naj bi izgledalo. Vse v beli barvi s kombinacijo lesa. Zanima nas, v kolikšnem času je izvedljivo? Lep pozdrav, in Anita

Pohištvo - ostali prostori

 • Rok za izdelavo: Takoj
 • Obseg mizarskih del: Oprema celega prostora ali stanovanja

Pozdravljeni, želeli bi klasično pohištvo iz masivnega lesa z mehkim zapiranjem. Zaradi same višine stropa ( cm) bi želeli, da so omare visoke cm. V višino so vključene tudi nogice na katerih bi bile omare in sicer višine 10 cm. Omare številka 1, 2 in 3 bi bile sestavljene iz treh delov in sicer z deli A (višina 50 cm) del B (višina cm) in del C (višina 60 cm). Omari številka 4 in 5 pa bi bili sestavljeni iz dveh delov in sicer del A (višina 50 cm) in del B+C (višina cm). Vse omare bi bile široke 80 cm in bi v predelu A imele eno polico s lesenimi vrati. Z leve proti desni: 1. omara številka 1 bi imela v predelu B tri police in lesena vrata s steklom in v predelu C tri predale 2. omara številka 2 bi imela v predelu B dve polici brez vrat in v predelu C eno polico z  lesenimi vrati 3. omara številka 3 bi bila kot omara številka 1 in bi imela v predelu B tri police in lesena vrata s steklom in v predelu C tri predale 4. pri omari številka 4 bi se del B+C omara s policami in lesenimi vrati 5. pri omari številka 5 bi se del B+C omara z obešalnikom za jakne. Globina omar 1, 2, 3 in 4 bi bila 45 cm, globina omare številka 5 pa bi bila 60 cm. V prilogi vam za lažje razumevanje prilagam skico želenih omar in njihovo postavitev ter približen vzorec naše  želje klasičnega pohištva. Hrastov les. Hvala, LP

Vgradne omare

 • Rok za izdelavo: Takoj

Spoštovani, v priponki vam pošiljam sliko prostora, kjer naj bi ta omara bila. Nekaj primerov za barvo in stil. Stil bi bolj moderen, razgibane oblike,...Omara naj bi se drsno odpirala (2 krilno) in na nižjem delu kakšne okrasne poličke. Barva naj bi bila bela in okvir grafit. Dimenzije: cm- dolžina, globina- 60cm, višina pa je opisana v sliki prostora (mansarda). Upam, da vam bo kaj v pomoč... Hvala in lep pozdrav,

Pohištvo - ostali prostori

 • Obseg mizarskih del: Oprema celega prostora ali stanovanja
 • Rok za izdelavo: Takoj

Pozdravljeni, v sobi bi si zeleli se garderobno omaro, dve nocni omarici (s tremi predali) in komodo (s stirimi predali). Okvirne mere za garderobno omaro so D cm, V cm in G oz. Š 70 - 75 cm. Okvirne mere za nocni omarici so D 30 cm, V 60 cm in G 30 cm. Okvirne mere komodo pa so D 90 cm, V 90 cm in G 50 cm. Pohištvo v beli barvi. Lp

Vgradne omare

 • Rok za izdelavo: 1 - 3 mesece

Pozdravljeni Zanimamo se za izdelavo pohišva in sicer; V kopalnici kopalniška omara pod lijakom,omarica za pralnin in sušilni stroj V hodniku garderobna vgradna omara cca širine V otroški sobi vgradna omara širine cca Kuhinja visoka moderna cm in kuh.otok x95cm Rok izdelave in dobave cca začetek februarja. Hvala in lp

Kuhinja po meri

Pozdravljeni, prosim za ponudbe. Naknadno bom izvajalcem poslala izris ter sporočam da se gre za kotno garnituro. Vse skupaj bi bilo 5m stensko plus mejhan šank približno meter in pol. Notri je vgradni pomivalni stroj zato mora biti manjši lijak. Hladilnik je lahko ameriški oz prosto stoječi. Pečica je pa lahko v vgradni omari. Hvala in lp.

Kuhinja po meri

Pozdravljeni, iščem mizarja, ki bi mi izdelal kuhinjo iz vezane plošče. Govora je o enostranski ravni kuhinji, dolžine cca 3,5m. Ker je garsonjera popolnoma prazna, me zanima izdelava tudi vsega drugega pohištva, a začenjam pri kuhinji. Potrebujem izdelano kuhinjo v sredini oktobra. Stanovanje se nahaja v Trstu, zato me zanima tudi dostava in montaža tam. Hvala, lp