Mnenja strank

5.0 / 5
Jitka H. - 18.12.2015
Profesionalno! Zelo sposoben mlad podjetnik in dober, natančen mizar. Pripravljen svetovati, nič ni bilo problem, potrpežljivost in individualna obravnava, na koncu pa popolna kuhinja za zelo dobro ceno. Zagotovo najboljši od vseh mojstrov, s katerimi smo sodelovali tekom prenove stanovanja. Bomo ga definitivno priporočili naprej! In mu zaupali vse pohištvo po meri.
4.0 / 5
Katarina M. K. - 14.07.2015
Ponudnik se je držal dogovorjenih rokov, bil je pripravljen izdelati več variant, hitro se je odzival na e pošto. Zaradi napake v materialu je kar dvakrat zamenjal del kuhinjskega pulta (lahko bi predhodno sam opazil napako).
5.0 / 5
Vika B. - 13.03.2015
Zahvaljujem se vam za odlične ponudbe res dobrih mizarjev, vendar sem se morala odločiti samo za enega. Vem, da sem se prav odločila, ker imam že narejeno novo kuhinjo in je zelo lepa. Naredil mi jo je Cedra, Tadej Pajer. Zelo priden, vesten in natančen gospod. Bom vsem povedala za njega.
5.0 / 5
Borut K. - 23.10.2014
Kuhinja je montirana, sem zadovoljen s samo izvedbo, izgledom,... Izmed obrtnikov, s katerimi sem delal, je bil ta med boljšimi.
5.0 / 5
Špela G. R. - 07.07.2014
Izbrali smo ponudbo MIZARSTVO CEDRA TADEJ PAJER S.P., potem pa je prišlo doma do spremembe, saj je delo hotel za nas opraviti moj oče, skupaj s svojim prijateljem. Z gospodom Pajerjem sem bila zelo zadovoljna, saj je odgovarjal zelo hitro na moja vprašanja in nam dal tudi nekaj zelo dobrih nasvetov in predlagal drugačne rešitve.
5.0 / 5
Renée S. L. - 19.03.2014
Z možem sva zgradila nov dom in kot vsi, sva se tudi midva ob tem pogosto soočala z različnimi tegobami, kot so: nezmožnost dobave materialov, neustrezna izvedba del, nastala materialna škoda in reklamacije... Ravno zato je bila izkušnja z mizarjem Tadejem Pajerjem pravo olajšanje. Opremljala sva dom v podeželskem - cottage stilu, zato so bile najine zahteve in pričakovanja zelo specifični. Npr. profilirana frontna vrata s polnilom, izvenstandardne dimenzije elementov, prilagajanje oblik in načina odpiranja posameznih elementov manj ugodnim razmeram v kuhinji, želela sva "postaran" izgled kuhinje, s popokano barvo, kar pa naj bi delovalo pristno, i.t.d. Tadej je za vsako najino željo in idejo imel rešitev in kar naenkrat je vse postalo mogoče ter izvedljivo. Fant je strokovnjak, na naju je že prvi dan naredil dober vtis, časovno ni obljubljal nemogočega in kar je redkost, a vendar zelo pomembno - držal se je vseh rokov. Kuhinja je bila izdelana v obljubljenem roku in moram priznati, da je izpadla še lepše in bolj pristno patinirana, kot sva si upala pričakovati. Njegova ponudba je zelo transparentna in razumljiva, izbor in uporaba materialov ni naključna, vse nama je lepo pojasnil. (Edino kar bi popravila, je njegova spletna stran. ;) ) To je na kratko opis najinih izkušenj z mizarstvom Cedra. Priporočila bi ga vsem, predvsem pa tistim, ki želijo nekaj več.
5.0 / 5
Vasilij S. - 14.03.2014
Pohvalil bi profesionalnost, točnost in kvalitetno izvedbo. Povpraševanje smo oddali en mesec nazaj in kuhinjo že imamo!
5.0 / 5
stane b. - 14.03.2014
Pohvalil bi pristop, odprtost do stranke. Priporočil sem ga tudi drugim znancem, prijateljem in sodelavcem. Vse se je dalo dogovoriti, že v času dogovarjanja je pokazal razumevanje za spremembe. Ker se je g. Pajer zelo izkazal, smo se dogovorili še za dodatna dela: pohištvo za dnevno sobo, kopalnico, in tudi zdaj smo sredi dogovorov za pohištvo v spalnici. Pohvalil bi kvaliteto, odzivnost, kakovost dela. Niti ene same negativne stvari nimam za povedati!
4.7 / 5
Urša N. - 16.12.2013
Je zelo v redu, ker se v vsako stvar zelo poglobi in najde rešitev. Tudi naredil je kuhinjo zelo hitro. Tako, da ga vsekakor priporočava. Tudi nama bo še par stvari naredil, garderobno omaro, ker mora biti po meri delana, pa ob kaminu še eno klop, pa tudi par polic v istem odtenku, kot je kuhinja.
Pohvalila bi ga z oceno 4 za kakovost, ker je na koncu malo drugače naredil, kot smo se zmenili.
1.0 / 5
Primož P. - 07.11.2013
Pozdravljeni, sporočam vam, da sem prejel 4 ponudbe od 1000 evrov do 6000 evrov, kar je zelo pretirano, saj so mi določeni povedali, da ceneje ne gre, pa imam kuhinjo dolgo samo 3.50 metra, ABSURDNO, ne morem verjeti. S punco sva izbrala mizarja Tadej Pajer - Mizarstvo Cedra. Naročila sva kuhinjo, saj sva jo prej že zrisala, kakšno hočeva, in prišel je tudi na ogled prostora, da bo vedel, kako kaj stoji. Kuhinjo sva plačala, preden jo je začel izdelovati, kar mislim, da je pošteno in sva tudi pričakovala, da bo vse v redu. Dobila sva jo v roku treh tednov, jo je dostavil, potem pa so se začele komplikacije. Ker se malo spoznam na to stroko, sem opazil da omarice niso kvalitetno sestavljene, kuhinjski pult je bil napačne barve in napačno razrezan, fronta predalnika je bila počena in popravljena z lesnim kitom, viseče omarice so bile z eno polico (naročila sva z dvema) in različne barve stranice pri eni omarici, zaključnih letvic za kuhinjski pult sploh ni dostavil s kuhinjo, kar še vedno čakam, saj je bila kuhinja dostavljena 5. oktobra, danes pa smo 7. novembra, kotna omarica (spodnji element) je popolnoma zgrešil, saj sva zaradi te omarice potrebovala kuhinjo po naročilu. Skoraj pol kuhinje je napačno naredil. Zelo sem jezen in razočaran nad mizarjem, potem pa ga še prosim, kdaj lahko pričakujem dokončne dele kuhinje, ker tole čakanje ni za nikamor, in se je za povrh vsega še grdo obnašal, naj ne preizkušam njegovega potrpljenja in da ne vem, s kom imam opravka....kako prosim???? Višek nesramnosti, nategovanje in izkoriščanje, važno, da je on prejel plačilo, to je zelo pomembno, kuhinja pa - če bo bo, če ne pa ne. Žal nobenemu ne priporočam tega mizarja. Hvala za razumevanje.
Kot je gospod omenil, je želel cenovno najugodnejšo ponudbo. Seveda to ne pomeni, da so bile omarice sestavljene nekvalitetno, prav nasprotno. Za dogovorjeno ceno ni bilo možno vključiti dvojnih polic ter zaključnih pultnih letev, prav tako je bilo potrebno spremeniti kotno omaro v klasično. Pult je bil res napačno odrezan zaradi tehničnih težav s strojem, vendar je bil zamenjan, prav tako je bil zamenjan dekor pulta, ki ga je stranka sama izbrala, čeprav je kasneje govorila, da ni pravi. Ko mi je stranka pokazala poškodovano ličnico predala, je bila prav tako zamenjana. Omarice so bile sestavljene oz. narejene izključno po strankinem načrtu. Prav tako je gospod vztrajal, da bo montažo vršil sam, kar sem mu odsvetoval. Resnično mi je žal, da je prišlo do nesporazuma in slabe volje. Ker je zadovoljstvo stranke na prvem mestu, sem kljub dejstvu, da sem vse napake odpravil, odklonil plačilo za opravljeno delo.

Ste že sodelovali s ponudnikom? Ocenite ga!