Zahtevaj brezplačne ponudbe za čistilno napravo v Kopru


Že 5.889 uporabnikov iz Kopra je izvajalca poiskalo prek primerjam.si

4 najboljših ponudnikov čistilnih naprav Koper, 2022

3 zaključeni projekti s povprečno oceno 5,0

David Marin, s.p.

5,0
3 ocene
5,0
Darija G. , pred 2 letoma

Ponudnik se je držal dogovorjenih rokov, pomagal s strkokovnimi nasveti, izvedba del je bila več kot dobra. Zelo zadovoljna!

5,0
Igor B. , pred 2 letoma

Resen in točen!

5+
Let na tržišču
Izbor strank 2020

Storitve: električne čistilne naprave, betonske čistilne naprave, čistilne naprave brez elektrike, rastlinske čistilne naprave, čistilne naprave, biološke čistilne naprave, male komunalne čistilne naprave, povozne čistilne naprave, male čistilne naprave, pasivne čistilne naprave.

Zahtevaj ponudbo

EUREKA ADV d.o.o.

 
0 ocen
10+
Let na tržišču

Storitve: pasivne čistilne naprave, male čistilne naprave, betonske čistilne naprave, čistilne naprave brez elektrike, čistilne naprave, rastlinske čistilne naprave, biološke čistilne naprave, povozne čistilne naprave, električne čistilne naprave, male komunalne čistilne naprave.

Zahtevaj ponudbo

EUSK d.o.o.

 
0 ocen
5+
Let na tržišču
5+
Število zaposlenih

Storitve: urejanje vrtov, male komunalne čistilne naprave, načrtovanje vrta, biološke čistilne naprave, rušitvena dela, asfaltiranje & tlakovanje, asfaltiranje, gradbena dela, zasaditev vrta, košnja trave, rastlinske čistilne naprave, izkop (gradbene) jame, gradnja hiše na ključ, asfaltiranje dvorišča, tlakovanje dvorišča, temeljna plošča.

Zahtevaj ponudbo
10+
Let na tržišču
5+
Število zaposlenih

Storitve: male čistilne naprave, biološke čistilne naprave, pasivne čistilne naprave, električne čistilne naprave, betonske čistilne naprave, male komunalne čistilne naprave, čistilne naprave brez elektrike, čistilne naprave, povozne čistilne naprave, rastlinske čistilne naprave.

Zahtevaj ponudbo

Pogosta vprašanja

 • Kakšne so razlike med posameznimi čistilnimi napravami?

  Vse čistilne naprave bodo učinkovito očistile odpadno vodo iz vašega gospodinjstva, a med njimi obstajajo pomembne razlike. Prva vrsta so rastlinske čistilne naprave, ki so enostavne in ne trošijo električne energije, a zanje potrebujete večjo površino. Poleg tega se v zimskem času njena učinkovitost rahlo zmanjša. Namesto nje lahko izberete malo biološko čistilno napravo, ki je manjša in jo je lažje vkopati, zato je skoraj neopazna. Mala biološka čistilna naprava je nekoliko bolj učinkovita.

 • Kdaj sem pri nakupu čistilne naprave upravičen do subvencije Eko sklada?

  Eko sklad ponuja možnost kredita za vse državljane, ki želijo namestiti malo čistilno napravo. Subvencije za čistilne naprave ponujajo tudi nekatere občine, zato vam svetujemo, da se o tem pred nakupom dodatno pozanimate.

 • Kako moram skrbeti za svojo čistilno napravo?

  Predvsem morate paziti, da v čistilno napravo ne zaidejo predmeti, ki tja ne spadajo. To so na primer lasje, tekstil, ostanki hrane, olja, ženski higienski pripomočki, in podobno. Čistilna naprava je namenjena zgolj odpadni vodi. Poleg rednega vzdrževanja je na leto in pol do dve leti potrebno črpanje in odvoz blata, na pet let pa se priporoča večji servis, ki bo poskrbel, da bo delovanje čistilne naprave še naprej brezhibno.

 • Ali za čistilno napravo potrebujem gradbeno dovoljenje?

  Za malo čistilno napravo z zmogljivostjo do 50PE na potrebujete gradbenega dovoljenja.

Nedavna povpraševanja za čistilne naprave, Koper

Stanovanjski objekt

 • Število oseb (uporabnikov): 5
 • Vrsta čistilne naprave: Mala biološka čistilna naprava
 • Rok za izvedbo: Več kot 3 mesece

Stanovanjska hiša, obstoječa triprekatna greznica. Varianta - ali poleg greznice, ali pa v obstoječo greznica. Rad bi obstoječo greznico uporabil za meteorne vode. Ali mora imeti čistilna naprava odtok v naravo, ali se lahko napelje v greznico in od tam z potopno črpalko usmerja v vinograd za zalivanje.Potrebujem nasvet, in po vsej verjetnosti ogled. Kako je z gradbenimi deli, in kakšna dovoljenja so potrebna.