Zahtevaj brezplačne ponudbe za čistilno napravo v Škofji Loki


Že 2.862 uporabnikov iz Škofje Loke je izvajalca poiskalo prek primerjam.si

2 najboljših ponudnikov čistilnih naprav Škofja Loka, 2022

4 zaključeni projekti s povprečno oceno 5,0

TIMMA d.o.o.

5,0
4 ocene
5,0
Matjaž T. , pred 11 meseci

Brez pripomb - brezhibno opravljeno delo!

Predvsem hitri in odzivni.

200+
Poslanih ponudb
10+
Let na tržišču

Storitve: čistilne naprave, povozne čistilne naprave, biološke čistilne naprave, pasivne čistilne naprave, čistilne naprave brez elektrike, betonske čistilne naprave, električne čistilne naprave, male čistilne naprave, male komunalne čistilne naprave, rastlinske čistilne naprave.

Zahtevaj ponudbo

Pogosta vprašanja

 • Kakšne so razlike med posameznimi čistilnimi napravami?

  Vse čistilne naprave bodo učinkovito očistile odpadno vodo iz vašega gospodinjstva, a med njimi obstajajo pomembne razlike. Prva vrsta so rastlinske čistilne naprave, ki so enostavne in ne trošijo električne energije, a zanje potrebujete večjo površino. Poleg tega se v zimskem času njena učinkovitost rahlo zmanjša. Namesto nje lahko izberete malo biološko čistilno napravo, ki je manjša in jo je lažje vkopati, zato je skoraj neopazna. Mala biološka čistilna naprava je nekoliko bolj učinkovita.

 • Kdaj sem pri nakupu čistilne naprave upravičen do subvencije Eko sklada?

  Eko sklad ponuja možnost kredita za vse državljane, ki želijo namestiti malo čistilno napravo. Subvencije za čistilne naprave ponujajo tudi nekatere občine, zato vam svetujemo, da se o tem pred nakupom dodatno pozanimate.

 • Kako moram skrbeti za svojo čistilno napravo?

  Predvsem morate paziti, da v čistilno napravo ne zaidejo predmeti, ki tja ne spadajo. To so na primer lasje, tekstil, ostanki hrane, olja, ženski higienski pripomočki, in podobno. Čistilna naprava je namenjena zgolj odpadni vodi. Poleg rednega vzdrževanja je na leto in pol do dve leti potrebno črpanje in odvoz blata, na pet let pa se priporoča večji servis, ki bo poskrbel, da bo delovanje čistilne naprave še naprej brezhibno.

 • Ali za čistilno napravo potrebujem gradbeno dovoljenje?

  Za malo čistilno napravo z zmogljivostjo do 50PE na potrebujete gradbenega dovoljenja.

Nedavna povpraševanja za čistilne naprave, Škofja Loka

Stanovanjski objekt

 • Število oseb (uporabnikov): 3
 • Vrsta čistilne naprave: Mala biološka čistilna naprava
 • Rok za izvedbo: 1 - 3 mesece

Zdravo, Ali je možno izpeljati odtok označen na sliki do nove greznice? Namreč, prostor kjer so vrata in manjše okno desno ni v naši lasti, prav tako ne greznica katero si poslužujemo sedaj. Ker pa je glavna jiša dobila novega lastnika, nam ta odreka uporabo greznice, katero je prizidek uporabljal vsa leta do sedaj. Iščemo rešitve, a jih žal ne najdemo. Nam mogoče lahko svetujete in pomagate? Hvala in lep pozdrav,