Zahtevaj brezplačne ponudbe za čistilno napravo v Domžalah

24 izvajalcev v bližini

Že 4.069 uporabnikov iz Domžal je izvajalca poiskalo prek primerjam.si

2 najboljših ponudnikov čistilnih naprav Domžale, 2022

3 zaključeni projekti s povprečno oceno 5,0

TIMMA d.o.o.

5,0
3 ocene
5,0
Matjaž T. , pred 4 meseci

Brez pripomb - brezhibno opravljeno delo!

Predvsem hitri in odzivni.

200+
Poslanih ponudb

Storitve: čistilne naprave, električne čistilne naprave, male čistilne naprave, pasivne čistilne naprave, betonske čistilne naprave, čistilne naprave brez elektrike, rastlinske čistilne naprave, povozne čistilne naprave, male komunalne čistilne naprave, biološke čistilne naprave.

Zahtevaj ponudbo

HIDROFEKAL d.o.o.

 
0 ocen
5+
Let na tržišču

Storitve: betonske čistilne naprave, male komunalne čistilne naprave, povozne čistilne naprave, električne čistilne naprave, biološke čistilne naprave, čistilne naprave brez elektrike, rastlinske čistilne naprave, male čistilne naprave, pasivne čistilne naprave, čistilne naprave.

Zahtevaj ponudbo

Pogosta vprašanja

 • Kakšne so razlike med posameznimi čistilnimi napravami?

  Vse čistilne naprave bodo učinkovito očistile odpadno vodo iz vašega gospodinjstva, a med njimi obstajajo pomembne razlike. Prva vrsta so rastlinske čistilne naprave, ki so enostavne in ne trošijo električne energije, a zanje potrebujete večjo površino. Poleg tega se v zimskem času njena učinkovitost rahlo zmanjša. Namesto nje lahko izberete malo biološko čistilno napravo, ki je manjša in jo je lažje vkopati, zato je skoraj neopazna. Mala biološka čistilna naprava je nekoliko bolj učinkovita.

 • Kdaj sem pri nakupu čistilne naprave upravičen do subvencije Eko sklada?

  Eko sklad ponuja možnost kredita za vse državljane, ki želijo namestiti malo čistilno napravo. Subvencije za čistilne naprave ponujajo tudi nekatere občine, zato vam svetujemo, da se o tem pred nakupom dodatno pozanimate.

 • Kako moram skrbeti za svojo čistilno napravo?

  Predvsem morate paziti, da v čistilno napravo ne zaidejo predmeti, ki tja ne spadajo. To so na primer lasje, tekstil, ostanki hrane, olja, ženski higienski pripomočki, in podobno. Čistilna naprava je namenjena zgolj odpadni vodi. Poleg rednega vzdrževanja je na leto in pol do dve leti potrebno črpanje in odvoz blata, na pet let pa se priporoča večji servis, ki bo poskrbel, da bo delovanje čistilne naprave še naprej brezhibno.

 • Ali za čistilno napravo potrebujem gradbeno dovoljenje?

  Za malo čistilno napravo z zmogljivostjo do 50PE na potrebujete gradbenega dovoljenja.