Zahtevaj brezplačne ponudbe za čistilno napravo v Črnomlju


Že 1.308 uporabnikov iz Črnomlja je izvajalca poiskalo prek primerjam.si

5 najboljših ponudnikov čistilnih naprav Črnomelj, 2022

2 zaključena projekta s povprečno oceno 4,7

EKOKULT d.o.o.

5,0
1 ocena
5,0
Srečko B. , pred 1 letom

Pri Ekokult smo uspešno dobili čistilno napravo z montažo.

10+
Let na tržišču
5+
Število zaposlenih

Storitve: obrezovanje dreves, izdelava škarpe, krajinski arhitekti, rastlinske čistilne naprave, vrtnarstvo, male čistilne naprave, betonske čistilne naprave, električne čistilne naprave, čistilne naprave, zasaditev vrta, urejanje okolice in dvorišč, košnja trave, načrtovanje vrta, ureditev okolice, biološke čistilne naprave, male komunalne čistilne naprave.

Zahtevaj ponudbo

AQUA - SO 23 d.o.o

4,3
1 ocena
5+
Let na tržišču

Storitve: centralne peči na drva, toplotna črpalka voda/voda, peči in kotli, izdelava kopalnice, obnova kopalnice na ključ, zalogovnik za pelete, plinska peč, adaptacija kopalnice, moderne kopalnice, zalogovniki in bojlerji, biološke čistilne naprave, grelnik vode - bojler, toplotne črpalke, peči na pelete, bojlerji, povozne čistilne naprave.

Zahtevaj ponudbo

Storitve: hiša na ključ, temeljna plošča, zidarstvo, gradbena dela, gradnja hiše, zidarska dela, gradbena podjetja, gradnja hiše na ključ.

Zahtevaj ponudbo

COMTEH, d.o.o.

 
0 ocen
20+
Let na tržišču

Storitve: male komunalne čistilne naprave, električne čistilne naprave, male čistilne naprave, čistilne naprave, pasivne čistilne naprave, betonske čistilne naprave, povozne čistilne naprave, rastlinske čistilne naprave, čistilne naprave brez elektrike, biološke čistilne naprave.

Zahtevaj ponudbo
20+
Let na tržišču
50+
Število zaposlenih

Storitve: čistilne naprave brez elektrike, male čistilne naprave, čistilne naprave, biološke čistilne naprave, povozne čistilne naprave, rastlinske čistilne naprave, betonske čistilne naprave, male komunalne čistilne naprave, električne čistilne naprave, pasivne čistilne naprave.

Zahtevaj ponudbo

Pogosta vprašanja

 • Kakšne so razlike med posameznimi čistilnimi napravami?

  Vse čistilne naprave bodo učinkovito očistile odpadno vodo iz vašega gospodinjstva, a med njimi obstajajo pomembne razlike. Prva vrsta so rastlinske čistilne naprave, ki so enostavne in ne trošijo električne energije, a zanje potrebujete večjo površino. Poleg tega se v zimskem času njena učinkovitost rahlo zmanjša. Namesto nje lahko izberete malo biološko čistilno napravo, ki je manjša in jo je lažje vkopati, zato je skoraj neopazna. Mala biološka čistilna naprava je nekoliko bolj učinkovita.

 • Kdaj sem pri nakupu čistilne naprave upravičen do subvencije Eko sklada?

  Eko sklad ponuja možnost kredita za vse državljane, ki želijo namestiti malo čistilno napravo. Subvencije za čistilne naprave ponujajo tudi nekatere občine, zato vam svetujemo, da se o tem pred nakupom dodatno pozanimate.

 • Kako moram skrbeti za svojo čistilno napravo?

  Predvsem morate paziti, da v čistilno napravo ne zaidejo predmeti, ki tja ne spadajo. To so na primer lasje, tekstil, ostanki hrane, olja, ženski higienski pripomočki, in podobno. Čistilna naprava je namenjena zgolj odpadni vodi. Poleg rednega vzdrževanja je na leto in pol do dve leti potrebno črpanje in odvoz blata, na pet let pa se priporoča večji servis, ki bo poskrbel, da bo delovanje čistilne naprave še naprej brezhibno.

 • Ali za čistilno napravo potrebujem gradbeno dovoljenje?

  Za malo čistilno napravo z zmogljivostjo do 50PE na potrebujete gradbenega dovoljenja.

Nedavna povpraševanja za čistilne naprave, Črnomelj

Stanovanjski objekt

 • Število oseb (uporabnikov): 4
 • Vrsta čistilne naprave: Mala biološka čistilna naprava
 • Rok za izvedbo: Več kot 3 mesece

Zanima me informativna ponudbena cena male biološke čistilne naprave ali neprepustne greznice vključno s stroški vgradnje (seveda če ponudniki imajo to opcijo) Gre za objekt, ki ni stalno naseljen, ampak je večja poraba vode od meseca maja do oktobra (oddaja v najem za turistične namene)

Stanovanjski objekt

 • Število oseb (uporabnikov): 4
 • Vrsta čistilne naprave: Mala biološka čistilna naprava
 • Rok za izvedbo: Po dogovoru, se prilagodim

Zdravo, Mene zanima način inštalacije in kaj je potrebno prej pripravit iz moje strani? Ali pride izven čistilne naprave še kakšna elektronska naprava? Če da, koliko je max razdalja za inštalacijo? Ker pozicija čistilne naprave je na eni strani hiše, tehnični prostor pa bo cca 22m stran na drugi strani. Gre namreč za novogradnjo. Hvala, lp

Stanovanjski objekt

 • Število oseb (uporabnikov): 4
 • Vrsta čistilne naprave: Mala biološka čistilna naprava
 • Rok za izvedbo: 1 - 3 mesece

Pozdravljeni, V kratkem ( maj,junij) načrtujemo izdelavo tem.plošče za montažno hišo.Potrebovali bi malo biološko čistilno napravo,ponikovalnico in lovilec olj.Zanima me,kaj bi bilo potrebno pripraviti iz naše strani,na kaj moramo biti pozorni in kakšna je ponudba omenjenih stvari. V načrtu je že točno določnemo kje bi bile stvari locirane. V pričakovanju vašega odgovora vas lepo pozdravljam.