Zahtevaj brezplačne ponudbe za energetsko izkaznico v Kopru

10 izvajalcev v bližini

Že 6.671 uporabnikov iz Kopra je izvajalca poiskalo prek primerjam.si

8 najboljših ponudnikov energetskih izkaznic Koper, 2022

2 zaključena projekta s povprečno oceno 4,8

Hitrost in kvaliteta storitve.

5+
Let na tržišču
100+
Poslanih ponudb
Preverjen izvajalec

Storitve: energetska izkaznica za stanovanje, energetska izkaznica za hišo, energetska izkaznica za poslovni prostor, izdelava energetske izkaznice, energetska izkaznica za večstanovanjsko stavbo, energetske izkaznice, energetska izkaznica za javno stavbo.

Zahtevaj ponudbo

CIVILUM d.o.o.

5,0
1 ocena
5+
Let na tržišču

Storitve: energetska izkaznica za javno stavbo, energetske izkaznice, energetska izkaznica za večstanovanjsko stavbo, notranje oblikovanje, arhitekturni biro, projekti hiš, izdelava energetske izkaznice, energetska izkaznica za hišo, projektant, arhitekti, energetska izkaznica za stanovanje, energetska izkaznica za poslovni prostor, notranji oblikovalec, notranji design, gradbeno dovoljenje, načrt za gradnjo hiše.

Zahtevaj ponudbo
10+
Let na tržišču

Storitve: projektiranje hiš, gradbeno dovoljenje, projekti hiš, izdelava energetske izkaznice, energetska izkaznica za stanovanje, projektant, legalizacija objekta, arhitekturni biro, energetska izkaznica za večstanovanjsko stavbo, energetska izkaznica za hišo, notranje oblikovanje, načrt za gradnjo hiše, energetska izkaznica za poslovni prostor, arhitekti, energetske izkaznice, notranji oblikovalec.

Zahtevaj ponudbo
5+
Let na tržišču

Storitve: energetska izkaznica za hišo, energetska izkaznica za večstanovanjsko stavbo, energetske izkaznice, energetska izkaznica za javno stavbo, izdelava energetske izkaznice, energetska izkaznica za stanovanje, energetska izkaznica za poslovni prostor.

Zahtevaj ponudbo
20+
Let na tržišču

Storitve: energetska izkaznica za javno stavbo, gradbena dela, energetska izkaznica za stanovanje, energetske izkaznice, energetska izkaznica za poslovni prostor, izdelava energetske izkaznice, zidarska dela, temeljna plošča, gradnja hiše, zidarstvo, gradbena podjetja, energetska izkaznica za večstanovanjsko stavbo, hiša na ključ, gradnja hiše na ključ, energetska izkaznica za hišo.

Zahtevaj ponudbo

LEGADA d.o.o.

 
0 ocen
10+
Let na tržišču

Storitve: energetska izkaznica za poslovni prostor, energetska izkaznica za hišo, energetska izkaznica za večstanovanjsko stavbo, energetska izkaznica za stanovanje, energetske izkaznice, energetska izkaznica za javno stavbo, izdelava energetske izkaznice.

Zahtevaj ponudbo
20+
Let na tržišču

Storitve: energetska izkaznica za večstanovanjsko stavbo, izdelava energetske izkaznice, energetska izkaznica za javno stavbo, energetska izkaznica za hišo, energetska izkaznica za poslovni prostor, energetske izkaznice, energetska izkaznica za stanovanje.

Zahtevaj ponudbo
5+
Let na tržišču

Storitve: energetska izkaznica za javno stavbo, energetska izkaznica za večstanovanjsko stavbo, izdelava energetske izkaznice, energetska izkaznica za hišo, energetske izkaznice, energetska izkaznica za poslovni prostor, energetska izkaznica za stanovanje.

Zahtevaj ponudbo