Zahtevaj brezplačne ponudbe za energetsko izkaznico v Slovenski Bistrici


Že 2.521 uporabnikov iz Slovenske Bistrice je izvajalca poiskalo prek primerjam.si

6 najboljših ponudnikov energetskih izkaznic Slovenska Bistrica, 2022

40 zaključenih projektov s povprečno oceno 5,0

E prihodnost d.o.o.

5,0
1 ocena

Ponudnik je profesionalen, osebje prijazno, držal se je rokov. Izkaznico je izdelal z vso skrbnostjo in jo je izdelal na osnovi dejanskih podatkov. Ko sem videl, kako profesionalno se loteva posla, sem z veseljem priskrbel manjkajoče podatke iz svojega arhiva in arhiva upravitelja stavbe. Skratka priporočam, nimam pripomb.

10+
Let na tržišču

Storitve: energetska izkaznica za poslovni prostor, solarni sistemi, energetska izkaznica za stanovanje, energetska izkaznica za večstanovanjsko stavbo, sončne elektrarne, energetske izkaznice, izdelava energetske izkaznice, sončni kolektorji, energetska izkaznica za javno stavbo, energetska izkaznica za hišo, fotovoltaika.

Zahtevaj ponudbo

Robert Grošeta s.p.

4,9
31 ocen

Robert Grošeta s.p. nam je priskrbel energetsko izkaznico. Se je držal rokov.

5,0
Antončič A. , pred 29 dnevi

Odzivnost, strokovnost, prijaznost.

20+
Izvedenih projektov
500+
Poslanih ponudb
Preverjen izvajalec
Izbor strank 2020
Izbor strank 2021

Storitve: energetska izkaznica za večstanovanjsko stavbo, energetska izkaznica za stanovanje, izdelava energetske izkaznice, energetska izkaznica za hišo, energetska izkaznica za poslovni prostor, energetska izkaznica za javno stavbo, energetske izkaznice.

Zahtevaj ponudbo
5,0
RIBJI B. E. I. N. S. , pred 7 leti

Vse je bilo odlično: profesionalnost, cena, odnos, odkritost, hitrost, poštenost in spoštovanje dogovora!

5,0
Danilo T. , pred 7 leti

Zelo dosleden ter edini, ki je spostavil kontakt preko telefona, ostali vsi samo preko meila.

10+
Let na tržišču

Storitve: energetska izkaznica za večstanovanjsko stavbo, izdelava energetske izkaznice, energetska izkaznica za javno stavbo, energetska izkaznica za hišo, energetska izkaznica za poslovni prostor, energetske izkaznice, energetska izkaznica za stanovanje.

Zahtevaj ponudbo

VIRES d.o.o.

5,0
1 ocena

V redu je naredil. Bil je korekten. Držal se je dogovorjene cene.

10+
Let na tržišču
200+
Poslanih ponudb

Storitve: energetska izkaznica za javno stavbo, projektiranje hiš, projekti hiš, notranje oblikovanje, gradbeno dovoljenje, notranji oblikovalec, legalizacija objekta, projektant, energetske izkaznice, načrt za gradnjo hiše, energetska izkaznica za stanovanje, izdelava energetske izkaznice, arhitekturni biro, energetska izkaznica za hišo, energetska izkaznica za večstanovanjsko stavbo, energetska izkaznica za poslovni prostor.

Zahtevaj ponudbo
20+
Let na tržišču

Storitve: energetska izkaznica za javno stavbo, projektant, energetske izkaznice, arhitekti, energetska izkaznica za stanovanje, notranji oblikovalec, projektiranje hiš, načrt za gradnjo hiše, legalizacija objekta, projekti hiš, energetska izkaznica za hišo, energetska izkaznica za večstanovanjsko stavbo, gradbeno dovoljenje, arhitekturni biro, notranji design, energetska izkaznica za poslovni prostor.

Zahtevaj ponudbo
10+
Let na tržišču
20+
Število zaposlenih

Storitve: energetske izkaznice, energetska izkaznica za hišo, energetska izkaznica za javno stavbo, energetska izkaznica za poslovni prostor, izdelava energetske izkaznice, energetska izkaznica za večstanovanjsko stavbo, energetska izkaznica za stanovanje.

Zahtevaj ponudbo