Zahtevaj brezplačne ponudbe za energetsko izkaznico v Ljubljani

70 izvajalcev v bližini

Že 39.342 uporabnikov iz Ljubljane je izvajalca poiskalo prek primerjam.si

20 najboljših ponudnikov energetskih izkaznic Ljubljana, 2021

181 zaključenih projektov s povprečno oceno 4,7

Aleš Kelhar s.p.

4,9
141 ocen
5,0
Nina Š. , pred 2 letoma

Pomudnik se je držal rokov in ima ugodno ceno.

Zadovoljen.

5+
Let na tržišču
100+
Izvedenih projektov
500+
Poslanih ponudb
Preverjen izvajalec
Izbor strank 2019
Izbor strank 2020

Kaj delamo: energetska izkaznica za hišo, izdelava energetske izkaznice, energetska izkaznica za večstanovanjsko stavbo, energetska izkaznica za poslovni prostor, energetska izkaznica za stanovanje, energetska izkaznica za javno stavbo, energetske izkaznice.

Zahtevaj ponudbo

TEMACONSULT d.o.o.

4,9
10 ocen

Od prvega stika, ogleda in poročila sem bil zadovoljen.

Nimam pripomb.

5,0
Branko Z. , pred 6 leti

Ponudnik se je držal dogvora v celoti. Moram pohvaliti njihovo strokovnost in ažurnost pri izvedbi. Bili so prijazni in spoštovali naše sugestije. Cena pa je bila nižja od prvotno ponujene.

10+
Let na tržišču
10+
Izvedenih projektov
100+
Poslanih ponudb
Izbor strank 2016

Kaj delamo: energetske izkaznice, izdelava energetske izkaznice, energetska izkaznica za poslovni prostor, energetska izkaznica za javno stavbo, energetska izkaznica za večstanovanjsko stavbo, energetska izkaznica za stanovanje, energetska izkaznica za hišo.

Zahtevaj ponudbo

Robert Kaplan s.p.

4,9
6 ocen

Hitro in brez pritožb.

5,0
Nataša P. , pred 18 dnevi

Robert je bil odziven in ugoden. Nimamo pritožb.

5+
Let na tržišču
Izbor strank 2020

Kaj delamo: energetska izkaznica za javno stavbo, energetska izkaznica za poslovni prostor, energetska izkaznica za stanovanje, energetske izkaznice, energetska izkaznica za večstanovanjsko stavbo, izdelava energetske izkaznice, energetska izkaznica za hišo.

Zahtevaj ponudbo

HARCO d.o.o.

5,0
4 ocene

Za izdelavo energetske izkaznice sem izbrala družbo Harco, d. o. o., ki jo zastopa Zoran Kuhar. Izkaznico sem dobila v dogovorjenem roku in sem zelo zadovoljna s storitvijo, ceno in spošovanjem roka. Skratka, pri izbranem ponudniku me ni motilo nič in sem bila z njim zelo zadovoljna. Energetsko izkaznico sem že prejela.

Vse je bilo tako, kot smo se dogovorili! Priporočam naprej podjetje!

5+
Let na tržišču
100+
Poslanih ponudb

Kaj delamo: montažne hiše, pritlične montažne hiše, lesene montažne hiše, temeljna plošča, izdelava energetske izkaznice, lesene hiše, energetska izkaznica za poslovni prostor, montažne hiše na ključ, majhne montažne hiše, gradbena podjetja, gradnja hiše, zidarstvo, gradbeni nadzorniki, energetska izkaznica za javno stavbo, gradbena dela, energetska izkaznica za večstanovanjsko stavbo.

Zahtevaj ponudbo

REGROUP d.o.o.

5,0
3 ocene

Ažurnost, profesionalnost, konkurenčna cena, prijaznost. Izvajalec se je absolutno držal vseh dogovorov.

5,0
Desa K. G. , pred 4 leti

Zelo profesionalen pristop, odlična odzivnost, pomoč na vseh področjih, vse daleč nad pričakovanji.

5+
Let na tržišču
500+
Poslanih ponudb
Izbor strank 2018

Kaj delamo: energetska izkaznica za poslovni prostor, energetska izkaznica za stanovanje, energetska izkaznica za hišo, energetska izkaznica za javno stavbo, izdelava energetske izkaznice, energetske izkaznice, energetska izkaznica za večstanovanjsko stavbo.

Zahtevaj ponudbo
5,0
Mito K. , pred 6 leti

Pohvala, ponudnik se je držal vseh dogovorov.

5+
Let na tržišču

Kaj delamo: energetska izkaznica za javno stavbo, gradbeni nadzorniki, energetska izkaznica za večstanovanjsko stavbo, energetska izkaznica za poslovni prostor, gradbeni nadzor, energetska izkaznica za hišo, energetska izkaznica za stanovanje, izdelava energetske izkaznice, energetske izkaznice.

Zahtevaj ponudbo

BIRO VOGRIČ d.o.o.

5,0
1 ocena
10+
Let na tržišču

Kaj delamo: energetska izkaznica za poslovni prostor, energetska izkaznica za javno stavbo, energetska izkaznica za stanovanje, energetske izkaznice, izdelava energetske izkaznice, energetska izkaznica za večstanovanjsko stavbo, energetska izkaznica za hišo.

Zahtevaj ponudbo

ARCH IDEA d.o.o.

5,0
2 oceni
5,0
Aleš P. , pred 6 leti

Sem bil zadovoljen. Njihova ponudba je bila taka, kot mora biti, v primernem formatu. Vse je bilo, kot dogovorjeno!

Pohvalili bi predvsem odzivnost!

20+
Let na tržišču

Kaj delamo: energetska izkaznica za javno stavbo, izdelava energetske izkaznice, energetska izkaznica za hišo, energetska izkaznica za poslovni prostor, energetska izkaznica za večstanovanjsko stavbo, energetska izkaznica za stanovanje, energetske izkaznice.

Zahtevaj ponudbo

Prometnica d.o.o.

4,8
8 ocen
5,0
NIMOPA d.o.o. , pred 6 leti

Izbrali smo družbo PROMETNICA D.O.O. in bili z uslugo zadovoljni.

5,0
Denis S. , pred 6 leti

Absolutno priporočam naprej! Zelo zadovoljna. Energetsko izkaznico sem dobila zelo hitro, ne bi mogla biti bolj zadovoljna.

10+
Let na tržišču
10+
Izvedenih projektov
200+
Poslanih ponudb
Izbor strank 2016

Kaj delamo: notranji oblikovalec, energetska izkaznica za stanovanje, projekti hiš, projektiranje hiš, energetske izkaznice, legalizacija objekta, arhitekti, energetska izkaznica za hišo, notranje oblikovanje, energetska izkaznica za večstanovanjsko stavbo, notranji design, projektant, izdelava energetske izkaznice, arhitekturni biro, načrt za gradnjo hiše, energetska izkaznica za poslovni prostor.

Zahtevaj ponudbo

ZEUS ENERGIJA d.o.o.

4,7
4 ocene
5,0
Matjaz M. , pred 6 leti

Ponudnik se je držal dogovora in cene. Vse je bilo narejeno v roku. Sem zadovoljna z njihovo storitvijo. Nimam pripomb.

Zelo so prijazni, korektni! Sem bila zadovoljna, na vsako vprašanje hitro odgovorijo. Z veseljem jih priporočim!

5+
Let na tržišču

Kaj delamo: energetska izkaznica za večstanovanjsko stavbo, energetske izkaznice, energetska izkaznica za poslovni prostor, energetska izkaznica za hišo, energetska izkaznica za javno stavbo, energetska izkaznica za stanovanje, izdelava energetske izkaznice.

Zahtevaj ponudbo
2,7
Aliansa d.o.o. , pred 4 leti

Ni še prišel, slab odziv, nedržanje dogovora.

Naloga še ni opravljena.

10+
Let na tržišču

Kaj delamo: zidarska dela, energetska izkaznica za večstanovanjsko stavbo, gradnja hiše na ključ, temeljna plošča, energetska izkaznica za poslovni prostor, gradbena podjetja, zidarstvo, energetska izkaznica za hišo, energetska izkaznica za javno stavbo, izdelava energetske izkaznice, gradnja hiše, energetske izkaznice, energetska izkaznica za stanovanje, gradbena dela, hiša na ključ.

Zahtevaj ponudbo

ABITO, d.o.o.

 
0 ocen
10+
Let na tržišču

Kaj delamo: energetska izkaznica za hišo, energetska izkaznica za večstanovanjsko stavbo, energetska izkaznica za poslovni prostor, energetska izkaznica za javno stavbo, energetska izkaznica za stanovanje, energetske izkaznice, izdelava energetske izkaznice.

Zahtevaj ponudbo

GEOPORTAL d.o.o.

 
0 ocen
10+
Let na tržišču
10+
Število zaposlenih

Kaj delamo: energetska izkaznica za večstanovanjsko stavbo, energetska izkaznica za poslovni prostor, energetska izkaznica za stanovanje, izdelava energetske izkaznice, izkop (gradbene) jame, rušitvena dela, izkop, izkop kanalov, izkopi in zemeljska dela, energetska izkaznica za hišo, energetske izkaznice, energetska izkaznica za javno stavbo.

Zahtevaj ponudbo

ENALUR

 
0 ocen
10+
Let na tržišču

Kaj delamo: energetska izkaznica za poslovni prostor, arhitekti, projektant, arhitekturni biro, energetske izkaznice, notranji oblikovalec, energetska izkaznica za večstanovanjsko stavbo, legalizacija objekta, energetska izkaznica za javno stavbo, notranje oblikovanje, gradbeno dovoljenje, notranji design, načrt za gradnjo hiše, energetska izkaznica za hišo, projekti hiš, energetska izkaznica za stanovanje.

Zahtevaj ponudbo
20+
Let na tržišču

Kaj delamo: gradnja hiše, energetska izkaznica za javno stavbo, energetska izkaznica za večstanovanjsko stavbo, zidarska dela, energetska izkaznica za poslovni prostor, gradbena podjetja, energetska izkaznica za hišo, izdelava energetske izkaznice, gradnja hiše na ključ, gradbena dela, hiša na ključ, energetska izkaznica za stanovanje, temeljna plošča, energetske izkaznice, zidarstvo.

Zahtevaj ponudbo

ARHEDA d.o.o.

 
0 ocen
20+
Let na tržišču

Kaj delamo: energetska izkaznica za stanovanje, energetska izkaznica za poslovni prostor, izdelava energetske izkaznice, energetska izkaznica za večstanovanjsko stavbo, energetske izkaznice, gradbeni nadzorniki, gradbeni nadzor, energetska izkaznica za javno stavbo, energetska izkaznica za hišo.

Zahtevaj ponudbo

LENASSI d.o.o.

 
0 ocen
20+
Let na tržišču

Kaj delamo: energetska izkaznica za stanovanje, energetska izkaznica za javno stavbo, izdelava energetske izkaznice, energetska izkaznica za hišo, energetske izkaznice, energetska izkaznica za večstanovanjsko stavbo, energetska izkaznica za poslovni prostor.

Zahtevaj ponudbo
10+
Let na tržišču

Kaj delamo: energetska izkaznica za stanovanje, energetska izkaznica za poslovni prostor, energetske izkaznice, izdelava energetske izkaznice, energetska izkaznica za hišo, energetska izkaznica za javno stavbo, energetska izkaznica za večstanovanjsko stavbo.

Zahtevaj ponudbo
10+
Let na tržišču

Kaj delamo: energetska izkaznica za poslovni prostor, energetska izkaznica za večstanovanjsko stavbo, energetska izkaznica za stanovanje, energetska izkaznica za javno stavbo, izdelava energetske izkaznice, energetske izkaznice, energetska izkaznica za hišo.

Zahtevaj ponudbo

Luka Hočevar s.p.

 
0 ocen
5+
Let na tržišču

Kaj delamo: energetska izkaznica za javno stavbo, energetska izkaznica za poslovni prostor, energetska izkaznica za stanovanje, izdelava energetske izkaznice, energetska izkaznica za hišo, energetske izkaznice, energetska izkaznica za večstanovanjsko stavbo.

Zahtevaj ponudbo

Nedavna povpraševanja za energetske izkaznice, Ljubljana

Stanovanje

 • Uporabna površina (v m2): 45
 • Tip stavbe: Obstoječa stavba
 • Rok za izdelavo EI: Februar - do konca mesca.

Pozdravljeni. Gre za izdelavo energetske izkaznice za stanovanje znotraj dvojčka (tu sta dve stanovanji, ki imata vsaka svojo kvadraturo - pri meni je 45m2 uporabne površine). Potem so pa še skupni prostori v izmeri m2 - cca. Moje stanovanje je spodnje, zgornje je malo večje - 54m2. Zanimam se za energetsko izkaznico samo za moj del, to pa iz razloga potencialne prodaje stanovanja. Potrebovala bi jo v februarju. Hvala, LP

Hiša

 • Uporabna površina (v m2): 270
 • Tip stavbe: Obstoječa stavba

Hiša dvojček (torej oba dvojčka) sta starejša, vendar delno obnovljena. Ogrevanje na peč-peleti in toplotno črpalko. Pet stanovanj se oddaja, zato potrebujemo energetsko izkaznico. Hiši sta sestavljeni iz pritličja, 1. nadstropja in garaže, ki je v hiši. Rolete so na zunanji strani oken. Na telefon sem dosegljiva po 16uri! Lp

Hiša

 • Uporabna površina (v m2): 57
 • Tip stavbe: Obstoječa stavba
 • Rok za izdelavo EI: čim prej

Hiška velikosti 6x6 m dvonadstropna z nižjimi stropi, ogrevana na kurilno olje. Stara je okoli 40 let. Ima novo fasado z 10 cm izolacijo (stiropor), nova plastična okna, katerih je 6. Voda je ogreva na bojler. Streha je nova (dekra) z osnovno izolacijo. Izkaznico potrebujem zaradi prodaje objekta. Hvala in LP

Stanovanje

 • Uporabna površina (v m2): 350
 • Tip stavbe: Obstoječa stavba
 • Rok za izdelavo EI: v roku 14 dni

Vač stanovanj bomo dali v najem zato potrebujemo EI. Stanovanja so na različnih lokacijah vendar vsa v LJ. Iskaznico bono naredili pri enemu ponudniku. Berzantova 10 - 80m2 Berzantova 12 - 45m2 Strojeva 20 - n2 Franca mlakarja 9 - 36m2 Bohoričeva 17 - 46m2 Glonarjeva 2 - 38m2 Zadobravška 18 - 24m2

Poslovna ali javna stavba

 • Uporabna površina: 176 m2
 • Zakaj potrebujete energetsko izkaznico?: Novogradnja / obnova

Pomožna športna stavba je novogradnja, Energetsko izkaznico potrebujemo za pridobitev uporabnega dovoljenja ZA STAVBO NA ŠPORTNEM IGRIŠČU "Športni park Jevnica". Opis objekta: - št. etaž: 1 - najvišja višina objekta: 4,80 m - ogrevanje s toplotno črpalko sistem voda - zrak - streha: enokapna streha z naklonom 5 stopinj - fasada: Fasada - vertikalne površine, tankoslojna Zaključni sloj ometa:tankoslojni zaribani omet, površinsko aktiven(hidrofilni)za uravnavanje vlage trdnosti2,5MPa,sistemski(mineralni weber.star AquaBalance ali weber.pastopDry),zrnavosti 2mm (oziroma po dogovoru), v debelini 3 mm, barvni odtenek (po dogovoru) 0,3 cm— Premaz za izravnavo vpojnosti: sistemski—Osnovni armirni omet: univerzalna(lepilna in armirna) mineralna(apneno-cementna) malta, trdnosti 4M pa, sistemska v debelini 5mm, omet je armiran z grobo mrežico iz steklenih vlaken, mrežica je vstavljena v zunanji tretjini sloja, omet je zariban 0,5 cm—Toplotna izolacija: izEPS-F, toplotne prevodnosti λ=0.W/mK(kot so Fragmat EPSF), deb. mm, plošče so lepljene na steno in sidrane vanjo s pritrdilnimi sidri, po6(8 na vogalnih delih fasade) kosov/m2 (skrožnikiØ60mm, ki so v topljeni 2cm v izolacijo in začepljeni),korekcija ravnosti z obrušenjem (po potrebi) 16,0 cm —Lepilni sloj: lepilna malta, sistemska, enaka kot v armirnem ometu, nanešena po obodu in v sredini s50 % pokritostjo, na kritičnih delih polni nanos.1,2 cm