Zahtevaj brezplačne ponudbe strokovnjakov za varstvo pri delu v Kopru


Že 6.454 uporabnikov iz Kopra je izvajalca poiskalo prek primerjam.si

3 najboljših strokovnjakov za varstvo pri delu Koper, 2022

1 zaključen projekt s povprečno oceno 5,0

5,0
H bar Mihalič s.p. , pred 2 letoma

Pohvalila bi vse. Vredni zaupanja.

20+
Let na tržišču

Storitve: ekologija in varstvo okolja, izpit za viličarja, izpiti in usposabljanja (viličar, tgm ipd.), varstvo pri delu, haccp, varstvo pri delu (izpit, ocena tveganja idr.), koordinacija gradbišč, požarna varnost, požarni red.

Zahtevaj ponudbo

LB-VARING d.o.o.

 
0 ocen
10+
Let na tržišču

Storitve: koordinacija gradbišč, varstvo pri delu, varstvo pri delu (izpit, ocena tveganja idr.), požarni red, požarna varnost, haccp, ekologija in varstvo okolja, izpiti in usposabljanja (viličar, tgm ipd.), izpit za viličarja.

Zahtevaj ponudbo
50+
Število zaposlenih

Storitve: varstvo pri delu (izpit, ocena tveganja idr.), izpiti in usposabljanja (viličar, tgm ipd.), haccp, požarni red, varstvo pri delu, koordinacija gradbišč, požarna varnost, izpit za viličarja, ekologija in varstvo okolja.

Zahtevaj ponudbo

Pogosta vprašanja

  • Kdo mora opraviti izpit iz varstva pri delu?

    Izpit iz varstva pri delu mora opraviti vsak, ki je zaposlen v Republiki Sloveniji. Usposabljanje in izpit mu mora zagotoviti delodajalec, vsebina usposabljanja pa je odvisna od delovnega mesta, na katerem je zaposlen.

  • Kdaj mora delavec opraviti varstvo pri delu?

    Po Zakonu o varnosti in zdravju pri delu, mora delodajalec delavca usposobiti za varno delo ob sklenitvi delovnega razmerja, pred razporeditvijo na drugo delo, pred uvajanjem nove tehnologije in novih sredstev za delo ter ob spremembi v delovnem procesu, ki lahko povzroči spremembo varnosti pri delu.

Nedavna povpraševanja za strokovnjake za varstvo pri delu, Koper

Varstvo pri delu (izpit, ocena tveganja idr.)

  • Število zaposlenih: 2
  • Katere storitve potrebujete?: Usposabljanje in izpit iz varstva pri delu za zaposlene

Pozdravljeni, Imam 2 hčerki: Lea 18 let, Nika 16 let. Obe želita delati na OMV servisu kot pomivalke oken. Lastnik servisa je rekel, da jih bo zaposlil če naredita varstvo pri delu. Prosim za čimbolj ugodno ponudbo za opravljanje tega izpita na obali. Hvala in lp,

Požarna varnost

  • Katere storitve potrebujete?: Požarni red

Pozdravljeni potrebujemo izdelavo požarnega redu za manjši blok - 17 enot od tega 4 lokali, ki imajo dostop direktno z ulice, dva vhoda z 6 oz. 7 stanovanji. Pritličje, 1. nadstropje, 2. nadstropje. Kvadratura cca 1. m2. Gasilni aparati so v vseh nadstropjih in dodatno v shrambah (po 4 na vsak vhod in so servisirani. Za lokale nimamo informacij. Hvala in LP