Zahtevaj brezplačne ponudbe strokovnjakov za varstvo pri delu v Murski Soboti


Že 2.928 uporabnikov iz Murske Sobote je izvajalca poiskalo prek primerjam.si

4 najboljših strokovnjakov za varstvo pri delu Murska Sobota, 2022

17 zaključenih projektov s povprečno oceno 4,8

VEPOZ d.o.o.

5,0
1 ocena
5,0
Babilon2 d.o.o. , pred 4 leti

Zelo zadovoljna, po dogovorjenem delu smo se dogovorili še za dodatno delo, tako da toplo priporočam!

10+
Let na tržišču
100+
Poslanih ponudb

Storitve: ekologija in varstvo okolja, energetska izkaznica za stanovanje, energetska izkaznica za poslovni prostor, izdelava energetske izkaznice, koordinacija gradbišč, energetska izkaznica za večstanovanjsko stavbo, izpit za viličarja, energetske izkaznice, varstvo pri delu, požarna varnost, haccp, požarni red, energetska izkaznica za javno stavbo, varstvo pri delu (izpit, ocena tveganja idr.), energetska izkaznica za hišo, izpiti in usposabljanja (viličar, tgm ipd.).

Zahtevaj ponudbo

BALVEPT d.o.o.

5,0
1 ocena
5,0
Žlajf D. , pred 5 meseci

Vse odlično

20+
Let na tržišču
5+
Število zaposlenih

Storitve: požarna varnost, izpiti in usposabljanja (viličar, tgm ipd.), požarni red, ekologija in varstvo okolja, varstvo pri delu (izpit, ocena tveganja idr.), koordinacija gradbišč, haccp, varstvo pri delu, izpit za viličarja.

Zahtevaj ponudbo
5,0
Uroš N. , pred 10 meseci

Zanesljivost,prijaznost,strokovnost pri podjetju SISTEM VARNOSTI, d.o.o.

5,0
Matej V. , pred 4 leti

Korektno sva se dogovorila - od začetka do konca. Pohvale!

10+
Let na tržišču
10+
Izvedenih projektov
500+
Poslanih ponudb
Preverjen izvajalec
Izbor strank 2017

Storitve: ekologija in varstvo okolja, izpiti in usposabljanja (viličar, tgm ipd.), varstvo pri delu, koordinacija gradbišč, požarna varnost, požarni red, haccp, izpit za viličarja, varstvo pri delu (izpit, ocena tveganja idr.).

Zahtevaj ponudbo
20+
Let na tržišču

Storitve: koordinacija gradbišč, haccp, varstvo pri delu, požarna varnost, požarni red, izpit za viličarja, ekologija in varstvo okolja, varstvo pri delu (izpit, ocena tveganja idr.), izpiti in usposabljanja (viličar, tgm ipd.).

Zahtevaj ponudbo

Pogosta vprašanja

  • Kdo mora opraviti izpit iz varstva pri delu?

    Izpit iz varstva pri delu mora opraviti vsak, ki je zaposlen v Republiki Sloveniji. Usposabljanje in izpit mu mora zagotoviti delodajalec, vsebina usposabljanja pa je odvisna od delovnega mesta, na katerem je zaposlen.

  • Kdaj mora delavec opraviti varstvo pri delu?

    Po Zakonu o varnosti in zdravju pri delu, mora delodajalec delavca usposobiti za varno delo ob sklenitvi delovnega razmerja, pred razporeditvijo na drugo delo, pred uvajanjem nove tehnologije in novih sredstev za delo ter ob spremembi v delovnem procesu, ki lahko povzroči spremembo varnosti pri delu.

Nedavna povpraševanja za strokovnjake za varstvo pri delu, Murska Sobota

Varstvo pri delu (izpit, ocena tveganja idr.)

  • Število zaposlenih: 2
  • Katere storitve potrebujete?: Izjava o varnosti z oceno tveganja, Usposabljanje in izpit iz varstva pri delu za zaposlene

Spoštovani, prosim za ponudbe na področju varstva pri delu (ocena tveganja) na območju Murske Sobote. Februarja se odpira okrepčevalnica s pultno prodajo (brez sedežev), predvsem sendviči. Kje, kdaj in kaki so pogoji, kam se prijaviti ter koliko pred otvoritvijo je zahtevano pridobiti oceno tveganja (po nekaterih podatkih 2 tedna pred odprtjem). Hvala, lp

Varstvo pri delu (izpit, ocena tveganja idr.)

  • Število zaposlenih: 1
  • Katere storitve potrebujete?: Izjava o varnosti z oceno tveganja

Lastnik podjetja je redno zaposlen in to le za 1 (eno) uro na teden, ampak ta čas po pp. firme on izmenično opravlja 3 različne vrste dela (ker ima v pogodbi o zaposlitvi navedena osnovna dela in naloge + še 2 dodatna dela in naloge. Direktorica pa je tuji državljan in nima stalnega prebivališča v Sloveniji, zato v firmi niti ni redno zaposlena (kar zakon dovoli direktorjem).