Zahtevaj brezplačne ponudbe strokovnjakov za varstvo pri delu v Ilirski Bistrici


Že 1.208 uporabnikov iz Ilirske Bistrice je izvajalca poiskalo prek primerjam.si

3 najboljših strokovnjakov za varstvo pri delu Ilirska Bistrica, 2022

33 zaključenih projektov s povprečno oceno 4,7

5,0
Sonci Čebulj s.p. , pred 2 letoma

Na voljo za vse kar sem potrebovala. Zelo zadovoljna.

5,0
Tomos d.o.o. , pred 5 leti

Izredno bi pohvalili strokovnost ponudnika.

5+
Let na tržišču
30+
Izvedenih projektov
500+
Poslanih ponudb
Preverjen izvajalec
Izbor strank 2018
Izbor strank 2019

Storitve: koordinacija gradbišč, ekologija in varstvo okolja, varstvo pri delu (izpit, ocena tveganja idr.), varstvo pri delu, izpit za viličarja, izpiti in usposabljanja (viličar, tgm ipd.), haccp, požarna varnost, požarni red.

Zahtevaj ponudbo
20+
Let na tržišču

Storitve: izpit za viličarja, varstvo pri delu (izpit, ocena tveganja idr.), koordinacija gradbišč, ekologija in varstvo okolja, požarna varnost, haccp, izpiti in usposabljanja (viličar, tgm ipd.), požarni red, varstvo pri delu.

Zahtevaj ponudbo
20+
Let na tržišču

Storitve: izpiti in usposabljanja (viličar, tgm ipd.), varstvo pri delu, varstvo pri delu (izpit, ocena tveganja idr.), izpit za viličarja, požarni red, ekologija in varstvo okolja, haccp, požarna varnost, koordinacija gradbišč.

Zahtevaj ponudbo

Pogosta vprašanja

  • Kdo mora opraviti izpit iz varstva pri delu?

    Izpit iz varstva pri delu mora opraviti vsak, ki je zaposlen v Republiki Sloveniji. Usposabljanje in izpit mu mora zagotoviti delodajalec, vsebina usposabljanja pa je odvisna od delovnega mesta, na katerem je zaposlen.

  • Kdaj mora delavec opraviti varstvo pri delu?

    Po Zakonu o varnosti in zdravju pri delu, mora delodajalec delavca usposobiti za varno delo ob sklenitvi delovnega razmerja, pred razporeditvijo na drugo delo, pred uvajanjem nove tehnologije in novih sredstev za delo ter ob spremembi v delovnem procesu, ki lahko povzroči spremembo varnosti pri delu.