Zahtevaj brezplačne ponudbe strokovnjakov za varstvo pri delu v Novi Gorici


Že 2.867 uporabnikov iz Nove Gorice je izvajalca poiskalo prek primerjam.si

4 najboljših strokovnjakov za varstvo pri delu Nova Gorica, 2022

1 zaključen projekt s povprečno oceno 5,0

ZI-VP d.o.o.

5,0
1 ocena
5,0
Frutol d.o.o. , pred 3 leti

Izvajalec je bil hiter,blizu in storitev je odlično opravil.

10+
Let na tržišču
100+
Poslanih ponudb

Storitve: varstvo pri delu (izpit, ocena tveganja idr.), izpit za viličarja, izpiti in usposabljanja (viličar, tgm ipd.), požarni red, ekologija in varstvo okolja, koordinacija gradbišč, požarna varnost, haccp, varstvo pri delu.

Zahtevaj ponudbo

MARJAN DOMJAN S.P.

 
0 ocen
10+
Let na tržišču

Storitve: koordinacija gradbišč, požarna varnost, ekologija in varstvo okolja, varstvo pri delu, požarni red, haccp, izpit za viličarja, izpiti in usposabljanja (viličar, tgm ipd.), varstvo pri delu (izpit, ocena tveganja idr.).

Zahtevaj ponudbo

MIN-VAR d.o.o.

 
0 ocen
20+
Let na tržišču

Storitve: izpit za viličarja, haccp, varstvo pri delu (izpit, ocena tveganja idr.), koordinacija gradbišč, izpiti in usposabljanja (viličar, tgm ipd.), požarni red, požarna varnost, ekologija in varstvo okolja, varstvo pri delu.

Zahtevaj ponudbo
20+
Let na tržišču

Storitve: požarni red, haccp, izpiti in usposabljanja (viličar, tgm ipd.), varstvo pri delu, izpit za viličarja, varstvo pri delu (izpit, ocena tveganja idr.), požarna varnost, ekologija in varstvo okolja, koordinacija gradbišč.

Zahtevaj ponudbo

Pogosta vprašanja

  • Kdo mora opraviti izpit iz varstva pri delu?

    Izpit iz varstva pri delu mora opraviti vsak, ki je zaposlen v Republiki Sloveniji. Usposabljanje in izpit mu mora zagotoviti delodajalec, vsebina usposabljanja pa je odvisna od delovnega mesta, na katerem je zaposlen.

  • Kdaj mora delavec opraviti varstvo pri delu?

    Po Zakonu o varnosti in zdravju pri delu, mora delodajalec delavca usposobiti za varno delo ob sklenitvi delovnega razmerja, pred razporeditvijo na drugo delo, pred uvajanjem nove tehnologije in novih sredstev za delo ter ob spremembi v delovnem procesu, ki lahko povzroči spremembo varnosti pri delu.

Nedavna povpraševanja za strokovnjake za varstvo pri delu, Nova Gorica

Varstvo pri delu (izpit, ocena tveganja idr.)

  • Število zaposlenih: 3

Pozdravljeni, Imamo pisarnisko delo, 2 delavca v pisarni. Imamo ze vse urejeno, vendar me zanimajo cene na osebo na usposabljanje. Gre se za delo v pisarni. Urejeno je požarno varstvo. Imamo sklenjeno pogodbo z izvajalcem, kateri tudi spremlja vso naso dokumentacijo glede poteka itd. in vsako leto obnovimo pogodbo z aneksom.imate info o tem. Prosim v kolikor lahko, pisite mi lahko na email admin2@saitransport.si ker bom kasneje zasedena. hvala lp