Zahtevaj brezplačne ponudbe strokovnjakov za varstvo pri delu v Domžalah

42 izvajalcev v bližini
4 še na voljo

Že 4.069 uporabnikov iz Domžal je izvajalca poiskalo prek primerjam.si

8 najboljših strokovnjakov za varstvo pri delu Domžale, 2022

24 zaključenih projektov s povprečno oceno 4,8

AGIL d.o.o.

5,0
1 ocena

Vse v redu, pri njih sem opravil izpit in sem bil zadovoljen. Priporočam!

20+
Let na tržišču
5+
Število zaposlenih

Storitve: izpit za viličarja, haccp, varstvo pri delu, požarna varnost, ekologija in varstvo okolja, izpiti in usposabljanja (viličar, tgm ipd.), požarni red, koordinacija gradbišč, varstvo pri delu (izpit, ocena tveganja idr.).

Zahtevaj ponudbo
4,3
Kristina P. , pred 4 meseci

Redno se je odzvala, odgovarjala točno na zastavljena vprašanja, dobro predstavila haccp, priskrbela papirje in ustrezna pomoč pri prijavi na UHVHR.

Da v naprej določi, da bi prišla preverjat verifikacijo vsako leto. Namesto, da bi razložila kako poteka nasploh, na koliko časa je smisleno preverjati in da se lahko odločim za drugo osebo. Za to informacijo sem poklicala NLZOH ustanovo, da mi je ustrezno razložila razliko med haccp za zaposlene in haccp za odgovorne osebe. Ljudje, ki se prvič srečujemo s tem sistemom, nam ta potek preverjanja ni ravno logičen. In vsako leto dodatnih minimalno 100 evrov za to preverjanje ni malo.

Preverjen izvajalec

Storitve: varstvo pri delu, izpit za viličarja, varstvo pri delu (izpit, ocena tveganja idr.), koordinacija gradbišč, ekologija in varstvo okolja, haccp, požarna varnost, požarni red, izpiti in usposabljanja (viličar, tgm ipd.).

Zahtevaj ponudbo

VAREKA d.o.o.

5,0
3 ocene

Vse je bilo super. Postavili so dobro ceno, se res potrudili in prilagodili. Priporočam!

5,0
Eurasia trade d.o.o. , pred 4 leti

Smo bili zadovoljni. Dajem priporočilo naprej.

5+
Let na tržišču
Izbor strank 2017

Storitve: varstvo pri delu, požarna varnost, izpit za viličarja, varstvo pri delu (izpit, ocena tveganja idr.), požarni red, izpiti in usposabljanja (viličar, tgm ipd.), koordinacija gradbišč, haccp, ekologija in varstvo okolja.

Zahtevaj ponudbo

VPD VAJDA d.o.o.

5,0
2 oceni
5,0
Dejan K. , pred 4 leti

Rok izvedbe in cena je bila poglavitni razlog za izbiro ponudnika.

10+
Let na tržišču
100+
Poslanih ponudb

Storitve: koordinacija gradbišč, izpit za viličarja, varstvo pri delu, požarna varnost, izpiti in usposabljanja (viličar, tgm ipd.), varstvo pri delu (izpit, ocena tveganja idr.), požarni red, ekologija in varstvo okolja, haccp.

Zahtevaj ponudbo

ČOIG

5,0
9 ocen
5,0
Kolhida D. , pred 8 meseci

Izbrali smo ČOIG. Vse vredu.

5,0
Špela K. , pred 2 mesecema

Življenjske in uporabne rešitve, svetovanje, odzivnost, izobraževanje po korakih, pripravljeni obrazci za nadaljnje vodenje skladišča.

10+
Izvedenih projektov
100+
Poslanih ponudb
Preverjen izvajalec
Izbor strank 2020
Izbor strank 2021

Storitve: ekologija in varstvo okolja, izpiti in usposabljanja (viličar, tgm ipd.), požarna varnost, izpit za viličarja, požarni red, koordinacija gradbišč, haccp, varstvo pri delu (izpit, ocena tveganja idr.), varstvo pri delu.

Zahtevaj ponudbo

MAKSIVAR d.o.o.

4,5
5 ocen
5,0
Kele&Kele M. K. , pred 8 meseci

Hitri odziv in dosegljivost. Izbrali smo podjetje MAKSIVAR d.o.o. .

5,0
Svetovalni s. , pred 8 meseci

Odzival se je redno, držal se je rokov, prišel je na sestanek, da smo dorekli naše želje in posebnosti.

10+
Let na tržišču
200+
Poslanih ponudb
Preverjen izvajalec
Izbor strank 2021

Storitve: varstvo pri delu (izpit, ocena tveganja idr.), koordinacija gradbišč, požarni red, ekologija in varstvo okolja, varstvo pri delu, požarna varnost, izpit za viličarja, haccp, izpiti in usposabljanja (viličar, tgm ipd.).

Zahtevaj ponudbo
5,0
Sanja B. , pred 4 meseci

Dostopen, prilagodljiv, točen.

Preverjen izvajalec
Izbor strank 2021

Storitve: požarna varnost, varstvo pri delu, izpiti in usposabljanja (viličar, tgm ipd.), haccp, požarni red, izpit za viličarja, varstvo pri delu (izpit, ocena tveganja idr.), koordinacija gradbišč, ekologija in varstvo okolja.

Zahtevaj ponudbo

KLEK d.o.o.

 
0 ocen
20+
Let na tržišču

Storitve: haccp, izpit za viličarja, varstvo pri delu, izpiti in usposabljanja (viličar, tgm ipd.), ekologija in varstvo okolja, koordinacija gradbišč, požarni red, varstvo pri delu (izpit, ocena tveganja idr.), požarna varnost.

Zahtevaj ponudbo

Pogosta vprašanja

  • Kdo mora opraviti izpit iz varstva pri delu?

    Izpit iz varstva pri delu mora opraviti vsak, ki je zaposlen v Republiki Sloveniji. Usposabljanje in izpit mu mora zagotoviti delodajalec, vsebina usposabljanja pa je odvisna od delovnega mesta, na katerem je zaposlen.

  • Kdaj mora delavec opraviti varstvo pri delu?

    Po Zakonu o varnosti in zdravju pri delu, mora delodajalec delavca usposobiti za varno delo ob sklenitvi delovnega razmerja, pred razporeditvijo na drugo delo, pred uvajanjem nove tehnologije in novih sredstev za delo ter ob spremembi v delovnem procesu, ki lahko povzroči spremembo varnosti pri delu.

Nedavna povpraševanja za strokovnjake za varstvo pri delu, Domžale

HACCP

  • Katere storitve potrebujete?: Načrt HACCP, Izobraževanje in izpit HACCP

Zdravo. Za malo domačo obrt peka kruha, piškotov in pizz bi potrebovali načrt HACCP. Komu in kdaj ga moramo predložiti ali ga samo moramo imeti če pride neka inšpekcija? Vse bi se dogajalo v treh sobah in sicer: Soba s krušno pečjo, soba za pripravo testa, pomivanje posod in priročno skladišče v omari, soba za upravljanje, vodenje in izdajo izdelkov. Wc in garderoba bi bila v stanovanjskem delu, ker zaenkrat še niso predvideni tuji zaposleni. Hvala za odgovor in LP!