Zahtevaj brezplačne ponudbe strokovnjakov za varstvo pri delu na Obali

5 najboljših strokovnjakov za varstvo pri delu Obala, 2022

6 zaključenih projektov s povprečno oceno 5,0

5,0
H bar Mihalič s.p. , pred 3 leti

Pohvalila bi vse. Vredni zaupanja.

20+
Let na tržišču
5,0
Rok P. , pred 2 letoma

Hitra odzivnost in profesionalno delo! Priporočam!

Odzivnost! Hitrost mi je bila zelo všeč. Prišli so do naše lokacije, nam vse lepo obrazložili in uredili. Super ekipa.

20+
Let na tržišču
Izbor strank 2019

Storitve: varstvo pri delu (izpit, ocena tveganja idr.), varstvo pri delu, požarni red, izpit za viličarja, ekologija in varstvo okolja, požarna varnost, izpiti in usposabljanja (viličar, tgm ipd.), haccp, koordinacija gradbišč.

Zahtevaj ponudbo

BOJAN FORTUNA S.P.

5,0
1 ocena
5,0
Muametnafi A. , pred 26 dnevi

Vse najboljše o Bojanu. Človek ki govori v našem jeziku, da se dobro razumemo. Kaj točno rabiš in moraš imet. Že prej smo poslovali z njim in smo vedno bili zadovoljni.

20+
Let na tržišču

SIUS d.o.o.

 
0 ocen
10+
Let na tržišču

Storitve: varstvo pri delu (izpit, ocena tveganja idr.), ekologija in varstvo okolja, požarna varnost, požarni red, izpiti in usposabljanja (viličar, tgm ipd.), haccp, varstvo pri delu, izpit za viličarja, koordinacija gradbišč.

Zahtevaj ponudbo

UNIVAR d.o.o.

 
0 ocen
20+
Let na tržišču
5+
Število zaposlenih

Storitve: izpit za viličarja, izpiti in usposabljanja (viličar, tgm ipd.), ekologija in varstvo okolja, požarna varnost, požarni red, varstvo pri delu, haccp, koordinacija gradbišč, varstvo pri delu (izpit, ocena tveganja idr.).

Zahtevaj ponudbo

Pogosta vprašanja

  • Kdo mora opraviti izpit iz varstva pri delu?

    Izpit iz varstva pri delu mora opraviti vsak, ki je zaposlen v Republiki Sloveniji. Usposabljanje in izpit mu mora zagotoviti delodajalec, vsebina usposabljanja pa je odvisna od delovnega mesta, na katerem je zaposlen.

  • Kdaj mora delavec opraviti varstvo pri delu?

    Po Zakonu o varnosti in zdravju pri delu, mora delodajalec delavca usposobiti za varno delo ob sklenitvi delovnega razmerja, pred razporeditvijo na drugo delo, pred uvajanjem nove tehnologije in novih sredstev za delo ter ob spremembi v delovnem procesu, ki lahko povzroči spremembo varnosti pri delu.