Zahtevaj brezplačne ponudbe strokovnjakov za varstvo pri delu v Škofji Loki

16 izvajalcev v bližini
2 še na voljo

Že 2.949 uporabnikov iz Škofje Loke je izvajalca poiskalo prek primerjam.si

9 najboljših strokovnjakov za varstvo pri delu Škofja Loka, 2022

32 zaključenih projektov s povprečno oceno 4,6

KUŠAR BIRO d.o.o.

5,0
1 ocena
5,0
Grega M. , pred 1 letom

Izbrali smo KUŠAR BIRO d.o.o. Odlična ocena!

10+
Let na tržišču

Storitve: požarna varnost, ekologija in varstvo okolja, varstvo pri delu, izpiti in usposabljanja (viličar, tgm ipd.), haccp, izpit za viličarja, požarni red, koordinacija gradbišč, varstvo pri delu (izpit, ocena tveganja idr.).

Zahtevaj ponudbo

TOMAŽ DRENIK s.p.

3,7
1 ocena
3,7
Radenko R. , pred 2 letoma

Vse je bilo v redu.

Storitve: izpit za viličarja, požarna varnost, koordinacija gradbišč, ekologija in varstvo okolja, varstvo pri delu (izpit, ocena tveganja idr.), požarni red, varstvo pri delu, izpiti in usposabljanja (viličar, tgm ipd.), haccp.

Zahtevaj ponudbo

ASPEKT d.o.o.

5,0
25 ocen
5,0
Jože K. d. d. n. k. , pred 1 letom

Hiter odziv na poslano prošnjo, strokovnost, dogovori so bili v celoti izpolnjeni, dobri nasveti in priporočila. Izpolnjeni so bili vsi dogovor. i

5,0
Nejc T. , pred 4 leti

Odlično opravljeno delo.

20+
Izvedenih projektov
Preverjen izvajalec

Storitve: varstvo pri delu (izpit, ocena tveganja idr.), haccp, izpit za viličarja, ekologija in varstvo okolja, požarna varnost, požarni red, koordinacija gradbišč, varstvo pri delu, izpiti in usposabljanja (viličar, tgm ipd.).

Zahtevaj ponudbo
5,0
Gregor L. , pred 6 leti

Pri podjetju BE VARN sem opravljal izpit za viličarja. Zelo sem bil zadovoljen in že vozim!

10+
Let na tržišču
500+
Poslanih ponudb
Preverjen izvajalec

Storitve: požarni red, izpiti in usposabljanja (viličar, tgm ipd.), varstvo pri delu, požarna varnost, varstvo pri delu (izpit, ocena tveganja idr.), ekologija in varstvo okolja, koordinacija gradbišč, haccp, izpit za viličarja.

Zahtevaj ponudbo

VAREKA d.o.o.

5,0
3 ocene

Vse je bilo super. Postavili so dobro ceno, se res potrudili in prilagodili. Priporočam!

5,0
Eurasia trade d.o.o. , pred 5 leti

Smo bili zadovoljni. Dajem priporočilo naprej.

5+
Let na tržišču
Izbor strank 2017

Storitve: požarni red, varstvo pri delu (izpit, ocena tveganja idr.), koordinacija gradbišč, požarna varnost, izpit za viličarja, izpiti in usposabljanja (viličar, tgm ipd.), varstvo pri delu, haccp, ekologija in varstvo okolja.

Zahtevaj ponudbo
10+
Let na tržišču

Storitve: haccp, koordinacija gradbišč, požarni red, izpit za viličarja, izpiti in usposabljanja (viličar, tgm ipd.), varstvo pri delu (izpit, ocena tveganja idr.), ekologija in varstvo okolja, požarna varnost, varstvo pri delu.

Zahtevaj ponudbo
10+
Let na tržišču

Storitve: izpit za viličarja, požarna varnost, ekologija in varstvo okolja, koordinacija gradbišč, požarni red, varstvo pri delu, haccp, varstvo pri delu (izpit, ocena tveganja idr.), izpiti in usposabljanja (viličar, tgm ipd.).

Zahtevaj ponudbo
20+
Let na tržišču

Storitve: požarni red, ekologija in varstvo okolja, varstvo pri delu (izpit, ocena tveganja idr.), izpit za viličarja, izpiti in usposabljanja (viličar, tgm ipd.), varstvo pri delu, koordinacija gradbišč, haccp, požarna varnost.

Zahtevaj ponudbo

TGM TIM d.o.o.

 
0 ocen
10+
Let na tržišču
Preverjen izvajalec

Storitve: izpiti in usposabljanja (viličar, tgm ipd.), požarni red, požarna varnost, varstvo pri delu, izpit za viličarja, varstvo pri delu (izpit, ocena tveganja idr.), ekologija in varstvo okolja, koordinacija gradbišč, haccp.

Zahtevaj ponudbo

Pogosta vprašanja

  • Kdo mora opraviti izpit iz varstva pri delu?

    Izpit iz varstva pri delu mora opraviti vsak, ki je zaposlen v Republiki Sloveniji. Usposabljanje in izpit mu mora zagotoviti delodajalec, vsebina usposabljanja pa je odvisna od delovnega mesta, na katerem je zaposlen.

  • Kdaj mora delavec opraviti varstvo pri delu?

    Po Zakonu o varnosti in zdravju pri delu, mora delodajalec delavca usposobiti za varno delo ob sklenitvi delovnega razmerja, pred razporeditvijo na drugo delo, pred uvajanjem nove tehnologije in novih sredstev za delo ter ob spremembi v delovnem procesu, ki lahko povzroči spremembo varnosti pri delu.

Nedavna povpraševanja za strokovnjake za varstvo pri delu, Škofja Loka

Izpiti in usposabljanja (viličar, TGM ipd.)

  • Storitev: Izpit za viličarista

V naslednjem mesecu želim opraviti izpit za viličarja, da imam to zadevo urejeno. Torej vse zadeve, ki so potrebne za pridobitev izpita viličarja. Torej želim si imeti izpit za vožnjo vseh vrst viličarjev. Dodatna usposabljanja so tako v vsakem podjetju na tistem viličarju, s katerim podjetje razpolaga. Izpit pa bom verjetno tudi delal s tistim, ki je na voljo v pooblaščenem podjetju, ki ima tečaj, torej mi je vseeno kam grem delati izpit. Delovnik imam od torka do sobote 7:00-16:30. Nedelje in ponedeljke imam prosto. Hvala in LP

Požarna varnost

  • Katere storitve potrebujete?: Požarni red, Požarni načrt, Prodaja in servis gasilnih aparatov

Spoštovani! Potrebujem izdelavo požarnega reda za enostanovanjsko hišo, ki jo bom začel oddajati v kratkotrajni najem. Sicer mi po branju pravilnika o požarnem redu ni najbolj jasno ali potrebujem tudi izdelavo požarnega načrta in načrt evakuacije. Kot rečeno je to enostanovanjska hiša, ki jo bom oddajal v kratkotrajni najem in zato sploh točno ne vem, kaj potrebujem. Hvala za pomoč

HACCP

  • Katere storitve potrebujete?: Izobraževanje in izpit HACCP, Laboratorijske analize

Pozdravljeni, zanimam se za HACCP izpit - potrebujem ga za upravljanje lokalnega/zasebnega vodovoda. Izpit bi opravljalo par oseb, točnega št, še nimamo določenega. Ter če bi se dalo izvedeti, če je osnovni HACCP dovolj za upravljanje/vzdrževanje vodovoda ali je potrebno še kakšno dodatno usposabljanje? In če opravljate tudi laboratorijske analize vode za potrebe državnih inšpekcij - analizo vode potrebujemo 2-4x letno. Hvala in lep pozdrav