Zahtevaj brezplačne ponudbe strokovnjakov za varstvo pri delu v Izoli


Že 2.359 uporabnikov iz Izole je izvajalca poiskalo prek primerjam.si

3 najboljših strokovnjakov za varstvo pri delu Izola, 2022

1 zaključen projekt s povprečno oceno 5,0

5,0
H bar Mihalič s.p. , pred 2 letoma

Pohvalila bi vse. Vredni zaupanja.

20+
Let na tržišču

Storitve: ekologija in varstvo okolja, izpit za viličarja, izpiti in usposabljanja (viličar, tgm ipd.), varstvo pri delu, haccp, varstvo pri delu (izpit, ocena tveganja idr.), koordinacija gradbišč, požarna varnost, požarni red.

Zahtevaj ponudbo

SIUS d.o.o.

 
0 ocen
10+
Let na tržišču

Storitve: varstvo pri delu (izpit, ocena tveganja idr.), izpiti in usposabljanja (viličar, tgm ipd.), varstvo pri delu, požarna varnost, haccp, požarni red, izpit za viličarja, koordinacija gradbišč, ekologija in varstvo okolja.

Zahtevaj ponudbo

UNIVAR d.o.o.

 
0 ocen
20+
Let na tržišču
5+
Število zaposlenih

Storitve: koordinacija gradbišč, haccp, izpiti in usposabljanja (viličar, tgm ipd.), varstvo pri delu, požarna varnost, izpit za viličarja, požarni red, ekologija in varstvo okolja, varstvo pri delu (izpit, ocena tveganja idr.).

Zahtevaj ponudbo

Pogosta vprašanja

  • Kdo mora opraviti izpit iz varstva pri delu?

    Izpit iz varstva pri delu mora opraviti vsak, ki je zaposlen v Republiki Sloveniji. Usposabljanje in izpit mu mora zagotoviti delodajalec, vsebina usposabljanja pa je odvisna od delovnega mesta, na katerem je zaposlen.

  • Kdaj mora delavec opraviti varstvo pri delu?

    Po Zakonu o varnosti in zdravju pri delu, mora delodajalec delavca usposobiti za varno delo ob sklenitvi delovnega razmerja, pred razporeditvijo na drugo delo, pred uvajanjem nove tehnologije in novih sredstev za delo ter ob spremembi v delovnem procesu, ki lahko povzroči spremembo varnosti pri delu.

Nedavna povpraševanja za strokovnjake za varstvo pri delu, Izola

Varstvo pri delu (izpit, ocena tveganja idr.)

  • Število zaposlenih: 0
  • Katere storitve potrebujete?: Izjava o varnosti z oceno tveganja

Pozdravljeni Sin odpira dejavnost slikanje in manager disagner....kot samostojni podjetnik. Samozaposlen brez delavcev. Opraviti bi moral oceno tveganja in izjavo o varnosti. Kateri je najcenejši ponudnik pri katerem bi lahko opravil oceno tveganja. Trenutno dejavnosti še nima odprte. S.P se odpira junija. Hvala,lep pozdrav,