Zahtevaj brezplačne ponudbe strokovnjakov za varstvo pri delu v Posavju

3 najboljših strokovnjakov za varstvo pri delu Posavje, 2022

7 zaključenih projektov s povprečno oceno 5,0

VINTIM d.o.o.

4,9
3 ocene
5,0
Igor R. , pred 2 letoma

Kvalitetni in profesionalni!

5,0
Mitja K. , pred 11 meseci

Zelo sem zadovljen z izbranim VINTIM d.o.o.

20+
Let na tržišču
5+
Število zaposlenih

Storitve: ekologija in varstvo okolja, koordinacija gradbišč, varstvo pri delu, haccp, izpit za viličarja, požarni red, izpiti in usposabljanja (viličar, tgm ipd.), požarna varnost, varstvo pri delu (izpit, ocena tveganja idr.).

Zahtevaj ponudbo
5,0
Janez K. , pred 6 leti

Zelo sem zadovoljen! Gospoda bi tudi priporočil naprej!

Ponudnik se je držal dogovorjenega roka in dogovorjene cene. Ničesar ni delal na pamet, ampak vse na podlagi meritev. Vse je bilo koretno narejeno.

10+
Let na tržišču

Storitve: energetske izkaznice, koordinacija gradbišč, varstvo pri delu, varstvo pri delu (izpit, ocena tveganja idr.), požarna varnost, energetska izkaznica za javno stavbo, energetska izkaznica za stanovanje, izpit za viličarja, požarni red, ekologija in varstvo okolja, energetska izkaznica za večstanovanjsko stavbo, energetska izkaznica za hišo, energetska izkaznica za poslovni prostor, haccp, izdelava energetske izkaznice, izpiti in usposabljanja (viličar, tgm ipd.).

Zahtevaj ponudbo

LERO LEŠNJAK d.o.o.

5,0
2 oceni
5,0
Knm T. , pred 6 meseci

Izpit iz varstva pri delu smo opravili pri podjetju Lero Lešnjak d.o.o. Zadovoljni smo z izvajalcem.

5,0
Nina P. , pred 3 meseci

Izpit za viličarista je bil opravljen pri Lero Lešnjak. Vse ok.

10+
Let na tržišču
5+
Število zaposlenih

Storitve: haccp, požarni red, varstvo pri delu (izpit, ocena tveganja idr.), izpit za viličarja, koordinacija gradbišč, požarna varnost, varstvo pri delu, ekologija in varstvo okolja, izpiti in usposabljanja (viličar, tgm ipd.).

Zahtevaj ponudbo

Pogosta vprašanja

  • Kdo mora opraviti izpit iz varstva pri delu?

    Izpit iz varstva pri delu mora opraviti vsak, ki je zaposlen v Republiki Sloveniji. Usposabljanje in izpit mu mora zagotoviti delodajalec, vsebina usposabljanja pa je odvisna od delovnega mesta, na katerem je zaposlen.

  • Kdaj mora delavec opraviti varstvo pri delu?

    Po Zakonu o varnosti in zdravju pri delu, mora delodajalec delavca usposobiti za varno delo ob sklenitvi delovnega razmerja, pred razporeditvijo na drugo delo, pred uvajanjem nove tehnologije in novih sredstev za delo ter ob spremembi v delovnem procesu, ki lahko povzroči spremembo varnosti pri delu.