Zahtevaj brezplačne ponudbe strokovnjakov za varstvo pri delu v Brežicah


Že 1.417 uporabnikov iz Brežic je izvajalca poiskalo prek primerjam.si

4 najboljših strokovnjakov za varstvo pri delu Brežice, 2022

5 zaključenih projektov s povprečno oceno 4,9

VINTIM d.o.o.

4,9
3 ocene
5,0
Igor R. , pred 2 letoma

Kvalitetni in profesionalni!

5,0
Mitja K. , pred 11 meseci

Zelo sem zadovljen z izbranim VINTIM d.o.o.

20+
Let na tržišču
5+
Število zaposlenih

Storitve: ekologija in varstvo okolja, koordinacija gradbišč, varstvo pri delu, haccp, izpit za viličarja, požarni red, izpiti in usposabljanja (viličar, tgm ipd.), požarna varnost, varstvo pri delu (izpit, ocena tveganja idr.).

Zahtevaj ponudbo
5,0
Janez K. , pred 6 leti

Zelo sem zadovoljen! Gospoda bi tudi priporočil naprej!

Ponudnik se je držal dogovorjenega roka in dogovorjene cene. Ničesar ni delal na pamet, ampak vse na podlagi meritev. Vse je bilo koretno narejeno.

10+
Let na tržišču

Storitve: energetske izkaznice, koordinacija gradbišč, varstvo pri delu, varstvo pri delu (izpit, ocena tveganja idr.), požarna varnost, energetska izkaznica za javno stavbo, energetska izkaznica za stanovanje, izpit za viličarja, požarni red, ekologija in varstvo okolja, energetska izkaznica za večstanovanjsko stavbo, energetska izkaznica za hišo, energetska izkaznica za poslovni prostor, haccp, izdelava energetske izkaznice, izpiti in usposabljanja (viličar, tgm ipd.).

Zahtevaj ponudbo

POSAVC d.o.o.

 
0 ocen
20+
Let na tržišču
100+
Število zaposlenih

Storitve: kadrovsko svetovanje, računovodske storitve, najem delovne sile, revizija, posredovanje delovne sile, ekologija in varstvo okolja, iskanje in selekcija kadra, knjigovodstvo, izpit za viličarja, požarna varnost, varstvo pri delu (izpit, ocena tveganja idr.), požarni red, koordinacija gradbišč, davčno svetovanje, agencije za zaposlovanje, izpiti in usposabljanja (viličar, tgm ipd.).

Zahtevaj ponudbo

ZOJA IN d.o.o.

 
0 ocen
5+
Let na tržišču

Storitve: koordinacija gradbišč, izpiti in usposabljanja (viličar, tgm ipd.), haccp, požarni red, varstvo pri delu, izpit za viličarja, ekologija in varstvo okolja, varstvo pri delu (izpit, ocena tveganja idr.), požarna varnost.

Zahtevaj ponudbo

Pogosta vprašanja

  • Kdo mora opraviti izpit iz varstva pri delu?

    Izpit iz varstva pri delu mora opraviti vsak, ki je zaposlen v Republiki Sloveniji. Usposabljanje in izpit mu mora zagotoviti delodajalec, vsebina usposabljanja pa je odvisna od delovnega mesta, na katerem je zaposlen.

  • Kdaj mora delavec opraviti varstvo pri delu?

    Po Zakonu o varnosti in zdravju pri delu, mora delodajalec delavca usposobiti za varno delo ob sklenitvi delovnega razmerja, pred razporeditvijo na drugo delo, pred uvajanjem nove tehnologije in novih sredstev za delo ter ob spremembi v delovnem procesu, ki lahko povzroči spremembo varnosti pri delu.