Zahtevaj brezplačne ponudbe strokovnjakov za varstvo pri delu v Postojni


Že 1.540 uporabnikov iz Postojne je izvajalca poiskalo prek primerjam.si

3 najboljših strokovnjakov za varstvo pri delu Postojna, 2022

29 zaključenih projektov s povprečno oceno 4,8

5,0
Sonci Čebulj s.p. , pred 2 letoma

Na voljo za vse kar sem potrebovala. Zelo zadovoljna.

5,0
Tomos d.o.o. , pred 5 leti

Izredno bi pohvalili strokovnost ponudnika.

5+
Let na tržišču
30+
Izvedenih projektov
500+
Poslanih ponudb
Preverjen izvajalec
Izbor strank 2018
Izbor strank 2019

Storitve: požarni red, haccp, koordinacija gradbišč, izpit za viličarja, varstvo pri delu (izpit, ocena tveganja idr.), ekologija in varstvo okolja, varstvo pri delu, požarna varnost, izpiti in usposabljanja (viličar, tgm ipd.).

Zahtevaj ponudbo
5+
Let na tržišču

Storitve: haccp, požarna varnost, koordinacija gradbišč, izpit za viličarja, varstvo pri delu (izpit, ocena tveganja idr.), požarni red, ekologija in varstvo okolja, izpiti in usposabljanja (viličar, tgm ipd.), varstvo pri delu.

Zahtevaj ponudbo

VZGON d.o.o.

 
0 ocen
10+
Let na tržišču

Storitve: ekologija in varstvo okolja, požarna varnost, požarni red, koordinacija gradbišč, haccp, izpit za viličarja, izpiti in usposabljanja (viličar, tgm ipd.), varstvo pri delu, varstvo pri delu (izpit, ocena tveganja idr.).

Zahtevaj ponudbo

Pogosta vprašanja

  • Kdo mora opraviti izpit iz varstva pri delu?

    Izpit iz varstva pri delu mora opraviti vsak, ki je zaposlen v Republiki Sloveniji. Usposabljanje in izpit mu mora zagotoviti delodajalec, vsebina usposabljanja pa je odvisna od delovnega mesta, na katerem je zaposlen.

  • Kdaj mora delavec opraviti varstvo pri delu?

    Po Zakonu o varnosti in zdravju pri delu, mora delodajalec delavca usposobiti za varno delo ob sklenitvi delovnega razmerja, pred razporeditvijo na drugo delo, pred uvajanjem nove tehnologije in novih sredstev za delo ter ob spremembi v delovnem procesu, ki lahko povzroči spremembo varnosti pri delu.