Zahtevaj brezplačne ponudbe strokovnjakov za varstvo pri delu v Grosuplju

13 izvajalcev v bližini
3 še na voljo

Že 2.780 uporabnikov iz Grosuplja je izvajalca poiskalo prek primerjam.si

5 najboljših strokovnjakov za varstvo pri delu Grosuplje, 2022

33 zaključenih projektov s povprečno oceno 4,9

Gregor Doblekar s.p.

5,0
2 oceni

Hitrost, učinkovitost.

5+
Let na tržišču
100+
Poslanih ponudb

Storitve: izpit za viličarja, izpiti in usposabljanja (viličar, tgm ipd.), varstvo pri delu, ekologija in varstvo okolja, varstvo pri delu (izpit, ocena tveganja idr.), požarni red, koordinacija gradbišč, haccp, požarna varnost.

Zahtevaj ponudbo

ASPEKT d.o.o.

5,0
25 ocen
5,0
Jože K. d. d. n. k. , pred 1 letom

Hiter odziv na poslano prošnjo, strokovnost, dogovori so bili v celoti izpolnjeni, dobri nasveti in priporočila. Izpolnjeni so bili vsi dogovor. i

5,0
Nejc T. , pred 4 leti

Odlično opravljeno delo.

20+
Izvedenih projektov
Preverjen izvajalec

Storitve: varstvo pri delu (izpit, ocena tveganja idr.), požarni red, koordinacija gradbišč, izpiti in usposabljanja (viličar, tgm ipd.), varstvo pri delu, požarna varnost, ekologija in varstvo okolja, izpit za viličarja, haccp.

Zahtevaj ponudbo

VPD VAJDA d.o.o.

5,0
2 oceni
5,0
Dejan K. , pred 4 leti

Rok izvedbe in cena je bila poglavitni razlog za izbiro ponudnika.

10+
Let na tržišču
100+
Poslanih ponudb

Storitve: koordinacija gradbišč, izpit za viličarja, varstvo pri delu, požarna varnost, izpiti in usposabljanja (viličar, tgm ipd.), varstvo pri delu (izpit, ocena tveganja idr.), požarni red, ekologija in varstvo okolja, haccp.

Zahtevaj ponudbo
5,0
Tina T. , pred 1 mesecem

Prijaznost, ažurnost, praktičnost.

5,0
Dragan C. , pred 1 mesecem

Hitro urejeno. Priporočam.

Preverjen izvajalec

Storitve: varstvo pri delu, izpit za viličarja, varstvo pri delu (izpit, ocena tveganja idr.), koordinacija gradbišč, ekologija in varstvo okolja, haccp, požarna varnost, požarni red, izpiti in usposabljanja (viličar, tgm ipd.).

Zahtevaj ponudbo
Preverjen izvajalec

Storitve: izpiti in usposabljanja (viličar, tgm ipd.), požarna varnost, varstvo pri delu, požarni red, izpit za viličarja, ekologija in varstvo okolja, varstvo pri delu (izpit, ocena tveganja idr.), haccp, koordinacija gradbišč.

Zahtevaj ponudbo

Pogosta vprašanja

  • Kdo mora opraviti izpit iz varstva pri delu?

    Izpit iz varstva pri delu mora opraviti vsak, ki je zaposlen v Republiki Sloveniji. Usposabljanje in izpit mu mora zagotoviti delodajalec, vsebina usposabljanja pa je odvisna od delovnega mesta, na katerem je zaposlen.

  • Kdaj mora delavec opraviti varstvo pri delu?

    Po Zakonu o varnosti in zdravju pri delu, mora delodajalec delavca usposobiti za varno delo ob sklenitvi delovnega razmerja, pred razporeditvijo na drugo delo, pred uvajanjem nove tehnologije in novih sredstev za delo ter ob spremembi v delovnem procesu, ki lahko povzroči spremembo varnosti pri delu.

Nedavna povpraševanja za strokovnjake za varstvo pri delu, Grosuplje

Varstvo pri delu (izpit, ocena tveganja idr.)

  • Število zaposlenih: 30
  • Katere storitve potrebujete?: Usposabljanje in izpit iz varstva pri delu za zaposlene

Spoštovani, pred dvemi leti smo v kolektivu opravili preizkus znanja iz varstva pri delu. Smo kolektiv s 33 zaposlenimi. Prosimo za ponudbo izobraževanja in izpita za 33 oseb na naši lokaciji, to je Taborska cesta 1, Grosuplje. Smo organ javne uprave - UE Grosuplje. Zaposleni smo samo uradniki in strokovno tehnični uslužbenci (administratorji, tajnice). Hvala, LP