Zahtevaj brezplačne ponudbe strokovnjakov za varstvo pri delu v Sevnici


Že 838 uporabnikov iz Sevnice je izvajalca poiskalo prek primerjam.si

4 najboljših strokovnjakov za varstvo pri delu Sevnica, 2022

22 zaključenih projektov s povprečno oceno 5,0

5,0
Janez K. , pred 6 leti

Zelo sem zadovoljen! Gospoda bi tudi priporočil naprej!

Ponudnik se je držal dogovorjenega roka in dogovorjene cene. Ničesar ni delal na pamet, ampak vse na podlagi meritev. Vse je bilo koretno narejeno.

10+
Let na tržišču

Storitve: energetske izkaznice, koordinacija gradbišč, varstvo pri delu, varstvo pri delu (izpit, ocena tveganja idr.), požarna varnost, energetska izkaznica za javno stavbo, energetska izkaznica za stanovanje, izpit za viličarja, požarni red, ekologija in varstvo okolja, energetska izkaznica za večstanovanjsko stavbo, energetska izkaznica za hišo, energetska izkaznica za poslovni prostor, haccp, izdelava energetske izkaznice, izpiti in usposabljanja (viličar, tgm ipd.).

Zahtevaj ponudbo

VINTIM d.o.o.

4,9
3 ocene
5,0
Igor R. , pred 2 letoma

Kvalitetni in profesionalni!

5,0
Mitja K. , pred 11 meseci

Zelo sem zadovljen z izbranim VINTIM d.o.o.

20+
Let na tržišču
5+
Število zaposlenih

Storitve: ekologija in varstvo okolja, koordinacija gradbišč, varstvo pri delu, haccp, izpit za viličarja, požarni red, izpiti in usposabljanja (viličar, tgm ipd.), požarna varnost, varstvo pri delu (izpit, ocena tveganja idr.).

Zahtevaj ponudbo

EGAL PB d.o.o.

5,0
17 ocen
5,0
Bojan P. , pred 10 meseci

EGAL PB d.o.o. so zelo odzivni, prilagodljivi, ustrežljivi, kompetentni in z ugodno ceno.

Hitra odzivnost, ugodna cena, prilagodljivost

10+
Let na tržišču
10+
Izvedenih projektov
200+
Poslanih ponudb
Preverjen izvajalec
10+
Število zaposlenih
Izbor strank 2020
Izbor strank 2021

Storitve: požarni red, haccp, ekologija in varstvo okolja, izpiti in usposabljanja (viličar, tgm ipd.), varstvo pri delu, požarna varnost, koordinacija gradbišč, izpit za viličarja, varstvo pri delu (izpit, ocena tveganja idr.).

Zahtevaj ponudbo
20+
Let na tržišču

Storitve: varstvo pri delu (izpit, ocena tveganja idr.), varstvo pri delu, koordinacija gradbišč, haccp, ekologija in varstvo okolja, požarna varnost, izpiti in usposabljanja (viličar, tgm ipd.), požarni red, izpit za viličarja.

Zahtevaj ponudbo

Pogosta vprašanja

  • Kdo mora opraviti izpit iz varstva pri delu?

    Izpit iz varstva pri delu mora opraviti vsak, ki je zaposlen v Republiki Sloveniji. Usposabljanje in izpit mu mora zagotoviti delodajalec, vsebina usposabljanja pa je odvisna od delovnega mesta, na katerem je zaposlen.

  • Kdaj mora delavec opraviti varstvo pri delu?

    Po Zakonu o varnosti in zdravju pri delu, mora delodajalec delavca usposobiti za varno delo ob sklenitvi delovnega razmerja, pred razporeditvijo na drugo delo, pred uvajanjem nove tehnologije in novih sredstev za delo ter ob spremembi v delovnem procesu, ki lahko povzroči spremembo varnosti pri delu.