Zahtevaj brezplačne ponudbe strokovnjakov za varstvo pri delu na Ptuju

10 izvajalcev v bližini

Že 4.145 uporabnikov s Ptuja je izvajalca poiskalo prek primerjam.si

4 najboljših strokovnjakov za varstvo pri delu Ptuj, 2022

5 zaključenih projektov s povprečno oceno 4,2

Tomaž Šoštarič s.p. - res odziven! Energetsko izkaznico smo dobili takoj.

3,7
Barbara K. , pred 1 letom

Ponudnik je bil hiter in odziven, osebje prijazno, držali so se dogovorjenih rokov.

Ni bilo počiščeno vse kar smo se zmenili - kuhinjski pulti, zgornji balkon je bil samo posesan in ne tudi pomita tla, fuge v kopalnici so bile slabo ali sploh niso bile očiščene.

Storitve: varstvo pri delu (izpit, ocena tveganja idr.), ekologija in varstvo okolja, čiščenje oken, čiščenje poslovnih prostorov, izpiti in usposabljanja (viličar, tgm ipd.), čiščenje na domu, energetska izkaznica za hišo, izdelava energetske izkaznice, dezinfekcija prostorov, čistilni servisi, energetska izkaznica za stanovanje, požarni red, čiščenje stanovanja, čiščenje pisarn, razkuževanje prostorov, čiščenje hiše.

Zahtevaj ponudbo
10+
Let na tržišču

Storitve: požarni red, haccp, izpit za viličarja, varstvo pri delu (izpit, ocena tveganja idr.), požarna varnost, varstvo pri delu, ekologija in varstvo okolja, izpiti in usposabljanja (viličar, tgm ipd.), koordinacija gradbišč.

Zahtevaj ponudbo

VARMAT MC d.o.o.

 
0 ocen
5+
Let na tržišču

Storitve: ekologija in varstvo okolja, izpit za viličarja, izpiti in usposabljanja (viličar, tgm ipd.), koordinacija gradbišč, požarni red, požarna varnost, varstvo pri delu (izpit, ocena tveganja idr.), haccp, varstvo pri delu.

Zahtevaj ponudbo
10+
Let na tržišču

Storitve: ekologija in varstvo okolja, požarni red, požarna varnost, haccp, izpiti in usposabljanja (viličar, tgm ipd.), izpit za viličarja, varstvo pri delu (izpit, ocena tveganja idr.), koordinacija gradbišč, varstvo pri delu.

Zahtevaj ponudbo

Pogosta vprašanja

  • Kdo mora opraviti izpit iz varstva pri delu?

    Izpit iz varstva pri delu mora opraviti vsak, ki je zaposlen v Republiki Sloveniji. Usposabljanje in izpit mu mora zagotoviti delodajalec, vsebina usposabljanja pa je odvisna od delovnega mesta, na katerem je zaposlen.

  • Kdaj mora delavec opraviti varstvo pri delu?

    Po Zakonu o varnosti in zdravju pri delu, mora delodajalec delavca usposobiti za varno delo ob sklenitvi delovnega razmerja, pred razporeditvijo na drugo delo, pred uvajanjem nove tehnologije in novih sredstev za delo ter ob spremembi v delovnem procesu, ki lahko povzroči spremembo varnosti pri delu.

Nedavna povpraševanja za strokovnjake za varstvo pri delu, Ptuj

Varstvo pri delu (izpit, ocena tveganja idr.)

  • Število zaposlenih: 4
  • Katere storitve potrebujete?: Usposabljanje in izpit iz varstva pri delu za zaposlene

Potrebujemo kratko izobraževanje oz. izpit iz varstva pri delu za sodelavce na arheoloških izkopavanjih (4-6 oseb). Gre za preprosta dela, primerljiva z delom na vrtu. Na teh izkopavanjih ne bo nobenih delovnih strojev. Izobraževanje naj bi bilo na začetku arheoloških raziskav, na terenu na Ptuju. Najbolje na začetku prihodnjega tedna (10. 8. ali v naslednjih dneh). Hvala in lp.