Zahtevaj brezplačne ponudbe strokovnjakov za varstvo pri delu v Litiji


Že 1.312 uporabnikov iz Litije je izvajalca poiskalo prek primerjam.si

4 najboljših strokovnjakov za varstvo pri delu Litija, 2022

31 zaključenih projektov s povprečno oceno 4,9

5,0
Tina T. , pred 1 mesecem

Prijaznost, ažurnost, praktičnost.

5,0
Dragan C. , pred 1 mesecem

Hitro urejeno. Priporočam.

Preverjen izvajalec

Storitve: varstvo pri delu, izpit za viličarja, varstvo pri delu (izpit, ocena tveganja idr.), koordinacija gradbišč, ekologija in varstvo okolja, haccp, požarna varnost, požarni red, izpiti in usposabljanja (viličar, tgm ipd.).

Zahtevaj ponudbo

ASPEKT d.o.o.

5,0
25 ocen
5,0
Jože K. d. d. n. k. , pred 1 letom

Hiter odziv na poslano prošnjo, strokovnost, dogovori so bili v celoti izpolnjeni, dobri nasveti in priporočila. Izpolnjeni so bili vsi dogovor. i

5,0
Nejc T. , pred 4 leti

Odlično opravljeno delo.

20+
Izvedenih projektov
Preverjen izvajalec

Storitve: varstvo pri delu (izpit, ocena tveganja idr.), požarni red, koordinacija gradbišč, izpiti in usposabljanja (viličar, tgm ipd.), varstvo pri delu, požarna varnost, ekologija in varstvo okolja, izpit za viličarja, haccp.

Zahtevaj ponudbo

Gregor Doblekar s.p.

5,0
2 oceni

Hitrost, učinkovitost.

5+
Let na tržišču
100+
Poslanih ponudb

Storitve: izpit za viličarja, izpiti in usposabljanja (viličar, tgm ipd.), varstvo pri delu, ekologija in varstvo okolja, varstvo pri delu (izpit, ocena tveganja idr.), požarni red, koordinacija gradbišč, haccp, požarna varnost.

Zahtevaj ponudbo

Storitve: haccp, varstvo pri delu (izpit, ocena tveganja idr.), izpit za viličarja, ekologija in varstvo okolja, koordinacija gradbišč, požarna varnost, varstvo pri delu, izpiti in usposabljanja (viličar, tgm ipd.), požarni red.

Zahtevaj ponudbo

Pogosta vprašanja

  • Kdo mora opraviti izpit iz varstva pri delu?

    Izpit iz varstva pri delu mora opraviti vsak, ki je zaposlen v Republiki Sloveniji. Usposabljanje in izpit mu mora zagotoviti delodajalec, vsebina usposabljanja pa je odvisna od delovnega mesta, na katerem je zaposlen.

  • Kdaj mora delavec opraviti varstvo pri delu?

    Po Zakonu o varnosti in zdravju pri delu, mora delodajalec delavca usposobiti za varno delo ob sklenitvi delovnega razmerja, pred razporeditvijo na drugo delo, pred uvajanjem nove tehnologije in novih sredstev za delo ter ob spremembi v delovnem procesu, ki lahko povzroči spremembo varnosti pri delu.