Zahtevaj brezplačne ponudbe strokovnjakov za varstvo pri delu na Primorskem

3 najboljših strokovnjakov za varstvo pri delu Primorska, 2022

2 zaključena projekta s povprečno oceno 4,7

5,0
H bar Mihalič s.p. , pred 2 letoma

Pohvalila bi vse. Vredni zaupanja.

20+
Let na tržišču

Storitve: ekologija in varstvo okolja, izpit za viličarja, izpiti in usposabljanja (viličar, tgm ipd.), varstvo pri delu, haccp, varstvo pri delu (izpit, ocena tveganja idr.), koordinacija gradbišč, požarna varnost, požarni red.

Zahtevaj ponudbo

VAGO d.o.o.

4,3
1 ocena
4,3
Cvetličarna I. f. , pred 2 letoma

Hitro smo se vse zmenili in hitro vse rešili.

10+
Let na tržišču
5+
Število zaposlenih

Storitve: požarni red, varstvo pri delu, varstvo pri delu (izpit, ocena tveganja idr.), izpit za viličarja, izpiti in usposabljanja (viličar, tgm ipd.), ekologija in varstvo okolja, požarna varnost, haccp, koordinacija gradbišč.

Zahtevaj ponudbo

BOJAN FORTUNA S.P.

 
0 ocen
10+
Let na tržišču

Storitve: varstvo pri delu, izpit za viličarja, koordinacija gradbišč, haccp, požarni red, ekologija in varstvo okolja, izpiti in usposabljanja (viličar, tgm ipd.), varstvo pri delu (izpit, ocena tveganja idr.), požarna varnost.

Zahtevaj ponudbo

Pogosta vprašanja

  • Kdo mora opraviti izpit iz varstva pri delu?

    Izpit iz varstva pri delu mora opraviti vsak, ki je zaposlen v Republiki Sloveniji. Usposabljanje in izpit mu mora zagotoviti delodajalec, vsebina usposabljanja pa je odvisna od delovnega mesta, na katerem je zaposlen.

  • Kdaj mora delavec opraviti varstvo pri delu?

    Po Zakonu o varnosti in zdravju pri delu, mora delodajalec delavca usposobiti za varno delo ob sklenitvi delovnega razmerja, pred razporeditvijo na drugo delo, pred uvajanjem nove tehnologije in novih sredstev za delo ter ob spremembi v delovnem procesu, ki lahko povzroči spremembo varnosti pri delu.