Zahtevaj brezplačne ponudbe mizarstev v Velenju

127 izvajalcev v bližini
2 še na voljo

Že 4.671 uporabnikov iz Velenja je izvajalca poiskalo prek primerjam.si

20 najboljših mizarstev Velenje, 2022

13 zaključenih projektov s povprečno oceno 4,7

5,0
Suzana K. , pred 5 leti

Zelo sem bila zadovoljna. Nekaj neverjetnega, takih mojstrov res ni več! Česa takega še nisem doživela. Čista 10-ka! Prišel ob dogovorjenem času, za seboj pospravil, lepo naredil. Res ga z veseljem priporočam!

5,0
Mojca C. , pred 2 letoma

Profesionalen odnos, svetovanje pri izbiri, hitra odzivnost, upoštevanje vseh želja in dobava še pred dogovorjenim rokom. Končna cena kot na prvotni ponudbi. Glede na ostale ponudbe iz salonov konkurenčna cena, s tem, da vam mojster izdela vse elemente po meri.

20+
Let na tržišču
100+
Poslanih ponudb
Izbor strank 2019
Izbor strank 2020

Storitve: mizarstvo, mizar, pohištvo po meri, vgradne omare, kuhinje po meri, mizarske storitve, lesene stopnice.

Zahtevaj ponudbo

David Tajnšek s.p.

5,0
1 ocena
5,0
Dušan p. , pred 3 leti

Ponudnik je bil zelo odziven in nam je pomagal z dobrimi nasveti.

5+
Let na tržišču

Storitve: stenske obloge, mizarske storitve, montaža knaufa, pritlične montažne hiše, mizar, polaganje knaufa, mizarstvo, knauf spuščeni stropi, knauf predelne stene, suhomontažni sistemi (knauf), vgradne omare, kuhinje po meri, knauf, skeletne hiše, majhne montažne hiše, montažne hiše.

Zahtevaj ponudbo

ASPARA d.o.o.

3,8
3 ocene
5,0
Polona Z. , pred 6 leti

Zelo prijazen in spoštovanja vreden gospod Ašenberger, ki se drži dogovorov in zahtev naročnika. Na vsako vprašanje je zmeraj pripravljen odgovoriti in strokovno pokomentirati situacijo ter podati rešitve oziroma predloge. Super zadovoljni s ponujenim in dobljenim.

Pohvalim naj ceno, res je bila ugodna.

Vrata smo čakali 9 mesecev.

20+
Let na tržišču
200+
Poslanih ponudb
Izbor strank 2016

Storitve: lesene stopnice, mizarstvo, kuhinje po meri, mizar, pohištvo po meri, mizarske storitve, vgradne omare.

Zahtevaj ponudbo

Matjaž Korošec s.p.

5,0
1 ocena

Storitve: pohištvo po meri, kuhinje po meri, vgradne omare, mizarstvo, mizarske storitve, lesene stopnice, mizar.

Zahtevaj ponudbo

POTEKO d.o.o.

5,0
1 ocena
5,0
Zavod R. z. v. n. M. D. , pred 6 leti

Izredno hiter odziv, profesionalen odnos, dobri izdelki, vse, kakor smo se zmenili, narejeno pred rokom.

5+
Let na tržišču

Storitve: kuhinje po meri, pohištvo po meri, lesene stopnice, mizar, mizarstvo, mizarske storitve, vgradne omare.

Zahtevaj ponudbo

POVŠ d.o.o.

 
0 ocen
5+
Let na tržišču

Storitve: kuhinje po meri, vgradne omare, mizar, pohištvo po meri, lesene stopnice, mizarstvo, mizarske storitve.

Zahtevaj ponudbo
10+
Let na tržišču

Storitve: mizarske storitve, vgradne omare, pohištvo po meri, mizar, lesene stopnice, mizarstvo, kuhinje po meri.

Zahtevaj ponudbo
5+
Let na tržišču

Storitve: vgradne omare, kuhinje po meri, lesene stopnice, mizarske storitve, mizarstvo, mizar, pohištvo po meri.

Zahtevaj ponudbo
10+
Let na tržišču

Storitve: vgradne omare, mizarske storitve, lesena okna, pvc/alu okna, lesene stopnice, okna in vrata, alu okna, kuhinje po meri, les/alu okna, menjava oken, pvc okna, mizarstvo, pohištvo po meri, plastična okna, strešna okna, balkonska vrata.

Zahtevaj ponudbo
20+
Let na tržišču

Storitve: mizarstvo, lesene stopnice, vgradne omare, mizarske storitve, mizar, kuhinje po meri, pohištvo po meri.

Zahtevaj ponudbo

RAJLES d.o.o.

 
0 ocen
10+
Let na tržišču

Storitve: sestavljanje pohištva, lesene stopnice, montaža kuhinje, mizarstvo, montaža pohištva, vgradne omare, pohištvo po meri, kuhinje po meri, mizar, mizarske storitve.

Zahtevaj ponudbo
10+
Let na tržišču

Storitve: pvc vhodna vrata, mizarstvo, drsna vrata, vgradne omare, alu vhodna vrata, vhodna vrata, vrata, pohištvo po meri, lesena vhodna vrata, kuhinje po meri, zamenjava notranjih vrat, notranja vrata, vhodna stanovanjska vrata, mizarske storitve, mizar, lesene stopnice.

Zahtevaj ponudbo
20+
Let na tržišču

Storitve: vgradne omare, pohištvo po meri, kuhinje po meri, mizarstvo, mizar, lesene stopnice, mizarske storitve.

Zahtevaj ponudbo

DAVID BRVAR, s.p.

 
0 ocen
10+
Let na tržišču

Storitve: pohištvo po meri, lesene stopnice, mizar, vgradne omare, mizarske storitve, kuhinje po meri, mizarstvo.

Zahtevaj ponudbo
5+
Let na tržišču

Storitve: vinilne talne obloge, knauf spuščeni stropi, suhomontažni sistemi (knauf), montaža knaufa, pohištvo po meri, obnova parketa, prenova stanovanja, adaptacija stanovanja, knauf, stenske obloge, laminat, mizarske storitve, mizar, brušenje parketa, linolej, lakiranje parketa.

Zahtevaj ponudbo

Storitve: lesene stopnice, vgradne omare, mizarstvo, pohištvo po meri, mizar, kuhinje po meri, mizarske storitve.

Zahtevaj ponudbo
5+
Let na tržišču

Storitve: kuhinje po meri, pohištvo po meri, lesene stopnice, izolacija strehe, menjava strehe, mizarske storitve, pločevinasta kritina, streha, mizarstvo, popravilo strehe, krovec, prekrivanje strehe, strešne kritine, krovstvo, vgradne omare, mizar.

Zahtevaj ponudbo
5+
Let na tržišču

Storitve: mizar, pohištvo po meri, vgradne omare, kuhinje po meri, lesene stopnice, mizarske storitve, mizarstvo.

Zahtevaj ponudbo

Slavko Verdev s.p.

 
0 ocen
10+
Let na tržišču

Storitve: mizarstvo, mizarske storitve, kuhinje po meri, zamenjava notranjih vrat, mizar, lesena vhodna vrata, alu vhodna vrata, vrata, pohištvo po meri, montaža kuhinje, notranja vrata, drsna vrata, vhodna stanovanjska vrata, vgradne omare, montaža pohištva, pvc vhodna vrata.

Zahtevaj ponudbo

PAČNIK, K.D.

 
0 ocen
20+
Let na tržišču

Storitve: vgradne omare, popravilo strehe, zamenjava notranjih vrat, strešne kritine, balkonska vrata, vhodna vrata, strešna okna, menjava oken, garažna vrata, krovstvo, pločevinasta kritina, rolo garažna vrata, alu okna, okna, kuhinje po meri, sekcijska garažna vrata.

Zahtevaj ponudbo

Pogosta vprašanja

 • Kako prepoznam dobrega mizarja?

  Preden sklenete pogodbo za tako velik projekt, kot je izdelava pohištva, ki vam bo služila za več desetletij, pazljivo preverite vaše opcije. Priporočamo vam, da zberete več ponudb (to lahko storite tudi na primerjam.si), da lahko primerjate cene in reference posameznega mizarja. Prav tako je pomembno, da se z njim srečate v živo, da presodite, ali bi bilo sodelovanje z njim konstruktivno ali ne.

 • Ali se mi izplača naročiti pohištvo po meri?

  Gledano zgolj iz finančnega vidika, se vam izdelava pohištva po meri ne izplača. A po drugi strani bo po meri izdelano pohištvo bolj kvalitetno, dlje časa obstojno, poleg tega pa se bo do centimetra prilegalo vašemu prostoru. Četudi je dražje, je pozitivnih vidikov pohištva po meri toliko, da odtehtajo višjo naložbo.

 • Katere so prednosti in slabosti pohištva po meri?

  S pohištvom po meri boste pridobili kakovosten in unikaten kos pohištva, ki se bo popolnoma prilegal vašemu prostoru. Slabost je ta, da bo izdelava pohištva trajala dlje časa in vas bo stala precej več.

Nedavna povpraševanja za mizarstva, Velenje

Pohištvo - ostali prostori

 • Rok za izdelavo: 1 - 3 mesece

Pozdravljeni! Potrebujem vrtno klop in mizo. Pošiljam vam slike, natančnih mer še nimam, približno pa bi bila miza 80x cm Klop pa ena dolžina cm, druga pa okoli cm, širina oz globina pa ne vem. Rada bi imela mizo in klopi v tem stilu oz na tak način kot je na tej sliki na povezavi: http://www.bowisse.nl/tuinhuis/tuinhuis-met-openhaard/ Tukaj se vidi na drugi sliki klop od zadaj: http://www.bowisse.nl/tuinhuis/tuinhuis-met-openhaard/ Bi pa rada imela kotno klop v tem stilu, ne dve navadni kot je na sliki, klop s predalom oziroma kot skrinjo, da se pokrov sedala odpre in lahko noter shranim blazine itd... Les bi si želela hrast ali pa smreko. Hvala zaenkrat in lep dan!

Kuhinja po meri

 • Rok za izdelavo: Takoj

Pozdravljeni! Pri vas bi naročil novo kuhinjo zato vam tukaj pošiljam podatke za izris kuhinje v prilogi pa vam dodajam še slike stare kuhinje in mojega načrta. Barva kuhinje bi naj bila tudi takšna kot je na sliki v prilogi(VIJOLIČNA) obvezno pa mora imeti kompletna kuhinja mehko zapiranje.Kar pa se tiče polotoka bi naj zadnja stran bila iz celega saj zadaj ni zidu ampak ta polotok gleda na jedilnico.Prosim,da mi rok dobave javite na email. Lep pozdrav

Kuhinja po meri

 • Rok za izdelavo: 1 - 3 mesece

Mere kuhinje bi bile xcm, visok sijaj (bel oz. nekaj svetlega) s temnim pultom in stranicami. Daljsi del kuhinje bi se zacel z omaro za vgradni hladilnik in enako visoko omaro, kjer bi bila vgradna pecica na visini. Sledijo si spodnji in zgornji elementi, ter umivalno korito. V kotu kuhinje bi imela kuhalno plosco. Kuhinja bi se pri krajsem delu koncala pri cm, saj se tam konca tudi okno. Od kota do okna je cm, samo okno pa je 84cm siroko (od tal do okna je 87cm). Naj se povem, da je od tal do stropa samo cm in so mozni samo manjsi zgornji elementi. Hvala.

Kuhinja po meri

 • Rok za izdelavo: 1 - 3 mesece

Skupna dolžina je cm je nameščena med dvema stenami se pravi fiksna dolžina z desne strani je odvod in dovod kar pomeni da z desne strani mora biti element z pomivalnim koritom v sredini element in na levi pol visoki el.z ugradno pečico nad pa polovični element in dva normalna. globina je 60 cm spodnjih in 30 ali 40 zgornjih. Lep pozdrav

Pohištvo - ostali prostori

 • Rok za izdelavo: 1 - 3 mesece
 • Obseg mizarskih del: Posamezni kosi pohištva

Gre za omaro v mansardi, katere spodnji del bo namenjen obešanju oblačil zgornji pa je sestavljen iz poličk ("čebelnjak"). Globina bi bila klasična, kot so omare 60 cm, višina sprednje strani cm in višina zadnje cm, širina pa bi bila cm ali cm. Barva bi bila imitacija hrasta, razen vrat in polic ki bi bile v beli. V kolikor bi bila cena ugodna bi želela vrata na drsni sistem. Hvala, LP.

Vgradne omare

 • Rok za izdelavo: 1 - 3 mesece

Visok sijaj, drsna vrata, ogledalo na eni stranici. Mere za omaro: Soba je z ravno streho, mere omare pa bi bile: Višina 2,50m (do stropa) dolžina v L (kot): 2,00m ena dolžina in druga 2,80m Širina omare pa vsaj 60cm Potrebovala bi nekaj polic, kar precej prostora za obešanje na obešalnikih. Barva vrat je lahko nekje v svetlih odtenkih, ostalo barva sonoma hrast. Upam da je razumljivo napisano. Hvala, LP

Pohištvo - ostali prostori

 • Rok za izdelavo: 1 - 3 mesece
 • Obseg mizarskih del: Oprema celega prostora ali stanovanja

Imamo razmeroma majhen prostor (dolg in ozek). Omara bi bila dimenzij cm dolžine, širine okoli 60 -70 cm in do stropa cca. Imeli bi še nekaj polic (morda kot "škatle") za na steno. In še eno omaro, stoječo x 40, višine okoli cm, spodaj z omarico, zgoraj s policami. ROK: začetek maja Lp

Pohištvo - ostali prostori

 • Rok za izdelavo: 1 - 3 mesece
 • Obseg mizarskih del: Posamezni kosi pohištva

Pozdravljeni, zanimam se za izdelavo pohištva za dnenvno sobo -dnevni regal - skupna širina 3,80, ki naj vsebuje - 1 omaro v/š/g / 80/34 (vrata lesenavsebuje naj police) - 1 vitrino /80/55 (vrata na bodo na sredini steklena (ni treba da so cela), police ) - 1 komodo 90/12/60 (zgoraj ena polica, pod tem eno stran z enimi vrati, na drugi strani 4 predali - 1 omaro //55 ( dvokrilna omara s policami) Material: 1. varianta: oljeni hrast 2. varianta: bela visoki sijaj Lep pozdrav M. Velenje

Pohištvo - ostali prostori

 • Rok za izdelavo: 1 - 3 mesece
 • Obseg mizarskih del: Posamezni kosi pohištva

Regal za dnevno sobo s pisalno mizo, vključno dvema kotnima elementoma. Skupna dolžina cca. 7 m, višina max 1m (mansarda), regal bo kombiniran s poličkami, odprtimi in zaprtimi omaricami, mogoče s steklom. Zraven min. klubska mizica. Material iveral (ne masiva), barve rjava (hrast, bukev..) v kombinaciji z belo ali svetlo, visoki sijaj.

Kuhinja po meri

 • Rok za izdelavo: 1 - 3 mesece

Pozdravljeni! Prostor je podstrešen, tako da na eni strani (kot je razvidno tudi iz priloženega 3D izrisa) niso možni viseči elementi, je pa cca 0,50 m prostora do tja, ko se prične stena poševno lomiti. Če bi bilo možno, bi na tej strani imela mogoče tudi takšen "mini šank", ki bi nekoliko omejil pogled na delo na pultu. V istem prostoru, kjer je kuhinja je v kotu tudi planirana kotna sedežna garnitura in prehod med kuhinjo (tam pri planiranem hladilniku) in jedilnim kotom je dokaj ozek. V kuhinji bi imeli poleg visokega hladilnika še vgradno pečico z indukcisjko ploščo, mikrovalovno, večji pomivalec ter dva pomivalna korita. Barva: hrast furnir z belo barvo (sijaj). Hvala, LP