Zahtevaj brezplačne ponudbe mizarstev v Slovenski Bistrici

96 izvajalcev v bližini

Že 2.518 uporabnikov iz Slovenske Bistrice je izvajalca poiskalo prek primerjam.si

17 najboljših mizarstev Slovenska Bistrica, 2022

8 zaključenih projektov s povprečno oceno 4,9

MARKO TAJNIKAR s.p.

5,0
1 ocena
5,0
Metka H. , pred 2 letoma

Učinkovit.

20+
Let na tržišču
5+
Število zaposlenih

Storitve: dvokrilna garažna vrata, rolo garažna vrata, popravilo strehe, dvižna garažna vrata, mizarske storitve, garažna vrata po meri, krovstvo, prekrivanje strehe, lesene stopnice, kritina, sekcijska garažna vrata, kuhinje po meri, krovec, pohištvo po meri, menjava strehe, pločevinasta kritina.

Zahtevaj ponudbo
5,0
Martin B. , pred 1 letom

Je bilo v redu. Definitivno priporočam!

10+
Let na tržišču

Storitve: vrata, okna, alu vhodna vrata, dvokrilna garažna vrata, alu okna, pvc okna, mizar, vhodna vrata, notranja vrata, lesene stopnice, garažna vrata po meri, lesena okna, les/alu okna, balkonska vrata, mizarstvo, pvc vhodna vrata.

Zahtevaj ponudbo
5,0
Katja S. , pred 3 leti

Vse brez pripomb.

5,0
Tanja Š. , pred 4 leti

Ponudnik se je hitro odzval, držal rokov in cene.

200+
Poslanih ponudb
Preverjen izvajalec
Izbor strank 2018
Izbor strank 2019

Storitve: mizar, lesene stopnice, mizarstvo, pohištvo po meri, kuhinje po meri, mizarske storitve, vgradne omare.

Zahtevaj ponudbo
10+
Let na tržišču

Storitve: vgradne omare, mizar, mizarstvo, lesene stopnice, mizarske storitve, kuhinje po meri, pohištvo po meri.

Zahtevaj ponudbo

EMLES d.o.o.

 
0 ocen
20+
Let na tržišču
5+
Število zaposlenih

Storitve: vgradne omare, lesene stopnice, kuhinje po meri, pohištvo po meri, mizar, mizarske storitve, mizarstvo.

Zahtevaj ponudbo

Milan Šega s.p.

 
0 ocen
10+
Let na tržišču

Storitve: vgradne omare, pohištvo po meri, mizar, kuhinje po meri, mizarske storitve, lesene stopnice, mizarstvo.

Zahtevaj ponudbo
10+
Let na tržišču

Storitve: alu okna, menjava oken, rolo garažna vrata, mizarstvo, kuhinje po meri, pvc/alu okna, garažna vrata po meri, pvc vhodna vrata, menjava strehe, lesene stopnice, krovstvo, vgradne omare, pohištvo po meri, strešna okna, lesena vhodna vrata, les/alu okna.

Zahtevaj ponudbo
5+
Let na tržišču

Storitve: mizarstvo, kuhinje po meri, lesene stopnice, vgradne omare, pohištvo po meri, mizar, mizarske storitve.

Zahtevaj ponudbo

ADAMONT, d.o.o.

 
0 ocen
10+
Let na tržišču

Storitve: pergole, rolo garažna vrata, okna, dvižna garažna vrata, vhodna vrata, pvc okna, avtomobilski nadstrešek, ograje, vrata, plastična okna, drsna vrata, nadstreški za terase, nadstreški z lopo, kovinski nadstreški, zunanje ograje, inox ograje.

Zahtevaj ponudbo

ZENLES d.o.o.

 
0 ocen
5+
Let na tržišču

Storitve: kovinski nadstreški, samostojni nadstreški, mizarske storitve, leseni nadstreški, nadstreški za balkone, lesene stopnice, lesene terase, izdelava zunanje terase, talne obloge za terase, izdelava lesene terase, pod za terase, wpc talne obloge, vgradne omare, pergole, vrtni nadstreški, nadstreški za terase.

Zahtevaj ponudbo
20+
Let na tržišču

Storitve: mizarstvo, lesene stopnice, vgradne omare, mizarske storitve, kuhinje po meri, pohištvo po meri, mizar.

Zahtevaj ponudbo

Storitve: mizarske storitve, mizar, pohištvo po meri, vgradne omare, mizarstvo, lesene stopnice, kuhinje po meri.

Zahtevaj ponudbo
5+
Let na tržišču

Storitve: lesene stopnice, kuhinje po meri, vgradne omare, mizarstvo, mizar, pohištvo po meri, mizarske storitve.

Zahtevaj ponudbo

Storitve: mizarske storitve, kuhinje po meri, mizar, mizarstvo, lesene stopnice, vgradne omare, pohištvo po meri.

Zahtevaj ponudbo

Storitve: mizar, vgradne omare, lesene stopnice, mizarske storitve, mizarstvo, kuhinje po meri, pohištvo po meri.

Zahtevaj ponudbo

MONTE d.o.o.

 
0 ocen
20+
Let na tržišču
5+
Število zaposlenih

Storitve: knauf strop, krovstvo, suhomontažni sistemi (knauf), nadstreški z lopo, samostojni nadstreški, nadstreški, vgradne omare, nadstreški za terase, knauf, nadstreški za avto, stenske obloge, knauf spuščeni stropi, polaganje knaufa, suhomontažna dela, krovec, pergole.

Zahtevaj ponudbo
20+
Let na tržišču

Storitve: mizarstvo, mizar, kuhinje po meri, mizarske storitve, pohištvo po meri, vgradne omare, lesene stopnice.

Zahtevaj ponudbo

Pogosta vprašanja

 • Kako prepoznam dobrega mizarja?

  Preden sklenete pogodbo za tako velik projekt, kot je izdelava pohištva, ki vam bo služila za več desetletij, pazljivo preverite vaše opcije. Priporočamo vam, da zberete več ponudb (to lahko storite tudi na primerjam.si), da lahko primerjate cene in reference posameznega mizarja. Prav tako je pomembno, da se z njim srečate v živo, da presodite, ali bi bilo sodelovanje z njim konstruktivno ali ne.

 • Ali se mi izplača naročiti pohištvo po meri?

  Gledano zgolj iz finančnega vidika, se vam izdelava pohištva po meri ne izplača. A po drugi strani bo po meri izdelano pohištvo bolj kvalitetno, dlje časa obstojno, poleg tega pa se bo do centimetra prilegalo vašemu prostoru. Četudi je dražje, je pozitivnih vidikov pohištva po meri toliko, da odtehtajo višjo naložbo.

 • Katere so prednosti in slabosti pohištva po meri?

  S pohištvom po meri boste pridobili kakovosten in unikaten kos pohištva, ki se bo popolnoma prilegal vašemu prostoru. Slabost je ta, da bo izdelava pohištva trajala dlje časa in vas bo stala precej več.

Nedavna povpraševanja za mizarstva, Slovenska Bistrica

Kuhinja po meri

 • Rok za izdelavo: 1 - 3 mesece

Pozdravljeni Kuhinja bi bila lakirana v visokem belem sijaju, brez ročajev, brez ali zelo tankimi stranicami. Pult je lahko v svetli barvi lesa ali pa sivkast. Mere prostora so -cm x cm z višino cca cm. Postavitev kuhinje bi bila v L, z merami cm x cm. Na desni strani bi imela dva zelo visoka elementa do stropa, v prvem desnem je vgradni hladilnik in zamrzovalnik, pri katerih se vrata odprajo ločeno, levo od njega pa je vgradna pečica in nad njo vgradna mikrovalovna pečica. Zraven bi bila 15-20 cm izvlečna omarica in poleg 60cm pomivalno korito, brez ali z minimalno odlagalno površino in pod koritom prostor za smeti. Levo od korita bi bil vgradni pomivalni stroj 60 cm in potem kotna omarica z izvlečno ledvičko. Naprej od kotne omarice bi postavili 90cm široko omaro, ki bi imela vgrajeno steklokeramično ploščo, pod njo prostor za pribor in še dva globja predala za posodo. Levo od plošče bi imela 30cm izvlečno zaključno omaro. Visoki elementi nad pomivalnik koritom bi bili visoki 90cm, in široki tam nekje 45-50cm (2x omarici). Odpiranje je brez ročajno ali pa sistem klik. V teh omaricah bi bili spodnji polički stekleni in vgrajene led lučke. Napa nad kuhalno ploščo bi bila dimenzij 90 cm. Tako da na levi in desni strani od nape ne bi bilo omaric.. mogoče kakšen regal ali polička.. Na steni pa bi bilo steklo, kot zaščita pri kuhanju ali pa zaščita v barvi pulta. Prosim če mi naredite približen izračun za kuhinjo, ki naj bo res lakirana v visokem sijaju. Prilagam izris in ekaj slik stila kuhinje, ki mi je všeč. Poleg kuhinje bi se potem še lahko zmenili za opremo ostalih prostorov v stanovanju. Za vse dodatne informacije sem dosegljiva na številki /- ROK: 6-7 tednov Hvala, Lp .

Kuhinja po meri

 • Rok za izdelavo: 1 - 3 mesece

Pozdravljeni Mere kuhinje x(gledano od leve proti desni)kot je na sliki. Visina od tal do roba keramike je 85 cm,na levi strani(mera )je misljena pomivalna korita,(od kota je mera 83 cm sredina odtoka)na desni pecica in plosca eno nad drugim,nad njima kuhinjska napa. Visina keramike ki je med spodnjimi in zgornjimi elementi je pas 60cm. Zgoraj so misljeni elementi ne preveliki. Material ne vem ponudite mi ga vi (tam nekje srednji cenovni razred). Pomivalnega stroja in hladilnika nebomo imeli v sklopu kuhinje.V osnovi mislim da bi bila ena osnovna kuhinja z novejsim videzem. Za ostale informacije me pa se poklicite. Rok izdelave 30-60 dni upam da ni premalo casa. Lp in pricakujem vas odgovor.

Kuhinja po meri

 • Rok za izdelavo: Takoj

Pozdrav, Iščem nasvet oz. predračun za kuhinjo po meri. Kuhinja je mer cm X cm (sam prostor na voljo) Želje/ideje so sledeče: - Moderna kuhinja visok sijaj - Funkcionalnost - Prostor za Pečico spodaj - Prostor za pomivalni stroj - v Istem prostoru misli biti visok hladilnik širina 60 višina Prilagam sliko trenutnega stanja kuhinje za lažjo predstavo. Hvala za povratno informacijo. ROK: čim prej Lep pozdrav,

Pohištvo - ostali prostori

 • Rok za izdelavo: 1 - 3 mesece
 • Obseg mizarskih del: Posamezni kosi pohištva

Pozdravljeni, zanimam se za izdelavo omare za čevlje za v predsobo in sicer iz masivnega lesa. Velikost omare: Dolžina cm Višina cm Globina 35cm Znotraj bi moralo biti čim več polic (ni potrebe po masivnem lesu) višine 20cm, ter en del za cca trojne škornje. Širina polic predlagam, da je 2x50cm in 1x30cm. Se pa pustim svetovati tudi vam. V sami predsobi imam še en prostor kamor bi želela dati klop. Dolžina 90cm. Imate kakšen predlog? Mogoče bi lahko bila pod klopjo polica za odlaganje čevljev, ki so trenutno v uporabi. Sicer so v predsobi, ki je velika, položene ploščice v rustikalnem stilu, stoji pa že ena večja omara, ter dve manjši omarici. Vse so iz smrekovega lesa, barvane na rjavo barvo, videz starega. Lahko vam pošljem tudi slike. Glede barve je verjetno nekaj takšnega http://www.masivno-pohistvo.si/galerija-masivne-omare.html, glede oblike/designa pa ne bi smela biti čisto ravna, ampak ne pa preveč kičasta. Glede same klopi, bi sicer mogoče bila boljša železna klop. Če se ukvarjate tudi s tem, mi prosim sporočite. Bi pa potrebovali tudi omaro s policami ter regal za v garažo. Tukaj seveda ne rabimo masive, me pa zanima, če delate tudi kakšne ˝garažne˝ verzije omar. V kolikor da, vam posredujem mere še za tam. Če potrebujete še kakšno informacijo, mi prosim sporočite. ROK: jeseni, september/oktober Lep pozdrav,

Pohištvo - ostali prostori

 • Rok za izdelavo: 1 - 3 mesece
 • Obseg mizarskih del: Oprema celega prostora ali stanovanja

Izdelava otroške sobe. Izdelati bi bilo potrebno posteljo (x90) z predali, omaro (x, deljena na tri dele+2 predala, dva dela sta s policami, en pa z možnostjo za obešanje oblačil) ter dva "poličnika". Izdelano želim imeti pohištvo iz iverala (18mm), barva frontov bo modra, korpus pa v imitaciji lesa. Ostale podrobnosti so upam, da razvidne iz priložene skice. Hvala.

Kuhinja po meri

 • Rok za izdelavo: 1 - 3 mesece

Zanima me cena moderne kuhinje s kvalitetnim okovjem npr. (Blum), temno sive barve + les. Ravni del 4m – na eni strani vgradni hladilnik, na drugi vgradna pečica na sredini pomivalno korito + 2m otok cca. 1.2m širine. Prav tako bi dodatno potrebovali še omare za garderobno sobo cca. 7m + nizko omaro (dnevna soba) + leseni del v kopalnici in še kaj, če bo cena korektna. ROK: 3 meseci Hvala in LP

Kuhinja po meri

 • Rok za izdelavo: Več kot 3 mesece

Pozdravljeni moja kuhinja je velika x na meri cm bi imela vgradni hladilnik in na njem pečico nato omaro 30cm , ki jo lahko izvlečem ,kuhalna plošča - pod ploščo predalnik z tremi predali, mrtvi kot na meri cm pomivalno korito spodaj pomivalni stroj nato element 15 cm (za steklrnice) na izvlek in zopet dva predalnika- z tremi predali (enga malo širšega ) viseči element cm in en element za mikrovalovno

Kuhinja po meri

 • Rok za izdelavo: 1 - 3 mesece

L kuhinja; x cm. Če začnemo v smeri cm želim: visoko omaro za živež (spodaj 5 predalov, na vrhu predalček z 1 polico), zraven pomivalno korito, nato kotni element -ledvička), kar se nato nadaljuje z pečico in nato predali za pribor in kolikor je še prostora izvlečni element. Na vrhu elementi - tudi en kotni in nad štedilnikom izvlečna napa v elementu. Lep pozdrav

Pohištvo - ostali prostori

 • Rok za izdelavo: 1 - 3 mesece
 • Obseg mizarskih del: Posamezni kosi pohištva

Pozdravljeni! Potrebujem dnevni regal v dnevni sobi. Regal bi bil postavljen v mansardi tako da bi moral biti prilagojen stropu. Regal bi bil v obliki trikotnika, tako da bi na desni strani bile police (kocke in debele vsaj 3cm), na levi pa kak predal in velika odprtina za televizijo. Celoten regal bi bil v beli sijaj barvi. Hvala, lp

Pohištvo - ostali prostori

 • Rok za izdelavo: 1 - 3 mesece
 • Obseg mizarskih del: Oprema celega prostora ali stanovanja

Pozdravljeni! Potrebujem dnevni regal v dnevni sobi. Regal bi bil postavljen v mansardi tako da bi moral biti prilagojen stropu. Regal bi bil v obliki trikotnika, tako da bi na desni strani bile police (kocke in debele vsaj 3cm), na levi pa kak predal in velika odprtina za televizijo. Celoten regal bi bil v beli sijaj barvi. V prilogi pošiljam slike. Zaželjen ogled in svetovanje. Lp.