Zahtevaj brezplačne ponudbe mizarstev v Slovenskih Konjicah

130 izvajalcev v bližini
3 še na voljo

Že 1.450 uporabnikov iz Slovenskih Konjic je izvajalca poiskalo prek primerjam.si

20 najboljših mizarstev Slovenske Konjice, 2022

14 zaključenih projektov s povprečno oceno 4,8

MARKO TAJNIKAR s.p.

5,0
1 ocena
5,0
Metka H. , pred 2 letoma

Učinkovit.

20+
Let na tržišču
5+
Število zaposlenih

Storitve: dvokrilna garažna vrata, rolo garažna vrata, popravilo strehe, dvižna garažna vrata, mizarske storitve, garažna vrata po meri, krovstvo, prekrivanje strehe, lesene stopnice, kritina, sekcijska garažna vrata, kuhinje po meri, krovec, pohištvo po meri, menjava strehe, pločevinasta kritina.

Zahtevaj ponudbo
5,0
Martin B. , pred 1 letom

Je bilo v redu. Definitivno priporočam!

10+
Let na tržišču

Storitve: vrata, okna, alu vhodna vrata, dvokrilna garažna vrata, alu okna, pvc okna, mizar, vhodna vrata, notranja vrata, lesene stopnice, garažna vrata po meri, lesena okna, les/alu okna, balkonska vrata, mizarstvo, pvc vhodna vrata.

Zahtevaj ponudbo
5,0
Majda F. , pred 4 leti

Drži se dogovorjenega. Delo v obojestransko zadovoljstvo.

5,0
Darja S. , pred 3 leti

Prijaznost. Strokovnost.

10+
Let na tržišču
10+
Izvedenih projektov
500+
Poslanih ponudb
Izbor strank 2016

Storitve: zamenjava notranjih vrat, leseni nadstreški, pvc/alu okna, lesena vhodna vrata, sekcijska garažna vrata, vrtni nadstreški, nadstreški za avto, nadstreški, les/alu okna, alu vhodna vrata, vhodna stanovanjska vrata, nadstreški za terase, pohištvo po meri, pvc vhodna vrata, vrata, nadstreški z lopo.

Zahtevaj ponudbo

Borut Krajnc s.p.

4,7
1 ocena
4,7
Denis D. , pred 8 leti

Ponudnik se je držal dogovorjene cene in bil pripravljen na vse naše želje ter spremembe. Ponudnik se je držal dogovorjenih rokov za izvedbo. Delo je bilo izvedeno strokovno in kvalitetno. Tega izvajalca priporočam vsakemu, ki želi imeti doma lep izdelek iz lesa.

Zaradi vse več slabih in predvsem nepoštenih izvajalcev na trgu, smo naročniki in plačniki vedno bolj pazljivi na specifikacijo in predračune, saj se mnogokrat zgodi, da končni izdelek izvajalca ne nudi tega, kar je bilo navedeno v ponudbi (slabši materiali, manjše dimenzije ...). Ker omenjeno podjetje Borut Krajnc s.p. dela pošteno in nima prikritih (slabih) namenov, pri njih velja tudi ustna potrditev in temu primerno premalo specificirana ponudba, kar je edina stvar, ki me je zmotila - samo na začetku. Po dogovoru z izvajalcem, smo uredili tudi to zadevo. Končni rezultat - zadovoljna stranka!

10+
Let na tržišču

Storitve: garažna vrata po meri, krovec, strešna okna, lesena okna, pohištvo po meri, mizar, alu vhodna vrata, kritina, strešne kritine, balkonska vrata, zamenjava notranjih vrat, nadstreški za terase, menjava strehe, pvc okna, leseni nadstreški, kuhinje po meri.

Zahtevaj ponudbo

FRANC BRLOŽNIK S.P.

5,0
1 ocena
10+
Let na tržišču

Storitve: lesena okna, alu vhodna vrata, okna in vrata, les/alu okna, strešna okna, alu okna, pvc/alu okna, mizarske storitve, menjava oken, vgradne omare, vrata, mizar, pohištvo po meri, notranja vrata, vhodna stanovanjska vrata, lesena vhodna vrata.

Zahtevaj ponudbo

BIL-MON d.o.o.

 
0 ocen
20+
Let na tržišču
5+
Število zaposlenih

Storitve: pohištvo po meri, davčno svetovanje, vgradne omare, računovodske storitve, lesene stopnice, mizar, mizarstvo, kuhinje po meri, knjigovodstvo, računovodski servis, računovodstvo, mizarske storitve, revizija.

Zahtevaj ponudbo
10+
Let na tržišču

Storitve: vgradne omare, mizarstvo, lesene stopnice, pohištvo po meri, kuhinje po meri, mizarske storitve, mizar.

Zahtevaj ponudbo

KAREL HAJD S.P.

 
0 ocen
20+
Let na tržišču

Storitve: nadstreški za balkone, samostojni nadstreški, lesene stopnice, mizarstvo, nadstreški, nadstreški za avto, leseni nadstreški, vrtni nadstreški, kovinski nadstreški, nadstreški za terase, nadstreški z lopo, dvokrilna garažna vrata, pohištvo po meri, vgradne omare, avtomobilski nadstrešek, sekcijska garažna vrata.

Zahtevaj ponudbo
10+
Let na tržišču

Storitve: vgradne omare, kuhinje po meri, pohištvo po meri, mizar, lesene stopnice, mizarstvo, mizarske storitve.

Zahtevaj ponudbo
20+
Let na tržišču

Storitve: krovstvo, vhodna stanovanjska vrata, drsna vrata, strešna okna, sekcijska garažna vrata, vrata, popravilo strehe, prekrivanje strehe, plastična okna, mizarstvo, kuhinje po meri, alu vhodna vrata, streha, garažna vrata po meri, pohištvo po meri, zamenjava notranjih vrat.

Zahtevaj ponudbo

Janez Pec s.p.

 
0 ocen

Storitve: lesene stopnice, pohištvo po meri, mizar, mizarstvo, mizarske storitve, vgradne omare, kuhinje po meri.

Zahtevaj ponudbo
10+
Let na tržišču

Storitve: mizarstvo, pohištvo po meri, mizarske storitve, kuhinje po meri, mizar, lesene stopnice, vgradne omare.

Zahtevaj ponudbo
5+
Let na tržišču

Storitve: menjava strehe, wpc ograje, popravilo strehe, alu ograje, strešne kritine, kritina, pločevinasta kritina, mizar, vrtne ograje, ograje, lesene stopnice, inox ograje, krovstvo, lesene ograje, izolacija strehe, mizarske storitve.

Zahtevaj ponudbo

ALOJZ VETRIH S.P.

 
0 ocen
20+
Let na tržišču
5+
Let na tržišču

Storitve: lesena vhodna vrata, strešne kritine, kuhinje po meri, mizarstvo, drsna vrata, alu okna, vrata, zamenjava notranjih vrat, pohištvo po meri, pvc vhodna vrata, alu vhodna vrata, vgradne omare, lesena okna, vhodna vrata, streha, sekcijska garažna vrata.

Zahtevaj ponudbo
5+
Let na tržišču

Storitve: mizarske storitve, mizar, pohištvo po meri, vgradne omare, mizarstvo, kuhinje po meri, lesene stopnice.

Zahtevaj ponudbo
10+
Let na tržišču

Storitve: lesene stopnice, pohištvo po meri, mizarstvo, kuhinje po meri, vgradne omare, mizar, mizarske storitve.

Zahtevaj ponudbo

MIRAN KROPF s.p.

 
0 ocen
10+
Let na tržišču

Storitve: vgradne omare, lesena vhodna vrata, mizarske storitve, drsna vrata, mizar, pvc vhodna vrata, alu vhodna vrata, lesene stopnice, vrata, vhodna stanovanjska vrata, kuhinje po meri, mizarstvo, zamenjava notranjih vrat, notranja vrata, pohištvo po meri, vhodna vrata.

Zahtevaj ponudbo

JOŽE HREN S.P.

 
0 ocen
10+
Let na tržišču

Storitve: drsna vrata, lesena vhodna vrata, notranja vrata, vhodna vrata, vhodna stanovanjska vrata, vrata, pvc vhodna vrata, alu vhodna vrata, zamenjava notranjih vrat.

Zahtevaj ponudbo

ANDREJ POVALC s.p.

 
0 ocen
5+
Let na tržišču

Storitve: pvc vhodna vrata, dvižna garažna vrata, lesene stopnice, pvc okna, vhodna stanovanjska vrata, mizarske storitve, vgradne omare, lesena okna, garažna vrata, lesena vhodna vrata, rolo garažna vrata, kuhinje po meri, pvc/alu okna, vrata, alu okna, dvokrilna garažna vrata.

Zahtevaj ponudbo

Pogosta vprašanja

 • Kako prepoznam dobrega mizarja?

  Preden sklenete pogodbo za tako velik projekt, kot je izdelava pohištva, ki vam bo služila za več desetletij, pazljivo preverite vaše opcije. Priporočamo vam, da zberete več ponudb (to lahko storite tudi na primerjam.si), da lahko primerjate cene in reference posameznega mizarja. Prav tako je pomembno, da se z njim srečate v živo, da presodite, ali bi bilo sodelovanje z njim konstruktivno ali ne.

 • Ali se mi izplača naročiti pohištvo po meri?

  Gledano zgolj iz finančnega vidika, se vam izdelava pohištva po meri ne izplača. A po drugi strani bo po meri izdelano pohištvo bolj kvalitetno, dlje časa obstojno, poleg tega pa se bo do centimetra prilegalo vašemu prostoru. Četudi je dražje, je pozitivnih vidikov pohištva po meri toliko, da odtehtajo višjo naložbo.

 • Katere so prednosti in slabosti pohištva po meri?

  S pohištvom po meri boste pridobili kakovosten in unikaten kos pohištva, ki se bo popolnoma prilegal vašemu prostoru. Slabost je ta, da bo izdelava pohištva trajala dlje časa in vas bo stala precej več.

Nedavna povpraševanja za mizarstva, Slovenske Konjice

Pohištvo - ostali prostori

 • Rok za izdelavo: 1 - 3 mesece

Enoposteljno mladinsko sobo bi želeli spremeniti v dvoposteljno. Ker je soba manjša (ne vem trenutno mer) smo si zamislili da bi imeli postelji malo višje pod njimi po nekaj omar oz. predalov; na drugi strani pa 2 pisalni mizi. Mere sobe so:3.05 x 3.85, postelje naj bi bile cm, če je možno. Material: iveral Barva: imitacija lesa (kombinacija siva, modra) Hvala in LP

Kuhinja po meri

 • Rok za izdelavo: Takoj

Spoštovani! Potrebujem nove kuhinjske fronte z okovjem na mehko zapiranje, ročaje imam svoje. Dimenzije: 6 kom 49,5x56 59,5x60 59,5x72 59,5x56 59,5x 89 59,5x44,5 15,5x49 15,5x99 Prosim za kompletno cenovno ponudbo z ddv za delo in okvirne ponudbe za material (prosim, če lahko navedete spletno stran, kjer je možno videti vzorce). Najlepša hvala in lep pozdrav. Katja

Pohištvo - ostali prostori

 • Rok za izdelavo: 1 - 3 mesece
 • Obseg mizarskih del: Oprema celega prostora ali stanovanja

Pozdravljeni! Potrebujem pohištvo za dnevno sobo. Želim imeti pisalno mizo, omaro za obešat zraven tudi regal za televizijo in visoko vitrino za zvezke. oprema želim, da je v fronte beli sijaj in da ima mehko zapiranje. Glede ročajev za odpiranje bi želea da so brez ali pa da so ročaji v deski. Lep pozdrav

Pohištvo - ostali prostori

 • Rok za izdelavo: 1 - 3 mesece
 • Obseg mizarskih del: Posamezni kosi pohištva

Iščemo mizarja za izdelavo kopalniškega pohištva po meri (2 umivalnika na leseni "deski" s predaloma spodaj) + viseča omarica. Umivalnika bi bila skupaj na daljši polici cca. 2,7 m s predalnikom spodaj in polico spodaj. Primer v priponki. Zgoraj pri ogledalu pa bi bila ožja omarica, cca. 50 cm široka in 1 m dolga. Lep pozdrav

Kuhinja po meri

 • Rok za izdelavo: 1 - 3 mesece

Prilagam okviren načrt kuhinje, kjer je vse postavljeno, kjer mora biti, glede na priključke. Če slučajno ne morete odpreti datoteke, dodatna razlaga: kuhinja je prehodne narave, zato so lahko materiali in barve najbolj osnovni, najcenejši. Na eni strani iz leve proti desni: spodaj element 2x globok predal, 1x nizek. Potem sledi korito cm (levo korito, desno odcejevalna površina). Desno od korita pomivalni stroj. Na tej strani stene so vzdolž celotne dolžine tudi zgornji elementi (nad koritom z 2-krilnimi vrati). Na drugi strani iz desne proti levi: 1 omara za hrano in posodo, nad katero lahko postavimo mikrovalovko, torej visoko nekje cm, s samimi policami. Na levo od omare sta vgradna indukcija+pečica pod njo. Levo od tega pa še en spodnji element. Na tej strani ni zgornjih elementov. Priložen načrt je le osnoven, višine verjetno niso pravilne (te prilagodite trenutnim standardom), širine elementov pa so. Gre za prehodno kuhinjo v stari hiši, ki bo v uporabi maksimalno 5 let (potem se bomo selili v novogradnjo z novo kuhinjo).

Pohištvo - ostali prostori

 • Rok za izdelavo: Takoj
 • Obseg mizarskih del: Posamezni kosi pohištva

Pozdravljeni! Prosim za ponudbo za izdelavo kavča, oziroma ogrodja za kavč. V kolikor lahko izdelate tudi penasti del potem bi naročila celoto, v nasprotnem primeru pa torej ogrodje. Ogrodje je lahko kovinsko, leseno, iverka... Kakor pač bi bilo najlažje narediti. Opis ter dimenzije v priponki. Hvala in lp

Vgradne omare

 • Rok za izdelavo: 1 - 3 mesece

Potrebujemo garderobno sobo / vgradno omaro za shranjevanje različnih stvari (police za kovčke, škatle) ter prehodnih in dnevnih oblačil (obešalniki, police). Mere cm dolžine, cm globine in cm višine - v obliki črke L. Potrebna je leva stranica in sprednja drsna vrata. Drsna vrata. Bele barve. Vgradna omara za kopalnico, dimenzij × × 50m globine , v beli barvi z drsnimi vrati. Enostavna omara brez dekorja... (za odlaganje sesalca, metel, čistil...) Hvala, LP

Pohištvo - ostali prostori

 • Rok za izdelavo: 1 - 3 mesece
 • Obseg mizarskih del: Posamezni kosi pohištva

Pozdravljeni. Iščem klubsko mizico iz bukovega lesa in jih je po trgovinah zelo malo. Skorajda nobene. Če pa je, nam pa ni všeč. Sedaj imamo eno, ampak je dotrajana. Potrebovali bi mizo 90x90 in samo 4 nogice. Nič posebnega. Klasika. Imeli bi pa navaden bukov les. Ne tistega rdečkastega. Zanima me, če bi mi jo izdelali kakšen strošek pričakovati. Če je možno, bi vas prosil za odgovor. Pošiljam vam sliko trenutne mize. Dimenzija je 90x90. Nogice so pa lahko drugačne. Pač iščemo eno lepo bukovo mizico. Pošiljam pa tudi sliko kakšna bi naj bila nova. Hvala. Lp Hvala

Pohištvo - ostali prostori

 • Rok za izdelavo: 1 - 3 mesece
 • Obseg mizarskih del: Oprema celega prostora ali stanovanja

Povprašujem po izdelavi kopalniškega pohištva. S partnerjem sva si ga zamislila v obliki črke L. Najdaljša stranica bi bila dolga cm in globoka 55 cm, krajša stranica pa bi bila dolga cm (oz. + 55 cm). Pohištvo bi bilo bele barve. V priponki pošiljam tudi sliko 1, ki je slikana v trgovini. Predmetna omarica vključuje umivalnik, ogledalo z osvetlitvijo in podumivalniško omaro ter se lahko tudi vključi v vaše delo. Prilagam tudi sliki 2 in 3, ki prikazujeta kako bi izgledala daljša stranica. Podobe oblike kopalnice, ki bi jo želela nisem uspela najti, zato ti dve sliki prikazujeta pohištvo z umivalniki, kar v konkretnem primeru ne pride v poštev, saj bi kot že pojasnjeno rada imela umivalnik na krajši stranici ("črke L"). Vsled navedenega je debelost police na sliki 2 pretirana, mi pa se zdi morda bolj funkcionalno, da niso enojne, temveč dvojne. Želiva, da bi bili stranici povezani ter da bi bile omare dvignjene od tal. Prav tako bi bila vesela predlogov in mnenj. Predvsem kaj z mrtvim kotom? Dvižni mehanizem? Prav tako bi potrebovala prostor za umazano perilo - morda podaljšano pohištvo levo od krajše stranice, ki bi bila daljša od cm? Prosim za predračune. Hvala in lep pozdrav,