Zahtevaj brezplačne ponudbe mizarstev v Zagorju ob Savi

91 izvajalcev v bližini

Že 1.321 uporabnikov iz Zagorja ob Savi je izvajalca poiskalo prek primerjam.si

20 najboljših mizarstev Zagorje ob Savi, 2022

15 zaključenih projektov s povprečno oceno 4,9

5+
Let na tržišču

Storitve: mizarske storitve, kuhinje po meri, lesene stopnice, mizar, mizarstvo, vgradne omare, pohištvo po meri.

Zahtevaj ponudbo

NOVAK ANDREJ S.P.

5,0
1 ocena
5,0
Gošte M. , pred 2 letoma

Smo bili zelo zadovoljni, super odzivnost in zelo zelo pošteno poslovanje! Držal se je cene in zastavljenih rokov! Definitivno priporočam!

10+
Let na tržišču

Storitve: pohištvo po meri, mizarske storitve, vgradne omare, mizarstvo, mizar, kuhinje po meri, lesene stopnice.

Zahtevaj ponudbo

BOŠTJAN MEDVED S.P.

5,0
1 ocena
5,0
Beta Z. , pred 1 letom

Sama pohvala gospodu Boštjanu.

5+
Let na tržišču

Storitve: kuhinje po meri, mizarstvo, drsna vrata, vgradne omare, pvc vhodna vrata, lesene stopnice, vhodna vrata, alu vhodna vrata, lesena vhodna vrata, vrata, zamenjava notranjih vrat, vhodna stanovanjska vrata, pohištvo po meri, notranja vrata, mizar, mizarske storitve.

Zahtevaj ponudbo
5,0
Branka K. , pred 13 dnevi

Čudovito opravljeno delo. Vse pohvale. Priporočam!

Preverjen izvajalec

Storitve: kuhinje po meri, pohištvo po meri, mizar, vgradne omare, mizarstvo, mizarske storitve, lesene stopnice.

Zahtevaj ponudbo

MIROSLAV BRINOVEC

5,0
1 ocena
5,0
Brigita S. S. , pred 3 leti

Pohvaljen!

10+
Let na tržišču

Storitve: nadstreški, nadstreški za avto, pergole, nadstreški z lopo, mizarstvo, vrtni nadstreški, vgradne omare, nadstreški za terase, avtomobilski nadstrešek, kovinski nadstreški, lesene stopnice, mizar, samostojni nadstreški, leseni nadstreški, mizarske storitve, nadstreški za balkone.

Zahtevaj ponudbo
5,0
Barbara T. , pred 3 leti

Zelo natančno narejeno in narejeno v dogovorjenih rokih.

5,0
Boštjan U. , pred 2 letoma

Prijaznost. Rednost. Drzi se rokov.

5+
Let na tržišču
200+
Poslanih ponudb
Izbor strank 2019
Izbor strank 2020

Storitve: notranja vrata, vrata, mizarske storitve, vhodna vrata, kuhinje po meri, pohištvo po meri, zamenjava notranjih vrat, lesena vhodna vrata, drsna vrata, lesene stopnice, mizar, pvc vhodna vrata, alu vhodna vrata, vhodna stanovanjska vrata, mizarstvo, vgradne omare.

Zahtevaj ponudbo

HERMAN IGOR S.P.

 
0 ocen
20+
Let na tržišču

Storitve: lesene stopnice, mizarske storitve, pohištvo po meri, mizar, kuhinje po meri, vgradne omare, mizarstvo.

Zahtevaj ponudbo

Martin Polc s.p.

 
0 ocen
10+
Let na tržišču

Storitve: pod za terase, lesene terase, kuhinje po meri, vgradne omare, wpc talne obloge, izdelava zunanje terase, lesene stopnice, mizarstvo, talne obloge za terase, pohištvo po meri, izdelava lesene terase, lesena terasa, mizar, mizarske storitve.

Zahtevaj ponudbo

OSTROŽNIK, d.o.o.

 
0 ocen
5+
Let na tržišču

Storitve: mizarske storitve, lesene stopnice, vgradne omare, mizarstvo, pohištvo po meri, mizar, kuhinje po meri.

Zahtevaj ponudbo
5+
Let na tržišču

Storitve: mizarske storitve, mizar, pohištvo po meri, mizarstvo, lesene stopnice, kuhinje po meri, vgradne omare.

Zahtevaj ponudbo
10+
Let na tržišču

Storitve: kuhinje po meri, mizarstvo, sestavljanje pohištva, vgradne omare, mizar, montaža kuhinje, lesene stopnice, pohištvo po meri, mizarske storitve, montaža pohištva.

Zahtevaj ponudbo

Storitve: dvižna garažna vrata, mizarske storitve, lesena okna, garažna vrata, pvc/alu okna, prekrivanje strehe, strešne kritine, garažna vrata po meri, vrata, alu okna, vhodna stanovanjska vrata, les/alu okna, kritina, krovec, drsna vrata, lesena vhodna vrata.

Zahtevaj ponudbo
5+
Let na tržišču

Storitve: lesene stopnice, mizar, vgradne omare, mizarske storitve, mizarstvo, pohištvo po meri, kuhinje po meri.

Zahtevaj ponudbo

Mitja Mandelc s.p.

 
0 ocen

Storitve: kuhinje po meri, mizarske storitve, vgradne omare, pohištvo po meri, mizar, lesene stopnice, mizarstvo.

Zahtevaj ponudbo
5+
Let na tržišču

Storitve: vgradne omare, mizar, kuhinje po meri, mizarstvo, lesene stopnice, mizarske storitve, pohištvo po meri.

Zahtevaj ponudbo

Storitve: lesene stopnice, mizar, pohištvo po meri, mizarske storitve, vgradne omare, kuhinje po meri, mizarstvo.

Zahtevaj ponudbo

WOOD OASIS, d.o.o.

 
0 ocen

Storitve: lesene stopnice, kuhinje po meri, mizar, mizarstvo, pohištvo po meri, mizarske storitve, vgradne omare.

Zahtevaj ponudbo
10+
Let na tržišču

Storitve: kuhinje po meri, vgradne omare, lesene stopnice, mizar, mizarske storitve, mizarstvo, pohištvo po meri.

Zahtevaj ponudbo
10+
Let na tržišču
10+
Število zaposlenih

Storitve: vgradne omare, lesene stopnice, kuhinje po meri, mizarstvo, pohištvo po meri, mizarske storitve, mizar.

Zahtevaj ponudbo
20+
Let na tržišču

Storitve: gradnja hiše na ključ, gradbena podjetja, pohištvo po meri, mizar, gradbena dela, kuhinje po meri, temeljna plošča, vgradne omare, lesene stopnice, mizarske storitve, hiša na ključ, zidarstvo, zidarska dela, gradnja hiše, mizarstvo.

Zahtevaj ponudbo

Pogosta vprašanja

 • Kako prepoznam dobrega mizarja?

  Preden sklenete pogodbo za tako velik projekt, kot je izdelava pohištva, ki vam bo služila za več desetletij, pazljivo preverite vaše opcije. Priporočamo vam, da zberete več ponudb (to lahko storite tudi na primerjam.si), da lahko primerjate cene in reference posameznega mizarja. Prav tako je pomembno, da se z njim srečate v živo, da presodite, ali bi bilo sodelovanje z njim konstruktivno ali ne.

 • Ali se mi izplača naročiti pohištvo po meri?

  Gledano zgolj iz finančnega vidika, se vam izdelava pohištva po meri ne izplača. A po drugi strani bo po meri izdelano pohištvo bolj kvalitetno, dlje časa obstojno, poleg tega pa se bo do centimetra prilegalo vašemu prostoru. Četudi je dražje, je pozitivnih vidikov pohištva po meri toliko, da odtehtajo višjo naložbo.

 • Katere so prednosti in slabosti pohištva po meri?

  S pohištvom po meri boste pridobili kakovosten in unikaten kos pohištva, ki se bo popolnoma prilegal vašemu prostoru. Slabost je ta, da bo izdelava pohištva trajala dlje časa in vas bo stala precej več.

Nedavna povpraševanja za mizarstva, Zagorje ob Savi

Pohištvo - ostali prostori

 • Rok za izdelavo: 1 - 3 mesece

Prosim vas za ponudbe za otroško sobo skupaj z dostavo, motažo. Fronte omare naj bodo iz mediapana in v dveh barvnih kombinacijah (barvo definiramo naknadno) Ponudba naj zajema vse elemente s skice : kotni sestav postelj z omarami, predalnik in dvojno pisalno mizo ter stenske poličke. Uporabljena naj bojo kakovostna vodila z mehkim zapiranjem. V primeru dodatnih vprašanj sem dosegliv vsak delovnik po 15:00. Hvala. LP

Kuhinja po meri

 • Rok za izdelavo: 1 - 3 mesece

Lep pozdrav! Z možem (oba upokojenca) si iz garažnih in shrambnih prostorov gradiva manjše (upokojensko) stanovanje. Spalnico že imava, na vrsti je kuhinja, potem sledita oprema kopalnice in dnevnega prostora. V prilogi pošiljam "izrisane" želje, kljub temu pa želim strokovno mnenje, oz. posvet, če je moje želje možno uresničiti. Prave želje so sicer drugačne, vendar jih prostor ne omogoča, zato se je potrebno odločati v smeri možnosti. Mislim, da bi bila montaža kuhinje možna nekje maja. Plačilo takojšne - po montaži oz. prevzemu kuhinje. Prilagam tloris za vpogled, posvet in predračun. Pomivalno korito že imamo -novo od Kovinoplastike LOž - futur, Hladilnik imamo - ker je lansko leto stari "crknil", miza bo predvidoma stara - masivna, klop naj bi bila v sklopu kuhinje - da se bo ujemala. Klop naj bo s predalom x , višina kuhinjskega pulta 86-87, vsa oprema, ki sem jo narisala je risana v zunanjih merah. Kuhinja - vrata omaric... naj bo svetle barve - smetana (predvsem, da se dobro čisti), stranice verjetno hrast, pult predvsem kvaliteten - ne temen ne zelo svetel , globok-širok 65 še rajši 70 cm. Višina pomivalnega stroja in pečice - pulta nad strojem cm (zaradi težav s "križem"). Pod pomivalnim koritom oprema - 3 predali za odpadke in prostor za čistila, krpe..., če je možno notranji predal za krompir, čebulo, česenj...Glede števila predalom pod pultom oziroma polic v omaricah bi se še točno dogovorili, želja pa je takšna kot je narisano. Višina hladilnika je 2oo cm, zato bi tudi ostalo visoko opremo prilagajala tej višini. Ročke - držaji - ne preširoki, ne preozki, verjetno v kovinski barvi. ROK: maj Hvala in LP

Vgradne omare

 • Rok za izdelavo: 1 - 3 mesece

Pozdravlejni! Potrebujem vgradno omaro: širina: cm višina: cm globina 56 cm Na sredini bi imel 5 predalnikov z mehkim zapiranjem širine in višine 90 cm. Nad predalniki bi bile police 2x45 do vrha. Čez celotno omaro na vrhu bi bila polica 40 cm, pod njo drog za obešanje na levi in desni strani. Imel bi tri drsna vrata na mehko zapiranje. Hvala.

Kuhinja po meri

 • Rok za izdelavo: 1 - 3 mesece

Potrebujem izdelavo kuhinje, mere cm + kuhinjski otok mere cm. Kuhinja bela visoki sijaj v kombinaciji s pultom hrast ali bukev, višina delovne površine 91 cm, viseče omarice standardne višine, dvižni sistem. Vgradni pomivalni stroj in pečica ter indukcijska plošča s 4 kuhališči, In Vgradna izvlečna napa. Če je možnost, prosim za okvirno ceno tudi vgradnih aparatov. Kuhinjski otok mere (d)×70(š) 3 sklopi po 2 predala: 70cm+40cm+70cm Predali bela visoki sijaj, pult in stranice pa hrast ali bukev. V roku dveh mesecev. V priponki pa je skica. Hvala in lep pozdrav, Štrumelj

Kuhinja po meri

 • Rok za izdelavo: 1 - 3 mesece

Pozdravljeni, okvirne dimenzije kuhinje z elementi - en blok elementov ob notranji steni bi bil dolžine 2,60 m do stropa (2,30) - na tej steni bi bil indukcijski štedilnik in manjše pomivalno korito 40 cm ter element za pomivalni stroj, ostalo globoki predali. Viseče omarice bi bile različne globine - v priponki dodajam nekaj fotk iz pinteresta, ki mi služijo za inspiracijo. Drug del elementov bi bil ob ločeni steni, dolžine cm in do stropa. Ob zunanji steni bi bil element za večji vgradni hladilnik s skrinjo, zraven element za vgradno pečico. Kuhinjo si predstavljam v sijaju - bel ali svetlo siv odtenek, morda tudi v kombinaciji hrasta (tla bodo verjetno hrastov parket ali vinil) - primer v priponki. Če potrebujete še kakšne podatke, sem dosegljiva na mailu ali po tel. Lp in hvala,

Kuhinja po meri

 • Rok za izdelavo: 1 - 3 mesece

Pozdravljeni, potrebujem kuhinjo po meri v beli barvi visoki sijaj (brezročajna). Prlagam načrt. Dimenzije ob steni: cm (vgradna omara za hladilnik, visoka omara za pečico, spodnja omara za pomivalni stroj in omara za korito, ena viseca omara dolžine 60 cm) Dimenzije otoka: x 95 cm (3 omare na notranji in tri na zunanji strani) Pult na višini 93 cm. Hvala, lp

Vgradne omare

 • Rok za izdelavo: 1 - 3 mesece

Pozdravljeni. Želela bi ponudbo za omaro, kot jo pošiljam na skicah v priponki. Gre za tro-delno omaro z drsnimi vrati, pri kateri je morda težavno to, da gre za mansardni strop. Za okvir drsnih vrat sva pustila 10 cm širine, če je to dovolj. Seveda so predlogi za drugačen razpored omare prav tako dobrodošli, ampak v osnovi pa je ok odmerjena širina omar za obešanje, polic in predalov. Kar se tiče barv, nama ustreza črno bela kombinacija. Predlogi dobrodošli, nekaj primerov pa sva pripela zraven. LP

Vgradne omare

 • Rok za izdelavo: Takoj

Zdravo. Rabim 2X drsna vrata za vgradnjo omaro . Dimenzija : 1. širina cm x višina cm, vrata na vodilih strop in tla, 2. širina cm x višina cm, vrata na vodilih strop in tla ( na levi strani teh vrat je prostor za daljša vodila , tako da je dovolj prostora da so lahko drsna). Hvala in lep pozdrav

Kuhinja po meri

 • Rok za izdelavo: 1 - 3 mesece

Mere od leve proti desni: cm x cm in višina cm VIšina pulta 94.5 cm med spodnjim elementom in visečim elementov 45 cm Spodaj od leve proti desni (širine): hladilnik cca 73 cm nato element 60 za vgradno pečico in mikrovalovko, potem predalnik 60 cm nato cm kotna z izvlečno košaro. potem element 50 za korito 45 cm, nato vgradni pomivalni stroj element 60 cm in nato predalnik 80 cm za kuhalno ploščo Viseče od leve proti desni (širine): 2x viseča omarica 50 cm širine, 2 polički nato viseči element 50 in nato 60 cm Vsi viseči elementi globine 35 cm "do stropa(širine)" 60 cm, 55 cm, 50 cm, 55 cm (globine 60 cm) oziroma 60 cm, 60 cm 40 cm 60 cm

Pohištvo - ostali prostori

 • Obseg mizarskih del: Posamezni kosi pohištva
 • Rok za izdelavo: 1 - 3 mesece

Pozdravljeni Zanima me ce mi lahko naredite ponudbo za posteljo simbolicna na sliki, da si lahko predstavljate kaj mislim… dimenzija postelje / na visini cm stopnice s predali so plus k 2 metrom bi bile pa na desni strani( s predali za shanjevanje). Zadnja stranica od postelje bi bila polna in ne prazna kot na sliki, posiljam vam se sliko druge ze obatojece postelje, tako da bi dizajn ograje in barva bile podobne…