10 najboljših mizarjev Medvode

5.0 | 7 ocen
MAROX, Matic Treven s.p., Ljubljana - Črnuče
Hiter odgovor, super zadovoljni z izdelano omaro.
Petra Š.
4.8 | 3 ocene
MASIVA, Matjaž Krek, s.p., Škofja Loka
Natančen, razume želje, iznajdljiv. Vsekakor priporočam!
Špela Ž. G.
Ugodna cena, se držijo dogovorjenega. Nimam pripomb! Tako zelo sem zadovoljna, da sem se odločila z njimi sodelovati še naprej, tako da mi bodo izdelali še nekaj pohištva! Jih toplo priporočam!
Ines Š.
4.7 | 1 ocena
PRAPROTNIK, d.o.o., Polhov Gradec
Ponudnik se je držal dogovorjenih rokov, prav tako je zelo kvalitetno opravil celotno storitev. Dogovarjanje, montaža, vse je bilo ok.
Boris Š.
4.7 | 1 ocena
ŠENK NOTRANJA OPREMA, ROK ŠENK S.P., Ljubljana - Šentvid
Ponudnik se je izjemno potrudil izpolniti pričakovanja in je predlagal ključne rešitve. Delo je bilo opravljeno v dogovorjenem roku in zelo kvalitetno. Stanovanje so pred deli dobro zaščitili in za seboj počistili. Pri ponudniku bi pohvalila odzivnost, svetovanje, kvalitetno izvedbo, držanje roka in ceno. G. Rok Šenk je prijazen in odziven na telefon, večkrat mi je svetoval kako bi bila lahko izvedba še boljša. Skratka izjemno sem zadovoljna in vesela, da imam vzorčno lepo in kvalitetno izdelano novo omaro. Mizarstvo Šenk Notranja Oprema, Rok Šenk s.p. zelo priporočam. Lep pozdrav, Tanja K.
Tanja K.
5.0 | 1 ocena
LESPLOV d.o.o., Medvode
Natančnost, prizadevnost za dober izid dela in prijazen.
Marina J.
prečudovita izkušnja! Ekipa je bila točna, izdelki so presegli moja pričakovanja. Z veseljem bi jih in priporočila vsem. Slike pošljem z veseljem komurkoli. Vse dodelave in njihovi predlogi so bili smiselni in so izboljšali končni izdelek. Upam srčno, da se lahko še kdaj obnem na njih. Tudi vsi moji prijatelji niso skoparili s pohvalami. Tako da: kapo dol!
Sergeja K.
4.7 | 1 ocena
MIZARSTVO TAVČAR d.o.o., Škofja Loka
Gre za visoko kvaliteto, strokovno svetovanje, ugodno cenovno zgodbo in pa skrbno montažo. Sem brez pripomb.
Petra A.
4.0 | 1 ocena
SKICA MARKO PUSTOVRH S.P., Polhov Gradec
Kvaliteto in ustrežljivost, strokovnost. Sicer so prekoračili dogovorjeni rok za 3 tedne zaradi preobilice dela. Nekako razumljivo. Mizarja bi kljub temu še enkrat izbral.
Marko J.
Sodelujemo le z uveljavljenimi in kakovostnimi izvajalci.
Ponudbe boste prejeli kmalu, najkasneje v roku tedna dni.
Privarčujte čas in denar. Z 1 povpraševanjem do 6 ponudb.