Zahtevaj brezplačne ponudbe mizarstev v Kamniku

251 izvajalcev v bližini
7 še na voljo

Že 3.567 uporabnikov iz Kamnika je izvajalca poiskalo prek primerjam.si

20 najboljših mizarstev Kamnik, 2022

73 zaključenih projektov s povprečno oceno 4,8

Roman Golob, s.p.

5,0
2 oceni
5,0
Janja Ž. , pred 8 meseci

Korekten, vse opravljeno v roku, zelo prijazen

5,0
Ajda B. , pred 8 meseci

Za izdelavo vgradne omare smo izbrali izvajalca Roman Golob s.p. Z izvajalcem smo bili zelo zadovoljni, naredil je v dogovorjenem roku. Ga priporočamo.

Storitve: pergole, nadstreški za avto, nadstreški za balkone, mizar, nadstreški za terase, vgradne omare, kuhinje po meri, leseni nadstreški, lesene stopnice, samostojni nadstreški, mizarstvo, avtomobilski nadstrešek, nadstreški, vrtni nadstreški, pohištvo po meri, kovinski nadstreški.

Zahtevaj ponudbo

Anže Zobavnik, s.p.

4,5
2 oceni
5,0
Dušan R. , pred 5 leti

Vse pohvale ponudniku/izvajalcu za kakovost in korektno komunikacijo pred in po izvedbi projekta. Rok izvedbe absolutno 100% točen. Seveda pohvala tudi za motivacijski način plačila storitve, saj ne zahtevajo nikakršnega plačila vnaprej, ampak šele po izvedbi del, ko se delo pregleda in upošteva morebitne napake. Predračun absolutno velja in se ne povečuje.

4,0
Leon V. , pred 5 leti

Vse v redu, res nimam pripomb.

5+
Let na tržišču

Storitve: pergole, popravilo strehe, prekrivanje strehe, nadstreški, nadstreški z lopo, kuhinje po meri, kovinski nadstreški, kritina, strešne kritine, mizarske storitve, izolacija strehe, mizar, avtomobilski nadstrešek, vrtni nadstreški, lesene stopnice, vgradne omare.

Zahtevaj ponudbo
5,0
Mirna M. , pred 8 leti

Bil je pripravljen pomagati, svetovati. Držal se je roka, kljub temu da je zelo zaseden. Zagotovo bi ga priporočila naprej, sem bila zelo zadovoljna!

5,0
Matjaž K. , pred 8 leti

Vse je bilo opravljeno kot dogovorjeno - izvedba dela in cena. Montaža je bila pravočasno! Graje nimam nobene. Priporočil bi jih naprej!

10+
Let na tržišču
10+
Izvedenih projektov
100+
Poslanih ponudb
Izbor strank 2016
Izbor strank 2017

Storitve: nadstreški z lopo, mizar, mizarske storitve, nadstreški za terase, fotografi, pergole, lesena terasa, poročni fotograf, lesene stopnice, samostojni nadstreški, fotografiranje novorojenčkov, izdelava lesene terase, lesene terase, talne obloge za terase, izdelava zunanje terase, mizarstvo.

Zahtevaj ponudbo
5,0
Mojca G. , pred 10 meseci

Ponudnik se je držal dogovorjenih terminov in cene.

5,0
Darja Ž. , pred 1 letom

Janez Jerič s.p. nam je pretapeciral jedilne stole. Odlično pet!

Preverjen izvajalec

Storitve: avtotapetništvo, tapetniki, tapeciranje, tapetništvo, sedežne garniture po meri.

Zahtevaj ponudbo
5,0
Maja R. , pred 6 leti

Res je v redu, zelo sem bila zadovoljna. Zelo odziven, ponudbo je poslal zelo hitro. Držal se je roka, je natančen in hiter. Priporočam!

5,0
Peter P. , pred 1 letom

Zelo zadovoljen z njim. Dal bi mu šestico, če bi lahko!

10+
Let na tržišču

Storitve: vgradne omare, mizarstvo, mizarske storitve, pohištvo po meri, kuhinje po meri, lesene stopnice, mizar.

Zahtevaj ponudbo
4,7
Aleš C. , pred 5 leti

Vse je bilo ok, tako kot sva se dogovorila.

20+
Let na tržišču

Storitve: laminat, obnova parketa, mizarstvo, sanacija parketa, brušenje parketa, mizarske storitve, pvc vhodna vrata, vinilne talne obloge, pvc okna, keramičar, les/alu okna, alu vhodna vrata, lakiranje parketa, drsna vrata, rolo garažna vrata, linolej.

Zahtevaj ponudbo

Pavle Kladnik s.p.

5,0
1 ocena

Storitve: kuhinje po meri, vgradne omare, lesene stopnice, mizar, mizarske storitve, mizarstvo, pohištvo po meri.

Zahtevaj ponudbo

MILAN ULAGA S.P.

4,8
28 ocen
5,0
Mihovec d.o.o. , pred 11 meseci

G. Milan Ulaga s.p. nam je prenavljal kuhinjo. Zelo nam je pomagal pri idejni zasnovi in optimalni izrabi omejenega prostora. Montaža je bila opravljena hitro in strokovno.

5,0
Ivana A. , pred 2 letoma

Profesionalno opravil dogovorjeno storitev, v roku in po vnaprej dogovorjeni ceni. Mojster z veliko izkušnjami in garancijo, da bom s pohištvom po meri zadovoljna. Pika na i je bilo tudi svetovanje ter sama izvedba. Zelo zahtevne montaže! Izredno zadovoljna v vseh pogledih ! Zlata Ivana Anžin

10+
Let na tržišču
30+
Izvedenih projektov
200+
Poslanih ponudb
Izbor strank 2020
Izbor strank 2021

Storitve: lesene stopnice, izolacija strehe, popravilo strehe, mizarstvo, mizarske storitve, krovstvo, prekrivanje strehe, strešne kritine, pločevinasta kritina, pohištvo po meri, vgradne omare, krovec, mizar, kritina, kuhinje po meri, menjava strehe.

Zahtevaj ponudbo
4,3
Irena U. , pred 2 letoma

Ponudnik se je takoj oglasil, predlagal kako bi izgledal pohištveni element in svetoval detajle in v celoti spoštoval dogovorjene roke. S končnim izdelkom sem zelo zadovoljna.

Storitve: mizarske storitve, lesene stopnice, vgradne omare, kuhinje po meri, pohištvo po meri, mizar, mizarstvo.

Zahtevaj ponudbo

LUIGI, d.o.o.

5,0
1 ocena
5,0
Tadeja H. , pred 4 leti

Ponudnik LUIGI, d.o.o se je hitro odzval in tudi ob roku naredil zelo lepe omare po meri za dnevni prostor. Dobro nama je svetoval, končna cena pa ni odstopala od prvotne. Časovno se nama je zelo mudilo in kljub drugim strankam se je potrudil, da je omare izdelal in montiral še pred rokom poroda. :)

20+
Let na tržišču
100+
Poslanih ponudb

Storitve: rolo garažna vrata, mizarstvo, mizarske storitve, dvižna garažna vrata, vgradne omare, kuhinje po meri, dvokrilna garažna vrata, mizar, lesene stopnice, garažna vrata po meri, sekcijska garažna vrata, pohištvo po meri, garažna vrata.

Zahtevaj ponudbo

PRIMOŽ STUPICA S.P.

4,7
1 ocena
4,7
Tina T. , pred 1 letom

G. Primož nam je zelo prijazno priskočil na pomoč pri izdelavi novih podbojev in pri montaži vrat.

20+
Let na tržišču

Storitve: alu vhodna vrata, mizarske storitve, zamenjava notranjih vrat, mizarstvo, vgradne omare, pvc vhodna vrata, mizar, drsna vrata, kuhinje po meri, vhodna vrata, vhodna stanovanjska vrata, pohištvo po meri, lesene stopnice, vrata, notranja vrata, lesena vhodna vrata.

Zahtevaj ponudbo

ALEŠ GERKMAN S.P.

4,2
2 oceni
5,0
Roman A. , pred 1 letom

Od začetka do konca strokovni, polni nasvetov, da res na koncu dobiš kvaliteten izdelek. Kuhinja je bila narejena 14 dni pred dogovorjenim rokom. Vse pohvale.

100+
Poslanih ponudb
Preverjen izvajalec

Storitve: pohištvo po meri, kuhinje po meri, mizarstvo, mizarske storitve, mizar, vgradne omare, lesene stopnice.

Zahtevaj ponudbo
5,0
Breda B. , pred 4 leti

Lakho rečem da je bilo vse kot dogovorjeno in njegova ocena je 5.

5,0
Matjaž V. , pred 3 leti

Odzivnost, strokovnost in zelo dobra kvaliteta za denar. Zelo priporočam!

5+
Let na tržišču
100+
Poslanih ponudb
Izbor strank 2018

Storitve: pohištvo po meri, mizarstvo, gradbena dela, adaptacija stanovanja, lesene stopnice, mizar, mizarske storitve, zidarska dela, zidarstvo, prenova stanovanja na ključ, gradbena podjetja, hiša na ključ, prenova stanovanja, gradnja hiše na ključ, kuhinje po meri, vgradne omare.

Zahtevaj ponudbo
5,0
Hermes Consilium d.o.o. , pred 4 leti

Izjemno zadovoljna, same pohvale za delo, rok in ceno.

10+
Let na tržišču
100+
Poslanih ponudb

Storitve: mizarstvo, mizarske storitve, kuhinje po meri, pohištvo po meri, mizar, vgradne omare, lesene stopnice.

Zahtevaj ponudbo

RAFKO GORJUP S.P.

5,0
1 ocena
5,0
Veruška M. , pred 3 leti

Zelo zadovoljni, g. Rafko nam je bil v veliko pomoč s svojimi izkušnjami, bil je tudi zelo odziven in prilagodljiv za naše želje. Izdelal nam je kvalitetno pohištvo za predsobo, ki je podaljšek že k obstoječemu pohištvu tako, da je ta prostor sedaj zelo uporaben in všečen.

20+
Let na tržišču

Storitve: vhodna vrata, mizar, drsna vrata, kuhinje po meri, zamenjava notranjih vrat, alu vhodna vrata, vgradne omare, lesena vhodna vrata, mizarstvo, lesene stopnice, vhodna stanovanjska vrata, pohištvo po meri, pvc vhodna vrata, vrata, mizarske storitve, notranja vrata.

Zahtevaj ponudbo
20+
Let na tržišču
5+
Število zaposlenih
20+
Let na tržišču

Storitve: izolacija strehe, alu vhodna vrata, dvižna garažna vrata, pločevinasta kritina, lesena vhodna vrata, sekcijska garažna vrata, lesene stopnice, pohištvo po meri, krovstvo, vhodna stanovanjska vrata, pvc/alu okna, drsna vrata, vrata, streha, vhodna vrata, rolo garažna vrata.

Zahtevaj ponudbo

TIMAR d.o.o.

 
0 ocen
20+
Let na tržišču

Storitve: mizarstvo, pohištvo po meri, mizar, vgradne omare, lesene stopnice, mizarske storitve, kuhinje po meri.

Zahtevaj ponudbo

KOVAČ MAKSI S.P.

 
0 ocen
10+
Let na tržišču
5+
Število zaposlenih

Storitve: pohištvo po meri, lesene stopnice, mizarske storitve, kuhinje po meri, vgradne omare, mizarstvo, mizar.

Zahtevaj ponudbo
10+
Let na tržišču

Storitve: pvc vhodna vrata, vgradne omare, pohištvo po meri, notranja vrata, alu vhodna vrata, drsna vrata, vrata, kuhinje po meri, lesena vhodna vrata, mizar, zamenjava notranjih vrat, mizarstvo, mizarske storitve, vhodna stanovanjska vrata, vhodna vrata, lesene stopnice.

Zahtevaj ponudbo

Pogosta vprašanja

 • Kako prepoznam dobrega mizarja?

  Preden sklenete pogodbo za tako velik projekt, kot je izdelava pohištva, ki vam bo služila za več desetletij, pazljivo preverite vaše opcije. Priporočamo vam, da zberete več ponudb (to lahko storite tudi na primerjam.si), da lahko primerjate cene in reference posameznega mizarja. Prav tako je pomembno, da se z njim srečate v živo, da presodite, ali bi bilo sodelovanje z njim konstruktivno ali ne.

 • Ali se mi izplača naročiti pohištvo po meri?

  Gledano zgolj iz finančnega vidika, se vam izdelava pohištva po meri ne izplača. A po drugi strani bo po meri izdelano pohištvo bolj kvalitetno, dlje časa obstojno, poleg tega pa se bo do centimetra prilegalo vašemu prostoru. Četudi je dražje, je pozitivnih vidikov pohištva po meri toliko, da odtehtajo višjo naložbo.

 • Katere so prednosti in slabosti pohištva po meri?

  S pohištvom po meri boste pridobili kakovosten in unikaten kos pohištva, ki se bo popolnoma prilegal vašemu prostoru. Slabost je ta, da bo izdelava pohištva trajala dlje časa in vas bo stala precej več.

Nedavna povpraševanja za mizarstva, Kamnik

Kuhinja po meri

 • Rok za izdelavo: 1 - 3 mesece

Kuhinjo bi potrebovala nekje v roku dveh, treh mesecev. Dimenzija kuhinje je: pod stresnim oknom cm in na desni kjer so viseci elementi je cm do loma strehe.. spodnji elementi v izmeri cm. Visina cm ampak je mansardno stanovanje- je lom strehe. Zelja je kuhinja v L, z enim visecim elementom( omarica). Barvna kombinacija sivi hrast in bela. Hvala in lp

Kuhinja po meri

 • Rok za izdelavo: 1 - 3 mesece

Želim izdelavo iz "ultrapasa", ki ga imam. Obdržal bi štedilnik na trda kuriva in pomivalno korito, ki je že izdelano iz omenjenega materiala. Dodal pa bi kuhinjsko napo, pomivalni stroj in zamenjal hladilnik z večjim. Kuhinja je manjših dimenzij DxŠxV x x centimetrov. Potreboval bi tudi nasvet strokovnjaka oziroma arhitekta. Prilagam prilogo (mere, razpored obstoječih elementov in ostalo). Hvala.

Ograje (balkonske, notranje)

 • Rok za izdelavo: 1 - 3 mesece

Spoštovani, v priponki je fotografija balkona - iščem informacijo o ponudnikih/ mizarjih ter ceno. Balkon bo postavljen na obstoječih tramovih; balkon bo dolžine 4 m in širine 0,84 m iz smrekovega lesa (kvaliteta B-C). Za pod bi potrebovala deske širine 14-20 cm, debeline 2,5 cm; za ograjo pa 2,5 x 5 oz. 4,5 cm (presledki 1,5-2 cm) . Poleg tega pa še 7 stebričkov višine cm. zahvaljujem se za prijaznost in vas lepo pozdravljam

Kuhinja po meri

 • Rok za izdelavo: 1 - 3 mesece

V priponki sta dve skici. Ne vem, kje točno je predvideno korito za pomivanje - lahko pomerim, vendar najbrž ne vpliva na predračun, kajne. Sicer bi rada imela: 1. Omarice: - bele - na tri predale - brez ročajev - naj se odpira tako, da pritisneš - naj bodo čimbolj standardnih dimezij (60*60) 2. Stenske omarice (jih ni veliko - med štedilnikom in hladilnikom) - tu ne vem točno, bi mi prav prišel kakšen nasvet 3. Otok: - naj ima omarice s predali na obeh straneh (proti štedilniku in na kontra strani) - rada bi, če je možno, da so manjše globine (50 cm) tako, da pride skupna širina otoka cm, da ne posežemo preveč v prostor zraven. 4. Kuhinjski pult: - masiva (nek svetel les). - oblečena naj bo tudi stranica pri otoku, kjer se predali ne odpirajo 5. Štedilniki, hladilniki.... - vgradni pomivalni stroj (Še nimam) - samostoječi hladilnik (že imam -- širina 60 cm) - Korito za pomivanje - enojno in zraven malo ravnega, pločevinastega (ne znam povedati, kako bi se temu strokovno reklo). - Kuhalni plošči - dve polovični - ena indukcija, druga plin za vok (mere lahko posredujem) - Kuhinjska napa je že od prej in je v redu 6. Morda bi se lahko zmenili tudi za par poličk na nasprotni predelni steni, ki je prazna. Upam, da je dovolj podatkov. Če vam karkoli manjka, mi prosim povejte. IZVEDBA: Konec oktobra. Najlepša hvala! Lepo vas pozdravljam, H

Kuhinja po meri

 • Rok za izdelavo: 1 - 3 mesece

Pozdravljeni! Dimenzije so v prilogi. Kot vidite, je ideja razdeliti sedanji element tipa U v L obliko, morda nekoliko podaljšano, ki se konča s kombinacijo steklene vitrine in odprtih polic proti vrhu, kjer se lahko namesti kako rožo. Sledi na eni strani "stolp, vgradna omara s pečico in mikrovalovko., nato odlagalni pult in steklokeramična ploča. Nato spet odlagalni pult ter spodaj pomivalni stroj, na drugi strani pa pomivalno korito ter odcejevalnik. Nad steklokeramično ploščo je napa, za katero je prevideno odsesavanje kot je razvidno iz skice. Odtok se bo pred izvedbo kuhinje renoviral, ker se bo svinčene cevi nadomestilo s plastičnimi in na novo odredilo padec proti glavni cevi za odvod odpadnih voda. Tako se lahko odtok tudi do določene mere prilagodi idejni zasnovi kuhinje. Na nasprotni strani glavnih elementov bi bilo potrebno načrtovati ožjo omaro, spodaj šest vgradnih smetnjakov za ločevanje odpadkov, dva velika (plastika, papir) in štrije majhni (biološki, mešani, steklo, rezervni za dodatne zahteve po ločevanju, ki bodo sledile). Ob zaključna dela omarice, ki bi imela širino dobrih 20 cm naj bi bila zaobljena. Ker so na enem delu stene električni vodi, bi bilo potrebno tu načrtovati odprte police, v vmesnem delu bi bila nad odprto polico obstoječa stikala in vtičnica. V sami ozki omari bi bilo potrebno urediti prostore za krožnike in podoben pribor, verjetno na način navpičnega/poševnega odlaganja). V okvir postavitve kuhinje bi sodila še izvedba novih ploščic in kakovostnega vinilnega poda v višini parketa dnevne sobe. Kuhinja naj bo moderna, svetlih mat barv s klik neslišnimi odpiranji s čim manj ročajev. Kotna omarica naj bo z vrtljivimi vodili za popolno izrabo prostora. Višina stropov je cm. Ostalo je razvidno iz skice. Lep pozdrav

Pohištvo - ostali prostori

 • Rok za izdelavo: 1 - 3 mesece
 • Obseg mizarskih del: Posamezni kosi pohištva

Gre za pregradno steno med dnevno sobo in jedilnico, ki naj bi bila čim bolj podobna originalni, ki je bila odstranjena. Pregradna stena se dotika samo tal in stropa, v dimenzijah: višina cm in dolžina cm, debelina stene 7-10cm. Sestavljena naj bila iz notranjega okvirja iz surovih smrekovih desk 4x7cm, z obeh strani lesene profilne deske, na vsakem koncu še zaključna deska ter kotne letvice. . Hvala! Lp

Vgradne omare

 • Rok za izdelavo: Takoj

Potrebujemo: vgradno omaro v spalnici - dimenzije: višina cm / širina cm / globina 40cm (skupaj z vrati maximalno 45cm) - tridelna s tremi drsnimi vrati. Notranjost levega in desnega prekata bi imela v zgornjem delu dve polici, v spodnjem delu 3 izvlečne predale, v sredini pa prostor za obešalnike. Srednji prekat bi imel le police. Želeli bi, da ima omara tudi hrbet in stranice, kljub temu, da je vgradna med dvema stenama. Zunanjost v iveralu bele barve, brez dodatkov. - vgradno omaro v jedilnici - dimenzije: višina cm / širina cm / globina 40cm (skupaj z vrati maximalno 46,5cm ) - dvodelna z dvemi drsnimi vrati. Notranjost levega prekata bi imela zgolj police; notranjost desnega prekata pa spodaj prostor za obešalnike in v zgornjem delu police. Tudi tukaj bi želeli, da ima omara hrbet in stranice; zunanjost pa spet v iveralu bele barve brez dodatkov. - drsna vrata kot predelna stena med dnevno sobo in spalnico - dimenzije: širina cm, višina cm - želeli bi dve krili v iveralu bele barve brez dodatkov; skupna debelina vrat maximalno 12cm. Prosimo za ponudbo. Najlepša hvala,

Kuhinja po meri

 • Rok za izdelavo: Takoj

Pozdravljeni, prosim ponudbo za izdelavo kuhinje, spodnji deli dolžina cca 5 m, zgornji 2,5 m. vzporedno postavljeni elementi. Sredinska postavitev-dvignjena pečica, hladilnik odprt v omari, spodaj omaric s 3 predali . En del brez stenskiih-visečih elementov. Zamisel nekako imam, bi me pa veselil kakšna dodatna rešitev, predlog, ki bi ga podali. Hvala

Pohištvo - ostali prostori

 • Rok za izdelavo: 1 - 3 mesece
 • Obseg mizarskih del: Posamezni kosi pohištva

Prosil bi za ponudbo za garderobno omaro. Omara bi bila od stene do stene in do stropa, dimenzije xcm. Prilagam sliko željenega izgleda in razporeda. Torej 6x enaka širina vrat, in na sredini 2x po 3 predali. Vsa vrata/predali imajo mehko zapiranje in tipon odpiranje. Širina posamičnega dela pride tako nekje 48cm (predal 96). Predpostavimo, da bi skrajni levi in desni del imel 2 palici za obešanje, del nad predali pa 5-6 polic. Točen sestavi bi se dogovorili naknadno. Prosil bi za ponudbo s frontami mat bel mediapan, kot opcijo pa ceno z belim iveralom. Hvala, lep pozdrav,

Pohištvo - ostali prostori

 • Rok za izdelavo: Takoj
 • Obseg mizarskih del: Posamezni kosi pohištva

Miza za jedilnico, raztegljiva (zložljiva). Imamo obstoječo in bi jo povečali iz 6 na 10 oseb. Noge bi ostale obstoječe, deska - zgornji del mize pa bi se podaljšal. Dobrodošel je ogled, želela bi pa, da bi bila miza končana do Božiča. Za dodatna vprašanja sem vam na voljo. BARVA: Temno rjava. Hvala, LP.