Zahtevaj brezplačne ponudbe mizarstev v Rogaški Slatini

47 izvajalcev v bližini
2 še na voljo

Že 1.399 uporabnikov iz Rogaške Slatine je izvajalca poiskalo prek primerjam.si

18 najboljših mizarstev Rogaška Slatina, 2022

7 zaključenih projektov s povprečno oceno 4,6

5,0
Katja S. , pred 3 leti

Vse brez pripomb.

5,0
Tanja Š. , pred 4 leti

Ponudnik se je hitro odzval, držal rokov in cene.

5+
Let na tržišču
200+
Poslanih ponudb
Preverjen izvajalec
Izbor strank 2018
Izbor strank 2019

Storitve: mizarstvo, lesene stopnice, vgradne omare, pohištvo po meri, kuhinje po meri, mizarske storitve, mizar.

Zahtevaj ponudbo

Aljaž Kolar s.p.

4,7
1 ocena
4,7
Tanja V. , pred 3 leti

Vse je bilo opravljeno odlično (malo je zamujal z rokom).

200+
Poslanih ponudb
Preverjen izvajalec

Storitve: pohištvo po meri, mizarstvo, kuhinje po meri, lesene stopnice, mizarske storitve, vgradne omare, mizar.

Zahtevaj ponudbo

PANLES d.o.o.

 
0 ocen
20+
Let na tržišču
10+
Število zaposlenih

Storitve: kuhinje po meri, mizarstvo, gradbena dela, lesena vhodna vrata, vgradne omare, zidarska dela, alu vhodna vrata, vhodna stanovanjska vrata, lesene stopnice, hiša na ključ, gradnja hiše na ključ, temeljna plošča, gradnja hiše, vhodna vrata, pvc vhodna vrata, zamenjava notranjih vrat.

Zahtevaj ponudbo
10+
Let na tržišču
5+
Število zaposlenih

Storitve: notranja vrata, mizar, mizarstvo, zidarska dela, montažne hiše na ključ, montažne hiše, hiša na ključ, temeljna plošča, zidarstvo, skeletne hiše, pohištvo po meri, mizarske storitve, lesena vhodna vrata, gradbena dela, alu vhodna vrata, pvc vhodna vrata.

Zahtevaj ponudbo
20+
Let na tržišču
100+
Poslanih ponudb

Storitve: strešna okna, mizarstvo, pločevinasta kritina, menjava oken, alu okna, drsna vrata, vgradne omare, pvc/alu okna, mizar, vhodna vrata, prekrivanje strehe, alu vhodna vrata, mizarske storitve, popravilo strehe, plastična okna, izolacija strehe.

Zahtevaj ponudbo
20+
Let na tržišču

Storitve: lesene stopnice, mizarske storitve, mizarstvo, pohištvo po meri, mizar, kuhinje po meri, vgradne omare.

Zahtevaj ponudbo

JOŽE ŽABERL s.p.

 
0 ocen
5+
Let na tržišču

Storitve: vgradne omare, mizarske storitve, kuhinje po meri, lesene stopnice, pohištvo po meri, mizar, mizarstvo.

Zahtevaj ponudbo
5+
Let na tržišču

Storitve: vgradne omare, kuhinje po meri, mizarstvo, mizarske storitve, lesene stopnice, mizar, pohištvo po meri.

Zahtevaj ponudbo
10+
Let na tržišču

Storitve: kuhinje po meri, prenova stanovanja, mizarske storitve, obnova stanovanja, vgradne omare, mizar, prenova stanovanja na ključ, pohištvo po meri, lesene stopnice, adaptacija stanovanja, mizarstvo.

Zahtevaj ponudbo
20+
Let na tržišču
20+
Let na tržišču

Storitve: mizarstvo, lesene stopnice, mizarske storitve, kuhinje po meri, vgradne omare, mizar, pohištvo po meri.

Zahtevaj ponudbo
20+
Let na tržišču

Storitve: mizar, sekcijska garažna vrata, vgradne omare, lesena vhodna vrata, garažna vrata po meri, drsna vrata, rolo garažna vrata, pohištvo po meri, mizarstvo, dvižna garažna vrata, alu vhodna vrata, kuhinje po meri, lesene stopnice, notranja vrata, zamenjava notranjih vrat, vhodna vrata.

Zahtevaj ponudbo

Storitve: lesena okna, mizar, strešna okna, okna, pohištvo po meri, kuhinje po meri, mizarske storitve, vhodna vrata, zamenjava notranjih vrat, okna in vrata, menjava oken, pvc okna, mizarstvo, balkonska vrata, vrata, alu okna.

Zahtevaj ponudbo
5+
Let na tržišču

Storitve: vgradne omare, kuhinje po meri, mizarstvo, lesene stopnice, mizar, mizarske storitve, pohištvo po meri.

Zahtevaj ponudbo

ANTON ŠKRABL s.p.

 
0 ocen
20+
Let na tržišču
20+
Število zaposlenih

Storitve: kuhinje po meri, pohištvo po meri, mizar, vgradne omare, lesene stopnice, mizarstvo, mizarske storitve.

Zahtevaj ponudbo

BRESTMONT d.o.o.

 
0 ocen

Storitve: lesena vhodna vrata, plastična okna, pohištvo po meri, mizarstvo, mizarske storitve, lesena okna, vgradne omare, mizar, okna, drsna vrata, alu vhodna vrata, pvc okna, kuhinje po meri, les/alu okna, vhodna vrata, vrata.

Zahtevaj ponudbo
20+
Let na tržišču

Storitve: vhodna stanovanjska vrata, obnova kopalnice na ključ, adaptacija stanovanja, polaganje keramike, lesena vhodna vrata, menjava oken, knauf spuščeni stropi, mizarstvo, vgradne omare, lesene stopnice, garažna vrata po meri, polaganje knaufa, pvc vhodna vrata, mizar, okna, prenova stanovanja na ključ.

Zahtevaj ponudbo
10+
Let na tržišču

Storitve: kuhinje po meri, mizarstvo, vgradne omare, tapetništvo, lesene stopnice, mizarske storitve, pohištvo po meri, mizar, tapetniki, tapeciranje, avtotapetništvo, sedežne garniture po meri.

Zahtevaj ponudbo

Pogosta vprašanja

 • Kako prepoznam dobrega mizarja?

  Preden sklenete pogodbo za tako velik projekt, kot je izdelava pohištva, ki vam bo služila za več desetletij, pazljivo preverite vaše opcije. Priporočamo vam, da zberete več ponudb (to lahko storite tudi na primerjam.si), da lahko primerjate cene in reference posameznega mizarja. Prav tako je pomembno, da se z njim srečate v živo, da presodite, ali bi bilo sodelovanje z njim konstruktivno ali ne.

 • Ali se mi izplača naročiti pohištvo po meri?

  Gledano zgolj iz finančnega vidika, se vam izdelava pohištva po meri ne izplača. A po drugi strani bo po meri izdelano pohištvo bolj kvalitetno, dlje časa obstojno, poleg tega pa se bo do centimetra prilegalo vašemu prostoru. Četudi je dražje, je pozitivnih vidikov pohištva po meri toliko, da odtehtajo višjo naložbo.

 • Katere so prednosti in slabosti pohištva po meri?

  S pohištvom po meri boste pridobili kakovosten in unikaten kos pohištva, ki se bo popolnoma prilegal vašemu prostoru. Slabost je ta, da bo izdelava pohištva trajala dlje časa in vas bo stala precej več.

Nedavna povpraševanja za mizarstva, Rogaška Slatina

Kuhinja po meri

 • Rok za izdelavo: 1 - 3 mesece

Kuhinja - v obliki črke U Dimenzije: 2,50m + 2,20m + 1,20m (otok) Na levi strani hladilnik, pomivalno korito, zraven pomivalni stroj, v kotu ledvička, v sredini kuhalna plošča, zraven pečica, obrnjena proti otoku Na otoku bi bili predali. Nad koritom bi bili elementi tudi zgoraj. Bela barva, visoki sijaj Mehko zapiranje ROK: do 2 meseca Hvala in LP

Kuhinja po meri

 • Rok za izdelavo: Takoj

Pozdravljeni, potreboval bi ponudbe za kuhinjo po meri . Gre za sestav v dolžini 2,85m z otokom x60 cm. Material beli acryl ali lakirano visoki sijaj (lahko ločene postavke). Vodila elementov na mehko zapiranje, na otoku samo vgradni stebriček za elektro vtičnice. Polička nad pomivalnim koritom je mišljena kot lučka. V kolikor kaj ni dovolj jasno me lahko kontaktirate po mailu. Prilagam osnovo za pripravo ponudbe. Hvala in lp,

Kuhinja po meri

 • Rok za izdelavo: 1 - 3 mesece

Pozdravljeni! Kuhinja je ob dveh vzporednih stenah dolžine 2. 70 m na vsaki strani. Ob prvi steni je samostoječ visok hladilnik š. 60 cm, potem cm pult ,pečica 60cm in predalčnik 40cm. Druga stran -nasproti hladilnika je pomivalni stroj,6 0cm ,sledi pomivalno korito 80cm, pult cm. Želim si čim več elementov s predali. zgoraj pa čim več polic. Hvala in lep pozdrav.

Kuhinja po meri

 • Rok za izdelavo: Več kot 3 mesece

Mere prostora severna stena cm, vzhodna stena (stena cm, okno cm, in še stena cm), juzna stena cm do okna in nato okno cm. v mislih imam, da bi bil na začetku severne stene hladilnik, nato elementi, v kotu pomivalno korito, na vzhodni steni ne bo radiatorja, tako da se normalno nadaljujejo elementi. za oknom pa bi bil štedilnik in zakljuci se z pečico. imela bi tudi otok z barskimi stoli. hvala lp

Kuhinja po meri

 • Rok za izdelavo: 1 - 3 mesece

Pozdravljeni! Rada bi kuhinjo, dolžina 3,30 m, spodnji regali, voda je odmaknjena od stene iz ene strani 1.4m. Rada bi čisto preprosto kuhinjo z malo regali, saj smo jaz in dva otroka. Regal za samostoječ vgraden hladilnik, pečica, kuhalna plošča, koriti o odcjevalnikom in nekaj delovne površine. En zgornji regal dolg 90cm in širok 80cm. Lp

Vgradne omare

 • Rok za izdelavo: 1 - 3 mesece

Pozdravljeni, dim.omare : skupna širina x višina cm, globina : garderoba šir. x globina 60 cm (po cel.višini), predali za čevlje šir.80 x globina 40 cm (po cel.višini), barva : bela, hvala in lp