Zahtevaj brezplačne ponudbe steklarstev na Vrhniki

16 izvajalcev v bližini

Že 2.826 uporabnikov z Vrhnike je izvajalca poiskalo prek primerjam.si

6 najboljših steklarstev Vrhnika, 2022

4 zaključeni projekti s povprečno oceno 5,0

5,0
Špela B. B. , pred 1 letom

Ponudnik se je držal rokov, cene. Odgovarjal na vsa naša vprašanja in nam svetoval. Upošteval je naše želje. Smo super zadovoljni. Zelo priporočam.

5,0
Drago K. , pred 4 meseci

STEK-AL, SELIŠKAR DRAGO S.P. je bil zelo profesionalen in je kvalitetno opravil vsa dela. Držal se je vseh dogovorov. Zelo smo bili zadovoljni in ga z veseljem priporočamo.

20+
Let na tržišču
200+
Poslanih ponudb
Preverjen izvajalec

Storitve: zasteklitev balkona, zimski vrt, zasteklitev terase, zimski vrt in zasteklitev balkona.

Zahtevaj ponudbo

Rasim Fazlić s.p.

5,0
1 ocena
5,0
Tea P. , pred 1 letom

Na podlagi izbranih ponudb smo se odločili za Rasima Fazlića, s.p. Prijazost, hitri odziv in primerna cena.

5+
Let na tržišču

Storitve: stekleni nadstreški, pergole, notranja vrata, vhodna stanovanjska vrata, vrtni nadstreški, steklarstvo, kovane ograje, tuš kabine po meri, leseni nadstreški, alu vhodna vrata, balkonske ograje, zamenjava notranjih vrat, pvc ograje, drsna vrata, nadstreški, kovinski nadstreški.

Zahtevaj ponudbo

ALU M&M d.o.o.

5,0
1 ocena
5,0
Mihaela L. , pred 2 letoma

Zelo prilagodljivi.

20+
Let na tržišču

Storitve: okna, vhodna stanovanjska vrata, vhodna vrata, balkonska vrata, kuhinjsko steklo, pvc vhodna vrata, alu okna, plastična okna, pvc/alu okna, garažna vrata po meri, strešna okna, menjava oken, okna in vrata, vrata, steklena ograja, lesena vhodna vrata.

Zahtevaj ponudbo
20+
Let na tržišču

Storitve: steklena ograja, pleskanje šol in vrtcev, pleskanje, pleskarji, barvanje fasade, steklarstvo, pleskanje stanovanja, polaganje tapet, pleskarstvo, kuhinjsko steklo, steklena vrata, stekleni nadstreški, beljenje sten, tuš kabine po meri, slikopleskarska dela, beljenje.

Zahtevaj ponudbo
5+
Let na tržišču

Storitve: steklena vrata, tuš kabine po meri, steklena ograja, kuhinjsko steklo, steklarstvo, stekleni nadstreški.

Zahtevaj ponudbo
20+
Let na tržišču

Storitve: steklarstvo, kuhinjsko steklo, stekleni nadstreški, steklena ograja, steklena vrata, tuš kabine po meri.

Zahtevaj ponudbo

Pogosta vprašanja

 • Koliko časa traja izdelava steklenih izdelkov?

  Koliko časa traja izdelava steklenega izdelka, je odvisno od več dejavnikov: kakšen in kako velik izdelek naročite in kako zahtevna je obdelava stekla (ali želite peskano steklo, ornamentno steklo, zaščitno folijo in podobno). Manjši nezahtevni izdelki, kot so navadne steklene obloge, so izdelani že v treh dneh, medtem ko boste na večje izdelke čakali dlje časa.

 • Kako dosežemo varnost stekla, da se lahko uporablja kot pohištvo?

  Za izdelavo steklenih stopnic, ograj, vrat, predelnih sten in podobno se uporablja lepljeno ali kaljeno steklo.Tako obdelano steklo je sicer do petkrat močnejše od navadnega, zato je nevarnost poškodb minimalna.

 • Ali je stekleno pohištvo varno za uporabo?

  Kaljeno in lepljeno steklo je zelo močno, zato je nevarnost razbitja zelo majhna. Tudi če do poškodbe pride, je tako steklo varno, saj se ob udarcu ne razleti na ostre koščke, temveč samo dobi videz pajčevine, morebitni odleteli koščki pa so topi.

 • Ali bo steklar poskrbel tudi za montažo izdelka?

  Steklarji vam bodo po potrebi tudi montirali naročeni izdelek. Nekateri steklarji bodo montažo že vključili v ceno.

Nedavna povpraševanja za steklarstva, Vrhnika

Steklarske storitve in izdelki

 • Katere steklarske storitve oz. izdelke potrebujete?: Zimski vrt ali zasteklitev balkona
 • Potrebujete montažo?: Da
 • Predviden rok izvedbe: Več kot 3 mesece

Pozdravljeni. Iščem ponudnika za zasteklitev terase. Treba bi bilo zastekliti prehod med teraso in balkonom, ki bi vključeval vrata ter del nad zidano ograjo. Preostali del balkona bi ostal nezasteklen. Zasteklitev bi bila na notranji strani balkonskega zidu, da bi manj kazila zunanji izgled fasade. Dva tehnična detajla otežujeta izvedbo in sicer da zid, nad katerim je potrebna zasteklitev, ni v vodoravni liniji, saj sta na tem delu dva znižana dela za balkonsko cvetje. Ta del bi bilo verjetno smiselno ločeno zastekliti. Drug detajl je, da zgornja linija teče poševno v liniji strehe. V liniji zasteklitve je vmes lesen steber, na katerega bi bila lahko z obeh strani vpeta konstrukcija zasteklitve. Želel bi čim manjšo izgubo svetlobe, v poletnem času pa naj bo omogočeno odprtje zasteklitve. Prilagam tri skice, ki prikazujejo tloris poteka zasteklitve in pogled od znotraj s prikazano površino zasteklitve s potrebnimi izmerami. Prilagam še fotografijo objekta z zunanje strani, na kateri je razviden potek balkona in terase. Objekt se nahaja v naselju Drenov Grič pri Vrhniki.

Steklarske storitve in izdelki

 • Katere steklarske storitve oz. izdelke potrebujete?: Predelna stena, Zimski vrt ali zasteklitev balkona
 • Potrebujete montažo?: Da
 • Predviden rok izvedbe: 1 - 3 mesece

Zdravo. Potreboval bi izdelavo dveh manjših predelnih sten z vgrajenimi vrati ter manjšega vetrolova. Dimenzije sten bi bile približno 1,5x3m. Dimenzije in obliko vetrolova bi bilo najlažje določini z ogledom na lokaciji. V obeh primerih je cilj toplotna pa tudi zvočna izolacija. Hvala in lep pozdrav

Steklarske storitve in izdelki

 • Katere steklarske storitve oz. izdelke potrebujete?: Ograja
 • Potrebujete montažo?: Da
 • Predviden rok izvedbe: 1 - 3 mesece

Potrebovali bi izdelavo in montažo steklene ograje na zunanji terasi za hišo na Vrhniki. Pošiljam tloris, stranski ris in približen izgled terase. Ograjo bi radi sidrali s strani terase z okroglimi distančniki. Trenutno bi radi pred fasado pripravili vse kar bi bilo potrebno za sidranje stekla, kasneje po fasadi pa bi radi da se montira še steklo. Prosil bi za pripravo ponudbe, če je mogoče, da se loči ponudba na 2 dela - predpriprava in montaža sider in kasneje montaža stekla. Hvala in lep pozdrav

Steklarske storitve in izdelki

 • Katere steklarske storitve oz. izdelke potrebujete?: Vrata, Tuš kabina
 • Potrebujete montažo?: Da
 • Kdaj potrebujete storitev?: Čim prej

Pozdravljeni, potrebujem tuš kabino "L"oblike, tloris x cm, višina cm, drsna vrata na daljši stranici. Profil čim manj opazen, krom ali srebrn, steklo 8 mm s premazom. Potrebujem tudi drsna vrata, mera odprtine 90x cm. Steklo 8 mm delno matirano, drsni profil oz. ohišje v ral barvi antracit, ročaj minimalen obojestr. Lokacija - Bevke pri Vrhniki. Lp