BORUT JAVORNIK S.P.

Grosuplje
Mizarstvo
Obrazec lahko izpolnite v eni minuti! Korak 1/2
20+
Let na tržišču
10+
Izvedenih projektov
500+
Poslanih ponudb
Preverjen izvajalec
Izbor strank 2019
Izbor strank 2020
4,8
17 ocen

17 ocen za podjetje BORUT JAVORNIK S.P.

Mnenja strank

5,0
Alenka S. , pred 1 letom

Boruta bi pohvalila za natančnost in kakovost dela, prijaznost in dostopnost. Gospod mi je pomagal z nasveti in zares sem zelo zadovoljna.

4,3
Alenka D. , pred 2 letoma

Hiter odziv, vedno na razpolago, prilagodil se je ostalim delom na objektu, kvaliteten izdelek, z nasveti pomagal do končnega izdelka.

5,0
Marinka D. , pred 3 leti

Pri ponudniku bi pohvalila vse; odzivnost, svetovanje, kvaliteto, držanje roka. Kuhinja je res narejena v nulo in tako kot sem želela. G. Borut me je večkrat kontaktiral in svetoval kaj in kako bi bilo še boljše. Res, da je bila kuhinja malo dražja, vendar upravičeno, saj so se naredile in dokupile določene izboljšave. Skratka sem zelo zelo zadovoljna in vesela, da imam res lepo kvalitetno in zelo lepo izdelano novo kuhinjo. Mizarstvo Javornik zelo priporočam. Lep pozdrav.

5,0
Vida K. , pred 5 leti

Zelo smo bili zadovoljni z opravljenim delom. Pohištvo je lepo, cena je bila ugodna, roka so se držali.

5,0
Teja Š. , pred 5 leti

Zelo sem zadovoljna. Pohištvo je dostavil in zmontiral pred postavljenim rokom. Zelo se je potrudil, pohištvo je krasno.

4,7
Katarina J. , pred 5 leti

Ponudnik se je res prilagajal našim željam in tudi dobro svetoval glede izdelave posameznih delov (kako bi bilo najbolje, da je prostor izkoriščen itd.). Naknadno je prišlo do nekaterih sprememb načrtov (višje omare, zaradi višjih vrat ter dodatna dela - izključno naša krivda/želja), ponudnik pa je načrte prilagodil vsem spremembam. Končni izdelek je res kvaliteten in izgled pohištva je super. Z njim smo bili res zadovoljni in smo ga priporočili tudi sorodnikom in prijateljem.

Ob primerjavi cene ponudnika z drugimi ponudbami je cena nekoliko višja (vendar le kakšnih 200 EUR), ampak kvaliteta izdelave je res odlična in popolnoma opravičuje to razliko.

5,0
Milenka G. , pred 5 leti

Res super ponudnik! Vgradno omaro je naredil kvalitetno in hitro, za dobro ceno. Bila sem tako zadovoljna, da smo se dogovorili še za dodatno delo.

4,7
Alenka R. , pred 5 leti

Že na ogledu je predlagal dobre rešitve, kjer nismo vedeli, kako bi se odločili. Med izdelavo je večkrat poklical in povprašal, kako želimo imeti izdelane določene detajle. Pohištvo je bilo narejeno precej pred rokom, časovno se je prilagodil našim željam glede montaže. Pohištvo je izdelano kakovostno in lično.

Končna cena je bila malo višja od predračuna.

5,0
Peter T. , pred 5 leti

Same pohvale. Vse je bilo v redu, vse 'štimalo'. Ugodna cena. Omaro je izdelal 3 tedne pred postavljenim rokom. Priporočam!

5,0
Karmen R. , pred 6 leti

Super, korektno, v roku! Naj povem, da res dobro svetuje! Ve, kako se zadevi streže! Res ga lahko pohvalim in priporočim vsakemu, ki potrebuje tovrstne storitve!

Prikaži več

Storitve: Lesene stopnice, Mizarske storitve, Mizar, Pohištvo po meri, Kuhinje po meri, Vgradne omare, Mizarstvo

Drugi izvajalci v bližini Grosuplja

Druge storitve v Grosuplju in okolici

Nedavna povpraševanja

Vgradne omare

 • Rok za izdelavo: 1 - 3 mesece

Pozdravljeni! Imam en sicer majhen prostor,vendar slabo izkoriscen,omara je ozka in ne- prakticna. Prosila bi za nasvet da bi lahko cimbolj izkoristila in zapolnila ta prostor z prakticno in večjo omaro. Slikala sem kar omaro ki jo imam sedaj in zraven napisala mere. Mere so napisane do zgornjega roba. Širina: Višina: Globina: Hvala za vaso pomoc, upam da se bo dalo kaj razbrati iz slike. Lp.

Vgradne omare

 • Rok za izdelavo: 1 - 3 mesece

Zanimam se za omare ki bodo hkrati tudi stopnice za na podstrešje ( račje). Moje mere so naslednje : x2.70 cm višina stropa 2.40 cm. Želela bi lakirane v natur barvi. Omare bi imele samo vrata brez predalov in počasno zapiranje. Les za izdelavo bi sama priskrbela sama (dobila bi v dar ) in sicer macesen. Hvala in lp

Pohištvo - ostali prostori

 • Rok za izdelavo: Takoj
 • Obseg mizarskih del: Posamezni kosi pohištva

Potrebujem izvajalca za izdelavo pohištva po meri. Gre za naslednje kose pohištva: 1. vgradna garderobna omara za obleko in čevlje na hodniku x40x cm. Prostor za omaro ima leseni okvir, tako da bo omaro verjetno potrebno fiksirati na strop (glej sliko) 2.police v shrambi 65xx cm, predvidoma skupno 6-8 polic za organizacijo v shrambi 3. Tv pohištvo 20xx30 cm 4. Kopalniško omarico pod umivalnikom 80x45x cm. V kolikor potrebujete še dodatne podatke me prosim pokličite. Hvala in lep pozdrav,

Kuhinja po meri

 • Rok za izdelavo: 1 - 3 mesece

Pošiljam grobo skico izirsa kuhinje, ki sem jo naredila v enem spletnem programu. Zna bit da se vse dimenzije ne ujemajo zaradi kotnih elementov, saj so le-te različne. So pa na skicah točni podatki dimenzij prostora in inštalacij. Barva vseh front: Beton Pult: nekja v barvi antracita da je kontrast. Vse tiho zapiranje Viseče omarce dvojne do stropa (cm) in vse na vratca. Spodnje imajo ročaje zgornje pa na potisk odpiranje. Viseča kotna omarca na levi naj ima vratca odpiranje na obe strani da se polno doseže v kot. Za hladilnikom pride iz lesa barve brton naret box saj se bodo zadaj za kuhinjo in hladilnik odpirala drsna vrata dimenzije cm x cm. Hladilnik je ameriški na dvojna vata side byside širine 91 cm in globine 64,5cm od tega je globina hladilnika brez vrat 55cm, saj morajo vrata gledati ven od pulta. Desno pri oknu pridejo 4 police prvi dve razmaka 30 cm zadnja pa 20cm. Desno od okna pride do pečice polička. Vse te poličke so v barvi pulta. Pult naj bo višine 86cm, otok pa 76 cm. Levo spodnja kotna omarica ima polno izvlečno ledvičko, desna pa ima dve polici. Desno je potem dvojni umijevalnik z odcejevalnikom na levi strani. Poleg njega pride samostoječ pomivalni stroj širine 60cm, ki ga že imamo. Pod štedilnikom želim omarico ki ima tri ozke predale in potem enega večjega, levo ali desno od njegapa omarica za olje in kis. pri hladilniku naj ima omarica enakomerne velikosti predalov. Pod umivalnikov pa omarica s predalom za smeti in sicer za dve veliki cca 20L kanti. Na otoku s strani proti štedilniku naj bo en manjši predal za pribor in dva večja predala (60x ali 60X90cm) na drugi strani pa omarca globine 40 s policami in na vratca, ki se odpirajo na potisk. Otok naj ima zaobljene robove. Otok max dimenzije 1mx1m večji mislim da ne paše not zaradi odmikov. Na daljši stranici kuhinje je v coklu kuhinje smetišnica centralnega sesalnega sistem oddaljena od leve stene 91 cm in je široka 21 cm ter visoka 10 cm. Vsi ostali elementi pa bi imeli predal še v coklu kuhinje. Omarica za pečico in mikrovalovko naj ima spodaj dva predala potem pečico, nato mikrovalovko zgoraj pe še en predal ali pa brez tako da je višina max cm da ne pride previsoko. Dva lesena vložka za pribor enega na otoku in enega pod štedilnikom. Skice so v priponkah.

Pohištvo - ostali prostori

 • Rok za izdelavo: 1 - 3 mesece
 • Obseg mizarskih del: Posamezni kosi pohištva

Pozdravljeni, omara, dolga tri metre, visoka 2,5m, globoka 5o cm. Na eni strani stranica, na drugi stena, drsna vrata. 3xpo 1m. V 2m omare bi zgoraj imeli za obesit, spodaj trije predali, ostalo police, na 1m pa samo police. Omara zgoraj ne rabi stranice, ker je mansarda, poševnina, vrata so torej visoka cca cm. Hvala, lp

Pohištvo - ostali prostori

 • Rok za izdelavo: Takoj
 • Obseg mizarskih del: Posamezni kosi pohištva

Obnova dveh starih(starinskih omar) Omari je potrebno zbrusiti in premazati s temno obarvanim oljem ali voskom. Ne pričakujemo perfekcije oz. enotne površine. Prebarvati je potrebno tudi notranjost omar in hrbet. Izdelati je potrebno 1 leseno polico za vsako omaro. Eni od omar je odpadla noga, ki jo je potrebno pritrditi nazaj. Odpadlo je tudi nekaj okrasnih zaključkov, ki jih je potrebno nadomestiti. Potrebno je tudi pritrditi stekla v okvir ličnic. Najbolje, da se delo opravi kar na licu mesta. Nahajajo se v centru Ljubljane. Prilagam slike.

Kuhinja po meri

 • Rok za izdelavo: Takoj

Pozdravljeni, potrebujem novo kuhinjo, le spodnje elemente. Dolžina cm, širina 75 cm (opcijsko lahko tudi 60 cm). Vključuje naj prostor za vgradni hladilnik, pečico, ploščo za kuhanje (lahko 2 grelca), pomivalno korito. Preostalo je lahko ena omarica s policami in en predalnik. Pipa je na steni nekje cm od desne proti levi. Prilagam skico, sem odprta tudi za druge predloge, le pipa ni prestavljiva. Hvala, lep pozdrav,

Vgradne omare

 • Rok za izdelavo: 1 - 3 mesece

Pozdravljeni. Potrebujem tri vgradne omare, vsaka malo drugače ( pri opisu upam da si lahko pomagate s skico v prilogi); omara 1: ubistvu potrebujem samo dvokrilna vrata, da zakrijem plinsko peč; dolžina stena-stena cca 87cm, višina cm. Čela/material: ali iveral v sivi barvi ali brezova vezana plošča; zapiranje na klik-klik omara 2: ta je za namene pospravljanje čevljev in nekaj jaken; spodaj je prostor prečrtan (saj ima tam svojo posteljo pes), tako rabim omaro od višine cca 80cm-cm in dolžine stena-stena cca cm, globina 65cm; dvokrilna vrata. Čela/material: ali iveral v sivi barvi ali brezova vezana plošča; tiho zapiranje, ročaj je lahko skrit spodaj omara 3: garderobna omara, razdeljena na 3dele, po večini rabim samo "šine" za obešanje oblačil in nekaj predalnikov/polic, drsna vrata brez ogledal, material: iveral v beli barvi; dolžine stena-stena cm, višina cm, globina cca 65cm; tiho zapiranje oz premikanje. Lep pozdrav,

Pohištvo - ostali prostori

 • Rok za izdelavo: 1 - 3 mesece
 • Obseg mizarskih del: Posamezni kosi pohištva

Pozdravljeni, Potrebujem posteljo, kot je v priponki. Se pravi da bi imela recimo 4 predalnike v katero bi lahko otrok odlagal igrače ipd, in sicer toliko globoke kot je širina postelje. Ter spodaj da bi bil predal za še en jogi. Pa da je kvalitetno narejeno. Iz bolj masivnega materiala. Ter predalniki da se ne loputajo, ampak da ima tisto varovalo da se počasi zapre. Postelja je pa standardne dimenzije - mislim, da je jogi 90x. Najlepša hvala.

Kuhinja po meri

 • Rok za izdelavo: 1 - 3 mesece

Kuhinja , rustikalna, celotna dolžina 5,5 metra (4,5 in 1m skupaj s kotom - oblika črke "L"), globina pulta 70 cm, barva petrolej modra,, spodaj kot z izvlečnim pladnjem, pečica vgrajena - dvignjena, nad pečico mikrovalovka, pomivalni stroj vgrajen - ne dvignjen, rustikalna napa, barva petrolej modra (modro - zelena) , frontai MDF, debelina ostalih delov, 18 mm,, vse police iveral 18 mm, kovinski predali, ena dvovratna omarica zgoraj s staranim steklom in križem. Pult z dvema omarama spodaj, širina pulta 90 cm, dolžina cm, dva vogala zaobljena. z dveh strani je pult v previsu 30 cm. iVse mehko zapiranje, hladilnik prostostoječ. Ozadje v enaki barvim kot pult in povsod nad spodnjimi elementi. Postavitev in barve približno kot v priloženi skici.. Rok izdelave okoli okoli 3 mesece.