Mnenja strank

4.3 / 5
Alenka D. - pred 1 letom
Hiter odziv, vedno na razpolago, prilagodil se je ostalim delom na objektu, kvaliteten izdelek, z nasveti pomagal do končnega izdelka.
5.0 / 5
Marinka D. - pred 2 letoma
Pri ponudniku bi pohvalila vse; odzivnost, svetovanje, kvaliteto, držanje roka. Kuhinja je res narejena v nulo in tako kot sem želela. G. Borut me je večkrat kontaktiral in svetoval kaj in kako bi bilo še boljše. Res, da je bila kuhinja malo dražja, vendar upravičeno, saj so se naredile in dokupile določene izboljšave. Skratka sem zelo zelo zadovoljna in vesela, da imam res lepo kvalitetno in zelo lepo izdelano novo kuhinjo. Mizarstvo Javornik zelo priporočam. Lep pozdrav.
5.0 / 5
Vida K. - pred 3 leti
Zelo smo bili zadovoljni z opravljenim delom. Pohištvo je lepo, cena je bila ugodna, roka so se držali.
5.0 / 5
Teja Š. - pred 3 leti
Zelo sem zadovoljna. Pohištvo je dostavil in zmontiral pred postavljenim rokom. Zelo se je potrudil, pohištvo je krasno.
4.7 / 5
Katarina J. - pred 4 leti
Ponudnik se je res prilagajal našim željam in tudi dobro svetoval glede izdelave posameznih delov (kako bi bilo najbolje, da je prostor izkoriščen itd.). Naknadno je prišlo do nekaterih sprememb načrtov (višje omare, zaradi višjih vrat ter dodatna dela - izključno naša krivda/želja), ponudnik pa je načrte prilagodil vsem spremembam. Končni izdelek je res kvaliteten in izgled pohištva je super. Z njim smo bili res zadovoljni in smo ga priporočili tudi sorodnikom in prijateljem.
Ob primerjavi cene ponudnika z drugimi ponudbami je cena nekoliko višja (vendar le kakšnih 200 EUR), ampak kvaliteta izdelave je res odlična in popolnoma opravičuje to razliko.
5.0 / 5
Milenka G. - pred 4 leti
Res super ponudnik! Vgradno omaro je naredil kvalitetno in hitro, za dobro ceno. Bila sem tako zadovoljna, da smo se dogovorili še za dodatno delo.
4.7 / 5
Alenka R. - pred 4 leti
Že na ogledu je predlagal dobre rešitve, kjer nismo vedeli, kako bi se odločili. Med izdelavo je večkrat poklical in povprašal, kako želimo imeti izdelane določene detajle. Pohištvo je bilo narejeno precej pred rokom, časovno se je prilagodil našim željam glede montaže. Pohištvo je izdelano kakovostno in lično.
Končna cena je bila malo višja od predračuna.
5.0 / 5
Peter T. - pred 4 leti
Same pohvale. Vse je bilo v redu, vse 'štimalo'. Ugodna cena. Omaro je izdelal 3 tedne pred postavljenim rokom. Priporočam!
5.0 / 5
Karmen R. - pred 4 leti
Super, korektno, v roku! Naj povem, da res dobro svetuje! Ve, kako se zadevi streže! Res ga lahko pohvalim in priporočim vsakemu, ki potrebuje tovrstne storitve!
4.7 / 5
Nedo M. - pred 5 leti
Z eno besedo super! Na koncu nam je opremil celotno stanovanje. Držal se je roka, prijazen, dela kvalitetno. Z veseljem priporočam!

Ste že sodelovali s ponudnikom? Ocenite ga!