Kaj delamo

Primeri povpraševanj

Ljubljana
Rok za izdelavo: 1 - 3 mesece
Spoštovani, Prosim vas za ponudbo za izdelavo in montažo garderobnih omar ter zakonske postelje v mansardni spalnici. Spalnica je zelo razgibana (3 nivoji tal + poševne stene + 2 strešna okna), zato prilagam idejni načrt v pdf dokumentu s fotografijami sobe in skicami omar ter postavitvijo postelje. Nekaj podrobnosti: Splošno: - fronte omar iz barvanega mediapana - namesto ročajev se zvrtajo luknje - čiste linije, fronta se mora lepo končati do stene oz. stropa (brez zaključnih letev) Omara južna stena (str. 2): - ni potreba po izgradnji omare (škatle), ampak samo stene v videzu omare + notranja polica ali dve - 2x zložljiva vrata (levo in desno od osrednjega stebra) - stranska kosa fiksna - notranjost omare še nedorečena (verjetno 1 ali 2 polici po dolgem) Postelja (str. 3 in 6): - mere cm x cm, visina čim manj (letve + zračenje) - glej pdf za podrobnosti Omara zahodna stena (str. 8): - globina 45 cm - brez predalov, samo vrata - notranjost 1x polica Omara severna stena (str. 10, 11, 12): - glej pdf za podrobnosti Komoda severna stena (str. 12): - glej pdf za podrobnosti Hvala. Lep pozdrav,
Slovenske Konjice
Rok za izdelavo: Takoj
Spoštovani! Potrebujem nove kuhinjske fronte z okovjem na mehko zapiranje, ročaje imam svoje. Dimenzije: 6 kom 49,5x56 59,5x60 59,5x72 59,5x56 59,5x 89 59,5x44,5 15,5x49 15,5x99 Prosim za kompletno cenovno ponudbo z ddv za delo in okvirne ponudbe za material (prosim, če lahko navedete spletno stran, kjer je možno videti vzorce). Najlepša hvala in lep pozdrav.
Ljubljana
Rok za izdelavo: Takoj
Obseg mizarskih del: Posamezni kosi pohištva
Pozdravljeni! Iščem mizarja za izdelavo: 1. polic v dnevni sobi izmere x27xcm, bele barve; 2. plošča iz lesa za kuhinjsko mizo izmere x 80 cm - vrsta lesa po dogovoru oz po ogledu; 3. plošča iz lesa za pisalno mizo x70 cm; 4. stenske police za otroško sobo v izmeri cca x 30 x cm iz lesa; stanujem v ljubljani. 1-3 mesece je precej...ali bi šlo do 1 meseca? Lp
Mizarstvo, Vgradne omare
Podnart
Rok za izdelavo: 1 - 3 mesece
Prosil bi predvsem za izdelavo garderobe 2,5 * 2 m ( vgradne omare - oziroma police za shrambo oblek in podobno). V sobah pa pri nepobitih stenah drsne omare od stene do stene in od tal do stropa (dim. 3 /0,6/2,5 m). Lahko vse v beli barvi oziroma po vašem okusu. Prosil bi za okvirni predračun.
Mizarstvo, Pohištvo po meri
Šmarje pri Jelšah
Rok za izdelavo: 1 - 3 mesece
Obseg mizarskih del: Oprema celega prostora ali stanovanja
Potrebujemo pohištvo za kopalnico: - kopalniški blok (omarico z umivalnikom in ogledalo) - 90 cm ali cm, - več omaric v skupni izmeri cca. cm (dolžina) in cm (višina) - mansarda. Želela pa bi, da bi bilo pohištvo v sivi barvi, mogoče tudi kombinacija les-siva. Odprta sem za vaše predloge in priporočila.
Mizarstvo, Mizarstvo
Ljubljana - Črnuče
Rok za izdelavo: Več kot 3 mesece
Pozdravljeni Zanimam se za izdelavo enostavnega kuhinjskega elementa za garsonjero. torej kuhinjo cca 2m dolžine (min 1,5 - max. 2,10) spodnji element bi vseboval 1 omarico, predalnik,prostor za pečico pod kuhalno ploščo (z 2 grelci) in enojno korito zgornji element pa prav tako 2 omarici, vgradno napo ter omarico nad napo. za kvaliteto lesnega dela sem se fleksibilen in bi se prilagajal ceni. Belo tehniko bi priskrbel sam. Ponudbe bi prosil če mi pošljete na e-mail Vnaprej se Vam lepo zahvaljujem. S.
Ljubljana
Rok za izdelavo: 1 - 3 mesece
Pozdravljeni, iščem mizarja, ki bi mi izdelal kuhinjo po meri. Želim si belo brezročajno kuhinjo, visoki sijaj,mehko zapiranje, v obliki črke U. Desna stran dolga 3,2m, leva 1,6m in vmesna 2,5m. Prosim če mi lahko pošljete ponudbe, predvsem okvirno ceno, tako da se lahko pripravimo.Z izbranim mizarjem bi pa potem določili vse podrobnosti. Prosim za ponudbo. Hvala in lp.
Mizarstvo, Mizarstvo
Kranj
Rok za izdelavo: Takoj
Kvadratna letev bukova/smrekova. Dim x24x24 mm. Oblano in brušeno, minimalno posneti robovi (toliko, da se ne urežeš). Izvrtane luknje fi 9mm v razmaku mm 5x po vsaki stranici, skupaj 10 lukenj skoziinskozi, luknja fi 5mm globine 5 cm s koncev na sredini obeh stranskih ploskev... naklada kosov. Kasneje bi potrebovali tudi večjo količino letev. ROK: čim prej Hvala in LP
Mizarstvo, Mizarstvo
Nazarje
Rok za izdelavo: Več kot 3 mesece
Mere zaenkrat držijo, vendar je možno, da bo pri štedilniku dodan še kak zaključni del, da bo tam vsaj malo delovne površine. To se bo še spremenilo, ker je sedaj tam kamin, ki bo verjetno drugačne velikosti. Mini šank, ki je sedaj tam, ga potem ne bo. Zato bo na tisti strani, kjer so na skici visoke omare, ''potegnjen'' v jedilnico. Ker ne bo šanka, bo še vedno dovolj prostora, da bo prehod normalen. Okna potem ne bo več tam, ker bo zunaj zgrajen prizidek. Prav tako sem zaenkrat dala umivalnik tja, kjer je sedaj priključek za vodo, vendar se mi zdi preblizu štedilnika, prav tako nisem uspela najti prostora, kamor bi dala pomivalni stroj. Vendar pa ne bi bistveno zmanjševala števila predalov in ostalih elementov. Lahko se naredi tudi tako, da ne bi bilo vgradnega hladilnika (ta je lahko že izven okvirov kuhinje, torej v jedilnici, vendar se naj drži elementov). Najlepša hvala.
Ljubljana
Rok za izdelavo: Takoj
Obseg mizarskih del: Oprema celega prostora ali stanovanja
V spalnici želim omare z mostom, okoli že obstoječe postelje x cm. Omare naj bodo v beli barvi z dodatkom barve hrasta (ta se mora ujemati z otroško posteljico - prilagam sliko). Omara oz. most naj bo iz iverke. Mere omare: Višina: 2,50 m Globina visokih omar: 0,50 m Globina visečih omar: 0,40 m Širina visečih omar: 1,60 m (vse tri skupaj) Širina desne omare na sliki: 0,60 m Širina leve dvojne omare na levi na sliki: 1,20 m Predali pod omarami so višine 0,20 cm (vsak). Višina odprtine nad predali je 0,20 m. Omare bi bile brez ročajev na navadno odpiranje. Ročaje bi imeli le predali v barvi hrasta. Prilagam skico željenega izdelka ter sliko posteljice za primerjavo barve. Prosim za ponudbo. Hvala in lp. Najlepša hvala


Sodelujemo le z uveljavljenimi in kakovostnimi izvajalci.


Ponudbe boste prejeli kmalu, najkasneje v roku tedna dni.


Privarčujte čas in denar. Z 1 povpraševanjem do 6 ponudb.

Ste že sodelovali s ponudnikom? Ocenite ga!