Zahtevaj brezplačne ponudbe fotografov v Brežicah

37 izvajalcev v bližini

Že 1.606 uporabnikov iz Brežic je izvajalca poiskalo prek primerjam.si

8 najboljših fotografov Brežice, 2022

5 zaključenih projektov s povprečno oceno 5,0

5+
Let na tržišču

Storitve: fotografi, poročni fotograf, fotografiranje poroke, fotografiranje nosečnic, fotografiranje otrok, fotografiranje novorojenčkov.

Zahtevaj ponudbo

Rok Černelič s.p.

5,0
1 ocena
5+
Let na tržišču
5,0
Sandra T. , pred 2 letoma

Profesionalnost, prijaznost, odlične fotografije

5,0
Nežka P. , pred 3 leti

27.7.2019 je bila sanjska poroka na morju.. Na barki Laho. Moram pohvaliti in se res iz srca zahvaliti odličnemu fotografu Damjanu Žibertu. Slike so vrhunske, domiselne. Njegov odziv na povpraševanje je bil takoj v enem dnevu, najbolj pa me veseli da je bilo vse tako kot smo se dogovorili. Priporočam ga vsakemu ki rabi odličnega fotografa.

100+
Poslanih ponudb

Storitve: fotografi, fotografiranje otrok, fotografiranje novorojenčkov, fotografiranje nosečnic, fotografiranje poroke, poročni fotograf.

Zahtevaj ponudbo
5,0
Eva G. , pred 8 meseci

Odlično so se odrezali pri fotografiranju na poroki. :)

Storitve: fotografiranje otrok, fotografiranje novorojenčkov, fotografiranje nosečnic, fotografiranje poroke, poročni fotograf, fotografi.

Zahtevaj ponudbo
10+
Let na tržišču

Storitve: fotografiranje poroke, fotografiranje nosečnic, poročni fotograf, fotografiranje novorojenčkov, fotografi, fotografiranje otrok.

Zahtevaj ponudbo
20+
Let na tržišču

Storitve: fotografiranje otrok, fotografiranje poroke, fotografi, poročni fotograf, fotografiranje nosečnic, fotografiranje novorojenčkov.

Zahtevaj ponudbo

Nina Iskra s.p.

 
0 ocen
5+
Let na tržišču

Storitve: fotografiranje novorojenčkov, poročni fotograf, fotografiranje otrok, fotografi, fotografiranje nosečnic, fotografiranje poroke.

Zahtevaj ponudbo
5+
Let na tržišču

Storitve: knauf strop, linolej, barvanje fasade, knauf spuščeni stropi, polaganje parketa, slikopleskarska dela, izris kopalnice, fotografi, montaža knaufa, obnova parketa, fotografiranje otrok, adaptacija kopalnice, pleskarji, talne obloge, stenske obloge, pleskanje.

Zahtevaj ponudbo

Pogosta vprašanja

  • Kaj naj vključuje ponudba za fotografiranje?

    V ceno je vključen čas fotografiranja, priprava vnaprej dogovorjenega števila obdelanih fotografij, njihova dostava (bodisi na ključku bodisi razvitih) in samo fotografiranje.

  • Po čem prepoznati dobrega in zanesljivega fotografa?

    Fotografiranje poroke in drugih zelo pomembnih življenjskih dogodkov ima za mnoge poseben pomen. Zato si želijo fotografa, ki bo upošteval vse njihove želje, na katerega se bodo lahko zanesli in s katerim bo prijetno sodelovati. Zato vam priporočamo, da se s fotografom najprej srečate v živo, da preverite, če se vaša pričakovanja skladajo. Bodite pozorni na to, da je vaš fotograf dovolj prilagodljiv, zanesljiv in hitro odziven.

  • Koliko fotografij bom prejel po eni seansi?

    To je odvisno od posameznega fotografa in od dolžine fotografiranja, zato vam priporočamo, da se o tem predhodno posvetujete z izbranim fotografom.