Zahtevaj brezplačne ponudbe fotografov v Črnomlju

11 izvajalcev v bližini

Že 1.209 uporabnikov iz Črnomlja je izvajalca poiskalo prek primerjam.si

4 najboljših fotografov Črnomelj, 2022

Storitve: poročni fotograf, fotografiranje novorojenčkov, fotografiranje otrok, fotografiranje poroke, fotografi, fotografiranje nosečnic.

Zahtevaj ponudbo

Jan Kocjan s.p.

 
0 ocen

Storitve: fotografiranje poroke, poročni fotograf, fotografiranje nosečnic, fotografiranje novorojenčkov, fotografiranje otrok, fotografi.

Zahtevaj ponudbo

Jani Pavlin s.p.

 
0 ocen

Storitve: fotografiranje poroke, poročni fotograf, fotografi, fotografiranje nosečnic, fotografiranje novorojenčkov, fotografiranje otrok.

Zahtevaj ponudbo
20+
Let na tržišču

Storitve: fotografiranje otrok, fotografi, fotografiranje nosečnic, fotografiranje poroke, poročni fotograf, fotografiranje novorojenčkov.

Zahtevaj ponudbo

Pogosta vprašanja

  • Kaj naj vključuje ponudba za fotografiranje?

    V ceno je vključen čas fotografiranja, priprava vnaprej dogovorjenega števila obdelanih fotografij, njihova dostava (bodisi na ključku bodisi razvitih) in samo fotografiranje.

  • Po čem prepoznati dobrega in zanesljivega fotografa?

    Fotografiranje poroke in drugih zelo pomembnih življenjskih dogodkov ima za mnoge poseben pomen. Zato si želijo fotografa, ki bo upošteval vse njihove želje, na katerega se bodo lahko zanesli in s katerim bo prijetno sodelovati. Zato vam priporočamo, da se s fotografom najprej srečate v živo, da preverite, če se vaša pričakovanja skladajo. Bodite pozorni na to, da je vaš fotograf dovolj prilagodljiv, zanesljiv in hitro odziven.

  • Koliko fotografij bom prejel po eni seansi?

    To je odvisno od posameznega fotografa in od dolžine fotografiranja, zato vam priporočamo, da se o tem predhodno posvetujete z izbranim fotografom.