Zahtevaj brezplačne ponudbe za nadstrešek v Brežicah

28 izvajalcev v bližini
5 še na voljo

Že 1.606 uporabnikov iz Brežic je izvajalca poiskalo prek primerjam.si

11 najboljših ponudnikov nadstreškov Brežice, 2022

23 zaključenih projektov s povprečno oceno 4,9

KLEMEN LEPŠINA s.p.

5,0
1 ocena
5+
Let na tržišču
100+
Poslanih ponudb

Storitve: nadstreški z lopo, balkonske ograje, kovinske ograje, ograje, wpc ograje, alu ograje, lesene ograje, pvc ograje, vrtne ograje, pergole, nadstreški za terase, panelne ograje, kovane ograje, nadstreški, leseni nadstreški, inox ograje.

Zahtevaj ponudbo

IVAN KOVAČIČ S.P.

4,9
5 ocen
5,0
Ivan P. , pred 7 leti

Dogovor v celoti upoštevan. Z delom pričeli v dogovorjenem terminu. Cena celo nižja od predračuna. Delo končali 14.8.201. Nimamo pripomb.

5,0
Sandra Š. , pred 7 leti

Ponudnik je bil izredno hiter glede dela ter nam je svetoval, kar je boljše in s tem cenejše za našo streho!

20+
Let na tržišču
200+
Poslanih ponudb
5+
Število zaposlenih
Izbor strank 2017
Izbor strank 2018

Storitve: leseni nadstreški, pergole, krovstvo, samostojni nadstreški, pvc okna, okna in vrata, strešne kritine, okna, avtomobilski nadstrešek, nadstreški za balkone, menjava strehe, strešna okna, krovec, nadstreški z lopo, nadstreški za terase, izolacija strehe.

Zahtevaj ponudbo
5,0
Olga V. , pred 2 letoma

Zelo lahko pohvalimo kvaliteto.

5+
Let na tržišču
100+
Poslanih ponudb
Preverjen izvajalec

Storitve: tuš kabine po meri, steklarstvo, kovane ograje, vrtne ograje, wpc ograje, steklena vrata, alu ograje, lesene ograje, kuhinjsko steklo, zunanje ograje, inox ograje, pvc ograje, kovinske ograje, ograje, panelne ograje, steklena ograja.

Zahtevaj ponudbo

MARTIN OLOVEC s.p.

4,6
7 ocen
5,0
Jože J. , pred 5 leti

Ponudnik se je držal dogovorjenih rokov in cene. Priporočam!

5,0
Srečko V. , pred 5 leti

Naredil je vse, tako kot je treba in to tako dobro, da smo se dogovorili še za dodatno delo. Ga priporočam!

10+
Let na tržišču
500+
Poslanih ponudb
Preverjen izvajalec
Izbor strank 2017
Izbor strank 2019

Storitve: kovinski nadstreški, pergole, samostojni nadstreški, avtomobilski nadstrešek, nadstreški za terase, vrtni nadstreški, nadstreški, nadstreški z lopo, nadstreški za balkone, leseni nadstreški, nadstreški za avto.

Zahtevaj ponudbo
5,0
Matej V. , pred 1 letom

Dali bi oceno šest, če bi lahko! :)

5,0
Sandra M. , pred 2 letoma

Gospod je bil zelo korekten, zelo odziven! Delo je bilo opravljeno hitro in kvalitetno! Definitivno priporočam.

20+
Let na tržišču
10+
Število zaposlenih

Storitve: pergole, prekrivanje strehe, vrtni nadstreški, izolacija strehe, strešne kritine, pritlične montažne hiše, montažne hiše, streha, leseni nadstreški, kovinski nadstreški, krovstvo, lesene montažne hiše, avtomobilski nadstrešek, nadstreški za terase, nadstreški, samostojni nadstreški.

Zahtevaj ponudbo

Uroš Kunej, s.p.

5,0
7 ocen
5,0
Ivan H. , pred 2 letoma

Držanje rokov, dogovorjena cena.

5,0
Tomaž K. , pred 2 letoma

Ponudnik se je hitro odzval, dal svoje mnenje za bolšo izdelavo.

100+
Poslanih ponudb
Preverjen izvajalec
Izbor strank 2020

Storitve: balkonske ograje, kovinske ograje, panelne ograje, kovane ograje, pvc ograje, zunanje ograje, alu ograje, lesene ograje, inox ograje, ograje, vrtne ograje, wpc ograje.

Zahtevaj ponudbo
10+
Let na tržišču

Storitve: vrtni nadstreški, avtomobilski nadstrešek, nadstreški za terase, zunanje ograje, nadstreški, kovinske ograje, pergole, wpc ograje, samostojni nadstreški, vrtne ograje, balkonske ograje, leseni nadstreški, panelne ograje, alu ograje, nadstreški za balkone, nadstreški z lopo.

Zahtevaj ponudbo

MONTMETAL d.o.o.

 
0 ocen

Storitve: balkonske ograje, nadstreški za balkone, samostojni nadstreški, kovane ograje, pergole, nadstreški, nadstreški za avto, inox ograje, nadstreški za terase, wpc ograje, panelne ograje, vrtni nadstreški, alu ograje, pvc ograje, kovinske ograje, vrtne ograje.

Zahtevaj ponudbo

Storitve: adaptacija stanovanja, sanacija parketa, avtomobilski nadstrešek, samostojni nadstreški, pohištvo po meri, nadstreški, pergole, linolej, prenova stanovanja, vinilne talne obloge, lesene stopnice, mizarske storitve, vgradne omare, prenova stanovanja na ključ, polaganje parketa, obnova stanovanja.

Zahtevaj ponudbo
5+
Let na tržišču
Preverjen izvajalec

Storitve: kritina, krovec, pločevinasta kritina, prekrivanje strehe, streha, strešne kritine, krovstvo, popravilo strehe, menjava strehe, izolacija strehe.

Zahtevaj ponudbo

Leon Pešič s.p.

 
0 ocen

Storitve: pergole, ograje, kovinske ograje, vrtne ograje, inox ograje, samostojni nadstreški, kovinski nadstreški, balkonske ograje, nadstreški, panelne ograje, nadstreški za terase, vrtni nadstreški, pvc ograje, lesene ograje, nadstreški z lopo, zunanje ograje.

Zahtevaj ponudbo

Pogosta vprašanja

 • Kako dobro zaščito mojemu avtomobilu nudi nadstrešek?

  Nadstrešek bo vaše vozilo obranil pred točo, dežjem, snegom in pred prekomerno izpostavljenostjo sončnim žarkom. Nadstreški sicer ne nudijo tako dobre zaščite kot garaža, a vseeno pripomorejo k temu, da bo vaše vozilo lepo ohranjeno dlje časa.

 • Kakšne so prednosti avtomobilskega nadstreška v primerjavi z garažo?

  Tako kot garaža bo tudi nadstrešek vaš avto obranil pred zunanjimi vplivi, njegova prednost je predvsem ta, da je cenejši in ga je enostavneje postaviti.

 • Kateri material je najprimernejši za gradnjo nadstreška?

  Nadstreški so lahko leseni ali kovinski/jekleni. Oboji imajo svoje prednosti in lsabosti. Leseni nadstreški se lažje in hitreje izdelajo in montirajo, po drugi strani pa so bolj občutljivi na vremenske vplive in potrebujejo več vzdrževanja kot kovinski oziroma jekleni nadstreški. Kovinski nadstreški so medtem bolj vzdržljivi, prav tako so na voljo v mnogih različnih oblikah in barvah. Tako leseni kot kovinski nadstreški pa so načeloma trpežni in imajo ob primernem vzdrževanju zelo dolgo življenjsko dobo, zato vam priporočamo, da nadstrešek izberete predvsem po videzu - odločite se za takšnega, ki se bo najbolj podal vašemu dvorišču in vašim preferencam.

 • Ali potrebujem za gradnjo avtomobilskega nadstreška posebno dovoljenje?

  Za nadstreške za en ali dva avtomobila ne potrebujete gradbenega dovoljenja, je pa to potrebno pridobiti v primeru, da vaš nadstrešek meri več kot 20m2.

Nedavna povpraševanja za nadstreške, Brežice

Nadstreški za terase in balkone

 • Površina nadstreška (v m2): 33
 • Material: Kovinski nadstrešek
 • Predviden rok izvedbe: Takoj

V mesecu aprilu imamo plan izgradnje in postavitve zunanje terase gostinskega lokala v Brežicah, zato iščemo izvajalca za izdelavo kovinske konstrukcije (na priloženi sliki). Terasa bi bila postavljena samo v poletni sezoni, kar pomeni, da bi jo v zimskem času morali podirati. Zaradi tega bi potrebovali kombinacijo varjene/vijačene konstrukcije, ki bi nam to postavljanje in podiranje olajšalo. Čakamo na postavljeno konstrukcijo, saj že imamo izvajalca za leseni del, ki se bo prilagajal z elementi glede na postavljeno konstrukcijo. Končne dimenzije terase so 2,7 m x 12,1 m z višino 3,16 m. Stebre konstrukcije bi ob strani povezovale kovinske palice. Načrte in izrise že imamo in bodo predstavljeni na sestanku. Prosim za odgovor, da se čim prej dogovorimo za kratek sestanek.