Zahtevaj brezplačne ponudbe za nadstrešek v Trbovljah

37 izvajalcev v bližini
2 še na voljo

Že 1.629 uporabnikov iz Trbovelj je izvajalca poiskalo prek primerjam.si

6 najboljših ponudnikov nadstreškov Trbovlje, 2022

12 zaključenih projektov s povprečno oceno 4,9

5,0
Valerija K. , pred 1 letom

Kvalitetna izdelava. Primerna cena. Pomoč z nasveti in upoštevanje želja. Vse narejeno, kot smo se dogovorili.

5+
Let na tržišču

Storitve: panelne ograje, nadstreški, alu ograje, wpc ograje, kovane ograje, nadstreški za balkone, vrtne ograje, avtomobilski nadstrešek, leseni nadstreški, balkonske ograje, kovinske ograje, samostojni nadstreški, ograje, nadstreški z lopo, nadstreški za avto, pergole.

Zahtevaj ponudbo

RONALD KOVAČ S.P.

4,8
5 ocen
5,0
Andrej P. , pred 4 leti

Držal se je vseh dogovorov in tudi cene po ponudbi. Delo opravil korektno in kakovostno.

5,0
Darinka B. , pred 1 letom

Ronald KOVAČ s.p. nam je prekrival streho. Ponudnik je bil profesionalen v vseh pogledih.

20+
Let na tržišču
200+
Poslanih ponudb
Izbor strank 2018
Izbor strank 2020

Storitve: vrtni nadstreški, izolacija strehe, kritina, balkonska vrata, kovinski nadstreški, menjava strehe, les/alu okna, nadstreški za avto, samostojni nadstreški, pločevinasta kritina, krovstvo, krovec, alu okna, strešne kritine, streha, lesena okna.

Zahtevaj ponudbo

MIROSLAV BRINOVEC

5,0
1 ocena
5,0
Brigita S. S. , pred 3 leti

Pohvaljen!

10+
Let na tržišču

Storitve: nadstreški, nadstreški za avto, pergole, nadstreški z lopo, mizarstvo, vrtni nadstreški, vgradne omare, nadstreški za terase, avtomobilski nadstrešek, kovinski nadstreški, lesene stopnice, mizar, samostojni nadstreški, leseni nadstreški, mizarske storitve, nadstreški za balkone.

Zahtevaj ponudbo
5,0
Sabina F. , pred 3 leti

Odzivnost, natančnost.

Nič.

5,0
Gorazd A. , pred 4 leti

Zelo prijazni, organizirani in vedno dosegljivi ne glede na čas v dnevu. Gospodu Janezu in ekipi, hvala!

5+
Let na tržišču
100+
Poslanih ponudb
Izbor strank 2018
Izbor strank 2020

Storitve: zunanje ograje, panelne ograje, kovinske ograje, alu ograje, balkonske ograje, leseni nadstreški, vrtne ograje, lesene ograje, inox ograje, nadstreški z lopo, samostojni nadstreški, avtomobilski nadstrešek, nadstreški, pvc ograje, ograje, nadstreški za balkone.

Zahtevaj ponudbo
5+
Let na tržišču

Storitve: prekrivanje strehe, krovstvo, pločevinasta kritina, strešne kritine, popravilo strehe, menjava strehe, kritina, izolacija strehe, streha, krovec.

Zahtevaj ponudbo
20+
Let na tržišču

Storitve: nadstreški z lopo, pleskanje stanovanja, pleskarji, nadstreški za terase, nadstreški za avto, stekleni nadstreški, pergole, nadstreški, pleskanje, steklarstvo, slikopleskarska dela, vrtni nadstreški, beljenje, samostojni nadstreški, beljenje sten, barvanje fasade.

Zahtevaj ponudbo

Pogosta vprašanja

 • Kako dobro zaščito mojemu avtomobilu nudi nadstrešek?

  Nadstrešek bo vaše vozilo obranil pred točo, dežjem, snegom in pred prekomerno izpostavljenostjo sončnim žarkom. Nadstreški sicer ne nudijo tako dobre zaščite kot garaža, a vseeno pripomorejo k temu, da bo vaše vozilo lepo ohranjeno dlje časa.

 • Kakšne so prednosti avtomobilskega nadstreška v primerjavi z garažo?

  Tako kot garaža bo tudi nadstrešek vaš avto obranil pred zunanjimi vplivi, njegova prednost je predvsem ta, da je cenejši in ga je enostavneje postaviti.

 • Kateri material je najprimernejši za gradnjo nadstreška?

  Nadstreški so lahko leseni ali kovinski/jekleni. Oboji imajo svoje prednosti in lsabosti. Leseni nadstreški se lažje in hitreje izdelajo in montirajo, po drugi strani pa so bolj občutljivi na vremenske vplive in potrebujejo več vzdrževanja kot kovinski oziroma jekleni nadstreški. Kovinski nadstreški so medtem bolj vzdržljivi, prav tako so na voljo v mnogih različnih oblikah in barvah. Tako leseni kot kovinski nadstreški pa so načeloma trpežni in imajo ob primernem vzdrževanju zelo dolgo življenjsko dobo, zato vam priporočamo, da nadstrešek izberete predvsem po videzu - odločite se za takšnega, ki se bo najbolj podal vašemu dvorišču in vašim preferencam.

 • Ali potrebujem za gradnjo avtomobilskega nadstreška posebno dovoljenje?

  Za nadstreške za en ali dva avtomobila ne potrebujete gradbenega dovoljenja, je pa to potrebno pridobiti v primeru, da vaš nadstrešek meri več kot 20m2.

Nedavna povpraševanja za nadstreške, Trbovlje

Nadstreški za avto

 • Število parkirnih mest: 2
 • Material: Leseni nadstrešek
 • Predviden rok izvedbe: 1 - 3 mesece

Pozdravljeni, Prosil bi za informativni izračun nadstreška za 2 avtomobila dimenzij x cm. Prosil bi za dve ponudbi in sicer za nadstrešek iz naravnega lesa in nadstrešek s kombinacijo naravnega in lepljenega lesa. Enokapni nadstrešek. Kritina opečnata ali pločevinasta. Hvala in lep pozdrav,

Nadstreški za avto

 • Število parkirnih mest: 2
 • Material: Leseni nadstrešek
 • Predviden rok izvedbe: Takoj

Pozdravljeni, zanima me cena za nadstrešek za dva avtomobila(en za drugim) mer: dolžina = cca 10,4m širina = cca 3,75m minimalna višina = 2,70m (raje več) Nadstrešek bi postavili na 6 že narejenih 50cm x 50cm betonskih ploščah(razmik 5,1m in 5,3m med sredino plošč) in bi se na eni strani dotikal fasade. Streha(lahko kovinska s filcem) eno kapna, žleb na spodnji strani. Prosim za ceno izdelave s prevozom(Trbovlje) in montažo. Če bi se dogovorili glede cene, je potrebno narediti točne izmere iz vaše strani. Skica v prilogi. Prosim za kontakt na email. lp iztok