Zahtevaj brezplačne ponudbe za nadstrešek v Novem mestu

28 izvajalcev v bližini
4 še na voljo

Že 4.742 uporabnikov iz Novega mesta je izvajalca poiskalo prek primerjam.si

16 najboljših ponudnikov nadstreškov Novo mesto, 2022

20 zaključenih projektov s povprečno oceno 4,8

JERNEJ TURK S.P.

4,8
3 ocene
5,0
Tomaž M. , pred 4 meseci

Zelo zadovoljni z izvajalcem Jernej Turk s.p. Priporočamo.

5,0
Ks Ž. V. , pred 1 mesecem

Zelo v redu, korekten. Hitro se je odzval in bil zelo odprt za naše želje. Vse pohvale.

10+
Let na tržišču
100+
Poslanih ponudb
Preverjen izvajalec

Storitve: krovec, izolacija strehe, menjava strehe, strešne kritine, pločevinasta kritina, streha, krovstvo, prekrivanje strehe, kritina, popravilo strehe.

Zahtevaj ponudbo

MARJANCA KRAJNC S.P.

4,4
3 ocene
5,0
Anton D. , pred 1 letom

Zelo smo bili zadovoljni, upoštevanje rokov, kvalitete dela... Vse po dogovoru!

4,3
Jožica A. , pred 4 meseci

Zelo korekten odnos in držali so se dogovora. Priporočam.

5+
Let na tržišču
Preverjen izvajalec

Storitve: samostojni nadstreški, nadstreški, nadstreški za avto, nadstreški z lopo, nadstreški za terase, kovinski nadstreški, pergole, vrtni nadstreški, avtomobilski nadstrešek, nadstreški za balkone, leseni nadstreški.

Zahtevaj ponudbo

JOŽE ŠUŠTAR s.p.

5,0
2 oceni
5,0
JOŽE P. , pred 5 leti

Ponudnik se je držal dogovorjenih rokov in cene. Delali so hitro in natančno, pomagali so z nasveti, bili so zelo prijazni, tako da ga zelo priporočam tudi drugim.

5,0
Simona , pred 1 mesecem

Zelo v redu, naredili so tako, kot mora biti. Gospod je zelo prijazen. Urediti sem morala še nekaj drugih stvari in mi je prijazno pomagal najti izvajalce.

10+
Let na tržišču
100+
Poslanih ponudb

Storitve: nadstreški, popravilo strehe, nadstreški za avto, nadstreški z lopo, avtomobilski nadstrešek, strešne kritine, kritina, samostojni nadstreški, leseni nadstreški, kovinski nadstreški, pločevinasta kritina, pergole, krovstvo, krovec, nadstreški za terase, prekrivanje strehe.

Zahtevaj ponudbo

IGOR TURK S.P.

5,0
2 oceni
5,0
Mateja M. , pred 5 leti

Zelo sem zadovoljna! Vse tipi-topi. Samo naj-boljše, res niti ene težave! Priporočam!

5,0
Gregor P. , pred 5 leti

Naredil vse, kot dogovorjeno. Res sem bil zadovoljen. Priporočam!

10+
Let na tržišču
100+
Poslanih ponudb

Storitve: kovinske ograje, samostojni nadstreški, nadstreški z lopo, nadstreški, leseni nadstreški, ograje, pergole, avtomobilski nadstrešek, vrtne ograje, kovane ograje, nadstreški za terase, nadstreški za avto, wpc ograje, alu ograje, balkonske ograje, lesene ograje.

Zahtevaj ponudbo
5,0
Irena K. , pred 6 leti

Je prilagodljiv.

5+
Let na tržišču

Storitve: nadstreški za avto, leseni nadstreški, alu ograje, kovinske ograje, kovane ograje, samostojni nadstreški, kovinski nadstreški, inox ograje, nadstreški za terase, avtomobilski nadstrešek, wpc ograje, nadstreški, pergole, panelne ograje, lesene ograje, pvc ograje.

Zahtevaj ponudbo

ROBERT PAVC S.P.

5,0
2 oceni
5,0
Blaž K. , pred 10 meseci

Kvaliteta pri ponudniku Robertu Pavcu s.p.

5,0
Mladen D. , pred 10 meseci

Izbral sem Roberta Pavca s.p. Držal se je vsega dogovorjenega.

Nič me ni zmotilo.

10+
Let na tržišču

Storitve: ograje, zunanje ograje, vrtni nadstreški, leseni nadstreški, kovinski nadstreški, pergole, balkonske ograje, lesene ograje, avtomobilski nadstrešek, kovinske ograje, nadstreški za avto, nadstreški z lopo, nadstreški za terase, wpc ograje, pvc ograje, alu ograje.

Zahtevaj ponudbo
5,0
Boštjan S. , pred 4 leti

V popolnosti se je držal dogovora in dela zaključil celo pred rokom. Zelo strokoven! Priporočam!

5,0
Isebella M. , pred 3 leti

Kvalitetno narejeno. Držal se je dogovora in roka.

10+
Let na tržišču
100+
Poslanih ponudb
Izbor strank 2018
Izbor strank 2019

Storitve: izolacija strehe, pergole, streha, strešne kritine, nadstreški za balkone, vrtni nadstreški, menjava strehe, pločevinasta kritina, nadstreški z lopo, nadstreški za avto, leseni nadstreški, prekrivanje strehe, kritina, avtomobilski nadstrešek, krovec, kovinski nadstreški.

Zahtevaj ponudbo
10+
Let na tržišču

Storitve: nadstreški za terase, leseni nadstreški, avtomobilski nadstrešek, kovinski nadstreški, kovinske ograje, kovane ograje, wpc ograje, vrtni nadstreški, panelne ograje, inox ograje, nadstreški za balkone, samostojni nadstreški, nadstreški, zunanje ograje, lesene ograje, pvc ograje.

Zahtevaj ponudbo
10+
Let na tržišču

Storitve: avtomobilski nadstrešek, nadstreški, nadstreški za terase, nadstreški za avto, kovinski nadstreški, leseni nadstreški, vrtni nadstreški, nadstreški z lopo, pergole, samostojni nadstreški, nadstreški za balkone.

Zahtevaj ponudbo

STREHCA, d.o.o.

 
0 ocen
10+
Let na tržišču

Storitve: krovec, kritina, krovstvo, pločevinasta kritina, nadstreški za balkone, nadstreški z lopo, kovinski nadstreški, samostojni nadstreški, leseni nadstreški, avtomobilski nadstrešek, menjava strehe, nadstreški za avto, nadstreški, vrtni nadstreški, streha, prekrivanje strehe.

Zahtevaj ponudbo
20+
Let na tržišču

Storitve: avtomobilski nadstrešek, krovstvo, kritina, pergole, nadstreški za terase, izolacija strehe, prekrivanje strehe, strešne kritine, vrtni nadstreški, popravilo strehe, nadstreški za avto, nadstreški, nadstreški za balkone, leseni nadstreški, samostojni nadstreški, streha.

Zahtevaj ponudbo
10+
Let na tržišču
10+
Število zaposlenih

Storitve: zimski vrt in zasteklitev balkona, wpc ograje, lesena okna, pvc ograje, notranja vrata, pvc/alu okna, menjava oken, alu okna, zunanje ograje, balkonska vrata, ograje, okna, alu vhodna vrata, zimski vrt, pvc vhodna vrata, lesene ograje.

Zahtevaj ponudbo

PERIC ROBERT S.P.

 
0 ocen
20+
Let na tržišču

Storitve: alu ograje, leseni nadstreški, inox ograje, kovinske ograje, nadstreški z lopo, nadstreški, nadstreški za avto, samostojni nadstreški, kovinski nadstreški, lesene ograje, zunanje ograje, panelne ograje, vrtne ograje, avtomobilski nadstrešek, pergole, ograje.

Zahtevaj ponudbo
10+
Let na tržišču

Storitve: leseni nadstreški, nadstreški z lopo, panelne ograje, pvc ograje, kovane ograje, zunanje ograje, avtomobilski nadstrešek, nadstreški, inox ograje, vrtni nadstreški, nadstreški za avto, lesene ograje, kovinske ograje, samostojni nadstreški, nadstreški za balkone, vrtne ograje.

Zahtevaj ponudbo

TERBO d.o.o.

 
0 ocen
20+
Let na tržišču

Storitve: samostojni nadstreški, nadstreški za avto, kovinski nadstreški, avtomobilski nadstrešek, nadstreški za terase, vrtni nadstreški, nadstreški, nadstreški z lopo, nadstreški za balkone, pergole, leseni nadstreški.

Zahtevaj ponudbo

Tadej Verce s.p.

 
0 ocen

Storitve: lesene ograje, nadstreški za terase, alu ograje, nadstreški z lopo, nadstreški za avto, nadstreški, pvc ograje, kovinski nadstreški, inox ograje, ograje, zunanje ograje, nadstreški za balkone, kovane ograje, vrtni nadstreški, samostojni nadstreški, panelne ograje.

Zahtevaj ponudbo

Pogosta vprašanja

 • Kako dobro zaščito mojemu avtomobilu nudi nadstrešek?

  Nadstrešek bo vaše vozilo obranil pred točo, dežjem, snegom in pred prekomerno izpostavljenostjo sončnim žarkom. Nadstreški sicer ne nudijo tako dobre zaščite kot garaža, a vseeno pripomorejo k temu, da bo vaše vozilo lepo ohranjeno dlje časa.

 • Kakšne so prednosti avtomobilskega nadstreška v primerjavi z garažo?

  Tako kot garaža bo tudi nadstrešek vaš avto obranil pred zunanjimi vplivi, njegova prednost je predvsem ta, da je cenejši in ga je enostavneje postaviti.

 • Kateri material je najprimernejši za gradnjo nadstreška?

  Nadstreški so lahko leseni ali kovinski/jekleni. Oboji imajo svoje prednosti in lsabosti. Leseni nadstreški se lažje in hitreje izdelajo in montirajo, po drugi strani pa so bolj občutljivi na vremenske vplive in potrebujejo več vzdrževanja kot kovinski oziroma jekleni nadstreški. Kovinski nadstreški so medtem bolj vzdržljivi, prav tako so na voljo v mnogih različnih oblikah in barvah. Tako leseni kot kovinski nadstreški pa so načeloma trpežni in imajo ob primernem vzdrževanju zelo dolgo življenjsko dobo, zato vam priporočamo, da nadstrešek izberete predvsem po videzu - odločite se za takšnega, ki se bo najbolj podal vašemu dvorišču in vašim preferencam.

 • Ali potrebujem za gradnjo avtomobilskega nadstreška posebno dovoljenje?

  Za nadstreške za en ali dva avtomobila ne potrebujete gradbenega dovoljenja, je pa to potrebno pridobiti v primeru, da vaš nadstrešek meri več kot 20m2.

Nedavna povpraševanja za nadstreške, Novo mesto

Nadstreški za terase in balkone

 • Površina nadstreška (v m2): 20
 • Material: Kovinski nadstrešek
 • Predviden rok izvedbe: Več kot 3 mesece

Zanimam se za tri nadstreške in sicer: 1. Nadstrešek nad vhodom in garažo, velikost xx , na dveh straneh(L) bi bil lahko vpet na steni hiše. Tako da bi bil potreben samo en vertikalni nosilec Material:jeklo, kritina :brezbarvni karbonat ali podobno. 2. Nadstrešek nad teraso xx. Na daljši strani bi bil lahko vpet na steno hiše. Material: jeklo, kritina: brezbarvni karbonat ali podobno. 3. Nadstrešnica nad stranskim vhodom iz enakega materiala kot prva dva nadstreška, velikost x90. Prosim, če mi lahko pošljete ponudbo za vse tri nadstreške. Hvala. Lep pozdrav,

Nadstreški za avto

 • Število parkirnih mest: 2
 • Material: Kovinski nadstrešek
 • Predviden rok izvedbe: 1 - 3 mesece

Zanima me nadstrešek za dva avta 6 krat 6 ravne izvedbe polikarbonat 16mm ob straneh levo, desno stene zaprte (reže letve). Lahko pocinkano ali prašno barvano! Nastrešek je ob hiši, nosilni stebri bojo fiksirani na škarpo, z leve in desne je škarpa. Zanima me tudi lesena varianta. Prosim za ponudbo. Hvala in lp.

Pergole

 • Površina pergole (v m2): 15
 • Material: Kovinska pergola
 • Predviden rok izvedbe: Takoj

Zanima me lamelna vodotesna pergola z električnim upravljanjem, temno sive ali antracit barve, cca dimenzij 4,5 m širine od objekta, 3m dolžnine ob objektu in 2,5m višine, pri čemer mora imeti na eni strani po širini od objekta imeti zaščitno zaveso. Ob objektu bi se pergola pritrdila na objekt. LP

Pergole

 • Površina pergole (v m2): 12
 • Material: Kovinska pergola
 • Predviden rok izvedbe: 1 - 3 mesece

Pozdravljeni! Prosim za ponudbo kovinske pergole širina približno 2.83 in dolzine 4.50. Na eni strani bi bila pergola lahko položena na visoko ograjo,ki pa ni ravna vendar gre navznoter, tako da bi se širina pri vratih na terasi in širina pri koncu pergole malenkost razlikovala, če je to izvedljivo.Pokrita bi bila z vodoodpornim platnom, ki bi ga bilo možno odpreti in s stranskimi platni na dveh koncih, ki bi zakrivali poglede. Hvala. Lp,