Zahtevaj brezplačne ponudbe za nadstrešek v Krškem

26 izvajalcev v bližini
2 še na voljo

Že 1.237 uporabnikov iz Krškega je izvajalca poiskalo prek primerjam.si

11 najboljših ponudnikov nadstreškov Krško, 2022

21 zaključenih projektov s povprečno oceno 4,9

5,0
Milena Z. , pred 5 leti

Zadovoljna. Brez pripomb.

5,0
Marija K. , pred 4 leti

Zelo pridni in natančni. Delo so opravili pred rokom, ki je bil dogovorjen. Nimam pripomb.

10+
Let na tržišču
Izbor strank 2017

Storitve: pohištvo po meri, mizarske storitve, gradnja hiše na ključ, menjava strehe, samostojni nadstreški, avtomobilski nadstrešek, gradbena dela, pergole, gradnja hiše, mizar, vgradne omare, zidarstvo, gradbena podjetja, streha, prekrivanje strehe, izolacija strehe.

Zahtevaj ponudbo

KLEMEN LEPŠINA s.p.

5,0
1 ocena
5+
Let na tržišču
100+
Poslanih ponudb

Storitve: nadstreški, vrtne ograje, ograje, kovinske ograje, wpc ograje, kovane ograje, nadstreški z lopo, alu ograje, zunanje ograje, pergole, leseni nadstreški, nadstreški za balkone, inox ograje, panelne ograje, pvc ograje, lesene ograje.

Zahtevaj ponudbo

Uroš Kunej, s.p.

5,0
5 ocen
5,0
Tomaž K. , pred 1 letom

Ponudnik se je hitro odzval, dal svoje mnenje za bolšo izdelavo.

5,0
Ivan H. , pred 1 letom

Držanje rokov, dogovorjena cena.

Preverjen izvajalec
Izbor strank 2020

Storitve: pvc ograje, kovinske ograje, alu ograje, zunanje ograje, balkonske ograje, lesene ograje, vrtne ograje, wpc ograje, inox ograje, ograje, kovane ograje, panelne ograje.

Zahtevaj ponudbo

MARTIN OLOVEC s.p.

4,5
5 ocen
5,0
Jože J. , pred 4 leti

Ponudnik se je držal dogovorjenih rokov in cene. Priporočam!

5,0
Srečko V. , pred 4 leti

Naredil je vse, tako kot je treba in to tako dobro, da smo se dogovorili še za dodatno delo. Ga priporočam!

10+
Let na tržišču
500+
Poslanih ponudb
Izbor strank 2017
Izbor strank 2019

Storitve: menjava strehe, avtomobilski nadstrešek, popravilo strehe, leseni nadstreški, pločevinasta kritina, vrtni nadstreški, nadstreški za avto, nadstreški za balkone, streha, nadstreški z lopo, kritina, nadstreški, strešne kritine, pergole, krovstvo, krovec.

Zahtevaj ponudbo
5,0
Matej V. , pred 9 meseci

Dali bi oceno šest, če bi lahko! :)

5,0
Sandra M. , pred 2 letoma

Gospod je bil zelo korekten, zelo odziven! Delo je bilo opravljeno hitro in kvalitetno! Definitivno priporočam.

20+
Let na tržišču
10+
Število zaposlenih

Storitve: vrtni nadstreški, pritlične montažne hiše, prekrivanje strehe, montažne hiše, lesene montažne hiše, kritina, kovinski nadstreški, avtomobilski nadstrešek, nadstreški za balkone, popravilo strehe, pergole, nadstreški za terase, pločevinasta kritina, nadstreški, strešne kritine, leseni nadstreški.

Zahtevaj ponudbo

IVAN KOVAČIČ S.P.

4,9
5 ocen
5,0
Ivan P. , pred 6 leti

Dogovor v celoti upoštevan. Z delom pričeli v dogovorjenem terminu. Cena celo nižja od predračuna. Delo končali 14.8.201. Nimamo pripomb.

5,0
Sandra Š. , pred 6 leti

Ponudnik je bil izredno hiter glede dela ter nam je svetoval, kar je boljše in s tem cenejše za našo streho!

20+
Let na tržišču
200+
Poslanih ponudb
5+
Število zaposlenih
Izbor strank 2017
Izbor strank 2018

Storitve: pvc/alu okna, nadstreški za terase, nadstreški z lopo, pergole, strešne kritine, nadstreški za balkone, streha, popravilo strehe, les/alu okna, samostojni nadstreški, avtomobilski nadstrešek, leseni nadstreški, menjava oken, krovec, pvc okna, pločevinasta kritina.

Zahtevaj ponudbo

Misteral d.o.o.

 
0 ocen
5+
Let na tržišču
100+
Poslanih ponudb

Storitve: strešna okna, nadstreški, zamenjava notranjih vrat, okna in vrata, zunanje žaluzije, rolo senčila, drsna vrata, alu vhodna vrata, vhodna stanovanjska vrata, zunanje ograje, pvc ograje, tende, kovane ograje, pvc/alu okna, nadstreški za avto, wpc ograje.

Zahtevaj ponudbo

IVAN RUPAR S.P.

 
0 ocen
10+
Let na tržišču

Storitve: leseni nadstreški, mizar, vgradne omare, nadstreški za avto, nadstreški z lopo, avtomobilski nadstrešek, pergole, lesene stopnice, mizarstvo, kovinski nadstreški, nadstreški za balkone, nadstreški, kuhinje po meri, samostojni nadstreški, vrtni nadstreški, pohištvo po meri.

Zahtevaj ponudbo

HRIB ŠI d.o.o.

 
0 ocen
10+
Let na tržišču
5+
Število zaposlenih

Storitve: nadstreški za terase, nadstreški z lopo, leseni nadstreški, hidroizolacija balkona, strešne kritine, nadstreški za balkone, hidroizolacija strehe, popravilo strehe, krovstvo, nadstreški za avto, avtomobilski nadstrešek, vrtni nadstreški, hidroizolacija kleti, prekrivanje strehe, hidroizolacija, pergole.

Zahtevaj ponudbo
10+
Let na tržišču

Storitve: nadstreški za balkone, krovstvo, strešne kritine, pločevinasta kritina, avtomobilski nadstrešek, streha, vrtni nadstreški, nadstreški z lopo, leseni nadstreški, izolacija strehe, nadstreški, nadstreški za terase, krovec, menjava strehe, kritina, pergole.

Zahtevaj ponudbo

RB RESMAN d.o.o.

 
0 ocen
20+
Let na tržišču

Storitve: kovane ograje, kovinski nadstreški, samostojni nadstreški, alu ograje, leseni nadstreški, balkonske ograje, ograje, nadstreški za avto, vrtni nadstreški, avtomobilski nadstrešek, nadstreški za terase, inox ograje, lesene ograje, zunanje ograje, nadstreški z lopo, panelne ograje.

Zahtevaj ponudbo

Pogosta vprašanja

 • Kako dobro zaščito mojemu avtomobilu nudi nadstrešek?

  Nadstrešek bo vaše vozilo obranil pred točo, dežjem, snegom in pred prekomerno izpostavljenostjo sončnim žarkom. Nadstreški sicer ne nudijo tako dobre zaščite kot garaža, a vseeno pripomorejo k temu, da bo vaše vozilo lepo ohranjeno dlje časa.

 • Kakšne so prednosti avtomobilskega nadstreška v primerjavi z garažo?

  Tako kot garaža bo tudi nadstrešek vaš avto obranil pred zunanjimi vplivi, njegova prednost je predvsem ta, da je cenejši in ga je enostavneje postaviti.

 • Kateri material je najprimernejši za gradnjo nadstreška?

  Nadstreški so lahko leseni ali kovinski/jekleni. Oboji imajo svoje prednosti in lsabosti. Leseni nadstreški se lažje in hitreje izdelajo in montirajo, po drugi strani pa so bolj občutljivi na vremenske vplive in potrebujejo več vzdrževanja kot kovinski oziroma jekleni nadstreški. Kovinski nadstreški so medtem bolj vzdržljivi, prav tako so na voljo v mnogih različnih oblikah in barvah. Tako leseni kot kovinski nadstreški pa so načeloma trpežni in imajo ob primernem vzdrževanju zelo dolgo življenjsko dobo, zato vam priporočamo, da nadstrešek izberete predvsem po videzu - odločite se za takšnega, ki se bo najbolj podal vašemu dvorišču in vašim preferencam.

 • Ali potrebujem za gradnjo avtomobilskega nadstreška posebno dovoljenje?

  Za nadstreške za en ali dva avtomobila ne potrebujete gradbenega dovoljenja, je pa to potrebno pridobiti v primeru, da vaš nadstrešek meri več kot 20m2.

Nedavna povpraševanja za nadstreške, Krško

Nadstreški za terase in balkone

 • Površina nadstreška (v m2): 30
 • Material: Leseni nadstrešek
 • Predviden rok izvedbe: Več kot 3 mesece

Postavil bi nadstrešek na terasi ter na balkonu. Na balkonu se nagibam v smeri nadstreška, ki bi bil v celoti prosojen, da ne bi izgubljal svetlobe v sobi (najraje bi imel steklo). Na terasi pa bi imel prosojen prvi cca. meter nadstreška iz istega razloga kot na balkonu v nadaljevanju pa bi imel običajen nadstrešek z ravno streho. Balkon je 5 × 1 m. Terasa pa v enem delu enako kot balkon 5 × 1 m v nadaljevanju pa 4 × 5 m. Lp

Nadstreški za avto

 • Število parkirnih mest: 2
 • Material: Leseni nadstrešek
 • Predviden rok izvedbe: Takoj

Pozdravljeni, iščem izvajalca za izvedbo nadstreška za 2 avtomobila, kvadrature 30m2 (6mx5m). Trenutno je postavljenih 5 betonskih stebrov (2 spredaj (višine 2,24m), 3 zadaj (višine 2,3m) in zalita plata. Zaradi razmaka med prvima dvema stebroma predvidevamo, da bo potrebno uporabiti lepljen nosilec, ki bo tudi deloma viden (kasneje namreč želimo objekt zapreti s škatlami in ravnim stropom). Streha: delni čop na zahodni strani objekta (kasneje se bo gradil še en objekt poleg), zračni most, strešniki: Bramac REVIVA antic*, žlebi in ostale obrobe pa v antracit barvi. Prilagam 2 sliki. Za morebitna vprašanja sem na voljo. Hvala in lep pozdrav, (Stari Grad, Krško)