Kaj delamo

Primeri povpraševanj

Ljubljana
Površina strehe (v m2): 210
Vrsta kritine: Pločevina
Ravna streha: Da
Dodatne storitve: Montaža strešnih oken, Razkrivanje strehe, Odvoz stare kritine, Kleparske storitve (montaža žlebov, snegobranov ipd.)
Predviden rok izvedbe: 1 - 3 mesece
Pošiljam popis del, kaj vse bi bilo potrebno narediti: Krovska dela Dobava in montaža gradbenega odra z lovilnim, zaščita in označba. m2 ,00 Demontaža salonitne strešne kritine, vertikalni transport, zaščita s PVC folijo, m2 ,00 Demontaža starih preperelih moralov, dobava in montaža novih 5 x 8 cm m1 50,00 Dobava in montaža desk 1 ¨ in ločilne folije kot podloga pločevinasti strehi m2 25,00 Pregled špirovcev z izvedbo ojačitev z plohi 5 x15 cm m1 20,00 Dobava in montaža kritine TRIMO TOP DOM m2 ,00 Dobava in pokrivanje strehe s pocinkano barvno pločevino na pripravljeno podlago, preklopi s tesnenjem m2 25,00 Dobava in montaža slemenjakov m1 18,00 Kleparska dela Vsi izdelki so iz pocinkane pločevine v rjavi barvi Demontaža žlebov, odtokov, linijskih snegolovov, dimniških obrob in žlot z vertikalnim transportom m1/m2 ,00 Demontaža strešnih oken in odvoz na deponijo kos 1,00 Izdelava in montaža odtočnih cevi fi mm komplet pritrdilnim materialom in objemkami m1 14,00 Isto, samo dvojna kolena kos 2,00 Dobava in montaža LTŽ cevi, l = 2,00 m kos 2,00 Dobava in montaža kapne zaključne obrobe r.š. 25 cm, za preprečitev preliva v žlebu m1 36,00 Izdelava in montaža žlebov r. š. 33 cm, komplet z pritrdilnim materialom in kljukami m1 36,00 Izdelava in montaža žlebnega kotlička kos 2,00 Izdelava in montaža dimniške obrobe r.š. 66 cm m1 26,00 Dobava in montaža strešnega okna 50/60 cm kos 1,00 Izdelava obrobe za cevi prezračevanja in oddušnikov do fi mm kos 3,00 Dobava in montaža končne obrobe r.š. 50 cm s podložno desko 1¨, š = 20 cm, zaščitni premaz m1 26,00 Dobava in montaža linijskega snegolovov, tip Trimo Točkovni kom ,00 Prosim za ponudbe, saj gre za večstanovanjsko hišo in bi želeli novo streho že letos. Hvala in lp.
Novo mesto
Površina strehe (v m2): 146
Vrsta kritine: Pločevina
Ravna streha: Ne
Dodatne storitve: Hidroizolacija strehe, Toplotna izolacija strehe, Razkrivanje strehe, Odvoz stare kritine, Kleparske storitve (montaža žlebov, snegobranov ipd.)
Predviden rok izvedbe: 1 - 3 mesece
Na strehi 14.05x5.20 kot približno 23 stopinj so salonitke rad bi dal pločevino (verjetno gererd). -špirovci mislim da so 12cm dvignil bi jih na recimo 20cm, vmes bi dal stekleno volno 20cm -agepan plošče dwd 16mm pohodne vodoodporne -zračni most, kritina 2x obroba dimnika 2x kapa dimnika, 2x oblačenje dimnika, 3x zračniki, 1x električni drog, barvanje napušča 50m Žvimo v mansardnem stanovanju prekril bi rad še letos. Prosim za ponudbe, hvala.
Ljubljana
Rok za izdelavo: 1 - 3 mesece
1. Potrebujem omaro za dnevno sobo. Na voljo je cm (širina) stene, večinoma samo police za knjige, nekaj pa tudi zaprtih polic ali predalov. V sredini potrebujemo prostor za televizor (mera 95X65 cm). Želim masiven les sive barve (takšna, da imitira barvo naravno staranega lesa zunaj). 2. Želim tudi vgradno omaro za predsobo širine cm, do stropa višina pribl cm za shranjevanje oblačil in čeljev. Lesena ali aluminijasta (mat) - fronte iz stekla. Prosim za ponudbe, hvala.
Vipava
Površina strehe (v m2): 30
Vrsta kritine: Salonitne plošče
Ravna streha: Ne
Dodatne storitve: Hidroizolacija strehe, Razkrivanje strehe
Predviden rok izvedbe: Takoj
Sem najemnik hiše na kateri bi bilo za prekriti streho. Lastnik hiše mi je zaupal izbiro strokovnjaka, je zdaj privolil v delno prekrivanje strehe tam kjer zamaka. V izmeri cca 30 m2. Se pravi od cca 1/4 strehe. Zanima ga predracun za teh 30 m2 in pa za celo streho. Zdajšnja kritina je salonitna. V primeru prekrivanja celotne strehe pa bi se zanimali pa tudi za pločevinasto streho. Hvala in lp
Logatec
Površina strehe (v m2): 186
Vrsta kritine: Pločevina
Ravna streha: Ne
Dodatne storitve: Hidroizolacija strehe, Toplotna izolacija strehe, Razkrivanje strehe, Montaža strešnih oken, Kleparske storitve (montaža žlebov, snegobranov ipd.)
Predviden rok izvedbe: Takoj
Adaptacija stare dvokapne strehe z betonsko opeko. Stara opeka se odstrani na dvoriščno deponijo. Odstranijo se stare letve in žlebovi na dvoriščno deponijo. Stari špirovci ostanejo. Nova streha se izvede na sledeč način: - nad starimi špirovci se podeska z oblanimi deskami jelke - ladijski pod z utorom in peresom - nad oblane deske, se vgradi Termotop 12 cm - nad Termotop se prekrije paroprepustna folija - nad folijo se privijačijo vzdolžne in prečne letve - nad letve se montira Gerard Diamant lahka pločevina - vgradijo se 4 Velux plastična okna GGU okna z EDJ obrobo, brez BDX - obleče se 1x dimnik v original Gerard pločevini, z obrobo - slemenjaki so original Gerard trikotni - čelne obrobe so original Gerard - kapne obrobe so barvna pločevina - vgradijo se nove dvojne škarje - les jelka vidno oblano (dim. 6x18, d=) - del strehe na eni strani, je približno od polovice zlomljen, kot frčada, kot je ca 12 stopinj, pri žlebu je dvignjen za ca. 2 m - tu se vgradijo novi špirovci (7 kom) - med lomom strehe pri frčadi, se bočno podeska opaž, na katerega bo vgrajena fasada (ca 5m2) - vgradi se 1x originalni Gerard strešni zračnik - vgradijo se horiz. in vertik., žlebovi - več o postavkah in priloženega popisa - Količine so v popisu, prosim vas za neto cene po posamezni postavki oz. originalno identično ponudbo z vaše strani po priloženem popisu. Hvala in lp!
Streha, Streha
Vrhnika
Označite storitve, ki jih potrebujete: Izdelava nadstreška
Predviden rok izvedbe: 1 - 3 mesece
Prosim za ponudbo za nadstrešek, ki mora biti samostoječ. Dimenzije 7,9 x 3,8 m. Odprta višina na najnižem delu 2,9 m. Naklon čim manjši. Streha enokapnica, naklon na stran. Mora biti pohodna. Kritina med cenejšimi in po vaši izbiri, mogoče tegola? Podlaga je asfalt. Zaželjeno je, da se ne dela betonskih temeljev. Je to izvedljivo? Skica priložena. ROK: do 1. decembra! Hvala in LP
Streha, Krovec - Celje
Celje
Površina strehe (v m2): 204
Vrsta kritine: Opečni strešniki
Ravna streha: Ne
Dodatne storitve: Hidroizolacija strehe, Razkrivanje strehe, Montaža strešnih oken, Kleparske storitve (montaža žlebov, snegobranov ipd.)
Predviden rok izvedbe: Več kot 3 mesece
Pozdravljeni! Na kratko - streha je "dvokapnica", cca m2, prekrita s salonitnimi ploščami-naklon 25"-na njej je 7 strešnih oken + 3 dimniki. Namen imam zamenjati kritino, strešna okna, žlebove (2x19 + odtočni) ter obleči dimnike. Izvedba - čimprej spomladi-takoj po zimi-nujno zaradi dotrajanih strešnih oken. Ogled in svetovanje zaželjena! Lep pozdrav
Streha, Streha
Moravče
Oblika storitve: Novo ostrešje (novogradnja)
Površina strehe (v m2): 50
Vrsta kritine: Pločevina
Dodatne storitve: Kleparske storitve (montaža žlebov, snegobranov ipd.), Prekrivanje strehe
Predviden rok izvedbe: Takoj
Potrebujem sreho na leseni ograji (barvasta pločevina takšna kot je za obrobe) in sicer dolžine 23,6m z vmesnimi prekinitvami med stebri. Streha naj bi imela mere u profila in sicer 14,5x12,5 x14,5 na sredini naj bi imela malo strehice cca 1cm. barva ograje je hrast. Streha bi bila ravna. Prosim za ponudbe, hvala.
Streha, Streha
Orehova vas
Oblika storitve: Novo ostrešje (novogradnja)
Površina strehe (v m2): 250
Vrsta kritine: Opečni strešniki
Dodatne storitve: Izdelava frčade, Kleparske storitve (montaža žlebov, snegobranov ipd.), Drugo
Predviden rok izvedbe: 1 - 3 mesece
Pozdravljeni gradimo atrijsko hišo, potrebujem izvajalca da mi postavi ostresje (rust) na hišo, hiša ima samo pritlicje pol pa ze takoj streha,streha je dolga nekje 13 metrov in siroka nekje 10 metrov je atrijske oblike na strehi bodo 3 frcade in to kockacte velike , visina sredine toraj vrh strehe nekje 3 metre, kvadratura strehe je nekje kvadratnih metrov. Toraj ostresje ( rust) bi postavljali v sredini novembra zato prosim ce ta termin nimate prost se mi ne javljajte in mi ne posiljat predracunov , materijal bom ves nabavo sam od vas zelim samo goli predracun za izdelavo ostresja ( rusta) , hisa bo prekrita z opeko nexe in frcade z kovinsko kritino . lp Krajncic
Ljubljana
Rok za izdelavo: Takoj
Izdelava omarice za TV in modem. Želela bi omarico, ki je zadaj odprta, da se vanjo skrijejo kabli ter modem. Spredaj naj bi bila zaprta, da je onemogočen stik z kabli in modemom. TV naj bi bila na omarici. Nimam še dimenzije. Širina je cca 1m ali malce več. Višina naj bi bila, da je TV na omarici v višini oči. ROK: čim prej, po dogovoru Hvala in LP


Sodelujemo le z uveljavljenimi in kakovostnimi izvajalci.


Ponudbe boste prejeli kmalu, najkasneje v roku tedna dni.


Privarčujte čas in denar. Z 1 povpraševanjem do 6 ponudb.

Ste že sodelovali s ponudnikom? Ocenite ga!