Zahtevaj brezplačne ponudbe za nadstrešek v Slovenski Bistrici

42 izvajalcev v bližini
2 še na voljo

Že 2.267 uporabnikov iz Slovenske Bistrice je izvajalca poiskalo prek primerjam.si

18 najboljših ponudnikov nadstreškov Slovenska Bistrica, 2022

19 zaključenih projektov s povprečno oceno 4,5

HOSEKRA d.o.o.

4,5
2 oceni
5,0
Damjan K. , pred 6 meseci

Hosekra d.o.o. so nam naredili nadstrešek za avto. Zadovoljni!

4,0
Branko G. , pred 8 meseci

HOSEKRA d.o.o. so nam prekrivali streho. Smo bili zadovoljni.

10+
Let na tržišču
20+
Število zaposlenih

Storitve: krovec, nadstreški za avto, streha, krovstvo, samostojni nadstreški, nadstreški z lopo, menjava strehe, nadstreški za terase, prekrivanje strehe, nadstreški, strešne kritine, kritina, nadstreški za balkone, popravilo strehe, leseni nadstreški, pergole.

Zahtevaj ponudbo
5,0
Ariana J. , pred 4 leti

Na ponudnika se lahko zanesem glede termina, svetovanja, prav tako ima ugodne cene. Sem bila zelo zadovoljna.

5+
Let na tržišču

Storitve: popravilo strehe, krovec, nadstreški za balkone, izolacija strehe, krovstvo, menjava strehe, avtomobilski nadstrešek, streha, pergole, nadstreški za terase, nadstreški za avto, kovinski nadstreški, prekrivanje strehe, nadstreški z lopo, samostojni nadstreški, strešne kritine.

Zahtevaj ponudbo
4,3
Martin M. , pred 1 letom

KROVSTO KA-DA, d.o.o. sem izbral za prekrivanje strehe. Brez pripomb.

5+
Let na tržišču

Storitve: nadstreški za balkone, pergole, vrtni nadstreški, nadstreški za avto, nadstreški, nadstreški z lopo, leseni nadstreški, nadstreški za terase, avtomobilski nadstrešek, kovinski nadstreški, samostojni nadstreški.

Zahtevaj ponudbo
5,0
Bojana K. , pred 3 leti

Zelo sem zadovoljna s ponudnikom in izvedbo. Tako kot smo se dogovorili tako je bilo narejeno. Cenovno super! Priporočam!

5,0
Majda G. , pred 2 letoma

Vse je bilo tako kot smo se dogovorili in je zelo korekten in zanesljiv, drži se rokov.

10+
Let na tržišču
200+
Poslanih ponudb
Preverjen izvajalec

Storitve: kovane ograje, leseni nadstreški, alu ograje, nadstreški za balkone, zunanje ograje, panelne ograje, kovinske ograje, pergole, avtomobilski nadstrešek, nadstreški, vrtne ograje, balkonske ograje, vrtni nadstreški, lesene ograje, inox ograje, nadstreški za avto.

Zahtevaj ponudbo

SERGIO, d.o.o.

4,4
7 ocen
5,0
Matic K. , pred 6 meseci

Prijazni in strokovni monterji pri SERGIO, d.o.o.

4,7
Sonja K. , pred 3 leti

Odlična komunikacija z naročnikom.

Zamuda pri dogovorjenem roku za izvedbo storitve. Cca 14 dni.

20+
Let na tržišču
500+
Poslanih ponudb
Preverjen izvajalec
Izbor strank 2018
Izbor strank 2019

Storitve: vrata, drsna vrata, vhodna vrata, alu vhodna vrata, notranja vrata, vhodna stanovanjska vrata, lesena vhodna vrata, zamenjava notranjih vrat, pvc vhodna vrata.

Zahtevaj ponudbo

ROBERT VEK S.P.

5,0
3 ocene
5,0
Ivan V. , pred 5 leti

Ponudnik, ki smo ga izbrali je hitro odreagiral in prišel na ogled in izmeritev. Izdelal in poslal je tudi predračun, katerega smo po primerjavah tudi izbrali. Z opravljenim delom krovske ekipe g.Roberta Vek-a sem zelo zadovoljen. Potrjujem s čisto petico. Zelo zadovoljen!

5,0
Tatjana Č. , pred 3 leti

Ponudnik se je držal rokov, pomagal nam je z nasveti, fantje so hitri, zanesljivi, strokovni. cena je bila kot smo se dogovorili. Fantje,kapo dol, čista petica. Priporočam!

10+
Let na tržišču
100+
Poslanih ponudb
Izbor strank 2019

Storitve: zidarstvo, pergole, krovstvo, nadstreški z lopo, nadstreški za avto, nadstreški za terase, nadstreški, samostojni nadstreški, hiša na ključ, gradnja hiše, kritina, vrtni nadstreški, gradbena dela, krovec, leseni nadstreški, menjava strehe.

Zahtevaj ponudbo
4,0
Alojz T. , pred 4 leti

Korektno izdelano, rok montaže prestavljen v dogovoru z menoj.

20+
Let na tržišču

Storitve: zunanje ograje, inox ograje, ograje, samostojni nadstreški, nadstreški za avto, vrtni nadstreški, kovinski nadstreški, nadstreški z lopo, panelne ograje, nadstreški za balkone, pergole, lesene ograje, leseni nadstreški, vrtne ograje, kovane ograje, nadstreški za terase.

Zahtevaj ponudbo
5+
Let na tržišču

Storitve: popravilo strehe, menjava strehe, pločevinasta kritina, krovec, kritina, streha, strešne kritine, izolacija strehe, prekrivanje strehe, krovstvo.

Zahtevaj ponudbo

ŠTERN ANTON S.P.

 
0 ocen
20+
Let na tržišču

Storitve: nadstreški, pergole, strešne kritine, samostojni nadstreški, popravilo strehe, krovec, kritina, streha, nadstreški za avto, vrtni nadstreški, nadstreški za balkone, izolacija strehe, leseni nadstreški, nadstreški za terase, nadstreški z lopo, prekrivanje strehe.

Zahtevaj ponudbo

IBA d.o.o.

 
0 ocen
20+
Let na tržišču

Storitve: prekrivanje strehe, nadstreški z lopo, vrtni nadstreški, hidroizolacija terase, krovstvo, nadstreški za avto, menjava strehe, hidroizolacija balkona, hidroizolacija temeljev, streha, pergole, sanacija vlage, kritina, kovinski nadstreški, hidroizolacija ravne strehe, nadstreški za balkone.

Zahtevaj ponudbo

ADAMONT, d.o.o.

 
0 ocen
10+
Let na tržišču

Storitve: pergole, rolo garažna vrata, les/alu okna, dvižna garažna vrata, drsna vrata, pvc okna, avtomobilski nadstrešek, ograje, notranja vrata, plastična okna, vhodna vrata, nadstreški za terase, leseni nadstreški, kovinski nadstreški, vrtne ograje, panelne ograje.

Zahtevaj ponudbo

ZENLES d.o.o.

 
0 ocen
5+
Let na tržišču

Storitve: lesene stopnice, izdelava lesene terase, nadstreški za balkone, nadstreški z lopo, mizarske storitve, samostojni nadstreški, kovinski nadstreški, talne obloge za terase, wpc talne obloge, nadstreški za terase, mizar, pergole, vrtni nadstreški, pod za terase, lesene terase, izdelava zunanje terase.

Zahtevaj ponudbo

Storitve: kovane ograje, pergole, inox ograje, wpc ograje, nadstreški za balkone, vrtni nadstreški, zunanje ograje, nadstreški za avto, vrtne ograje, panelne ograje, lesene ograje, nadstreški z lopo, kovinski nadstreški, samostojni nadstreški, balkonske ograje, avtomobilski nadstrešek.

Zahtevaj ponudbo

ALUIN d.o.o.

 
0 ocen
5+
Let na tržišču

Storitve: vrtni nadstreški, zasteklitev balkona, zimski vrt, nadstreški za terase, zasteklitev terase, lesene ograje, okna, pvc/alu okna, zamenjava notranjih vrat, inox ograje, strešna okna, vrata, nadstreški za balkone, kovinske ograje, vhodna vrata, ograje.

Zahtevaj ponudbo

MONTE d.o.o.

 
0 ocen
20+
Let na tržišču
5+
Število zaposlenih

Storitve: knauf strop, kritina, suhomontažni sistemi (knauf), leseni nadstreški, samostojni nadstreški, nadstreški, mizar, nadstreški za terase, montaža knaufa, nadstreški za avto, polaganje knaufa, knauf, stenske obloge, suhomontažna dela, krovstvo, pergole.

Zahtevaj ponudbo

LAMAR d.o.o.

 
0 ocen
5+
Let na tržišču

Storitve: nadstreški, zimski vrt in zasteklitev balkona, samostojni nadstreški, kovinski nadstreški, leseni nadstreški, nadstreški za terase, nadstreški za balkone, nadstreški za avto, zasteklitev terase, vrtni nadstreški, nadstreški z lopo, zasteklitev balkona, pergole, avtomobilski nadstrešek, zimski vrt.

Zahtevaj ponudbo

DEJAN KOS s.p.

 
0 ocen
10+
Let na tržišču

Storitve: nadstreški, alu ograje, wpc ograje, nadstreški za balkone, ograje, nadstreški za avto, balkonske ograje, vrtne ograje, pergole, vrtni nadstreški, nadstreški z lopo, inox ograje, kovane ograje, pvc ograje, leseni nadstreški, panelne ograje.

Zahtevaj ponudbo

Bevc Jakob s.p.

 
0 ocen

Storitve: okna in vrata, lesena vhodna vrata, lesena okna, alu okna, pvc okna, garažna vrata po meri, drsna vrata, garažna vrata, vhodna vrata, strešna okna, menjava oken, pvc/alu okna, rolo garažna vrata, zamenjava notranjih vrat, dvižna garažna vrata, sekcijska garažna vrata.

Zahtevaj ponudbo

Pogosta vprašanja

 • Kako dobro zaščito mojemu avtomobilu nudi nadstrešek?

  Nadstrešek bo vaše vozilo obranil pred točo, dežjem, snegom in pred prekomerno izpostavljenostjo sončnim žarkom. Nadstreški sicer ne nudijo tako dobre zaščite kot garaža, a vseeno pripomorejo k temu, da bo vaše vozilo lepo ohranjeno dlje časa.

 • Kakšne so prednosti avtomobilskega nadstreška v primerjavi z garažo?

  Tako kot garaža bo tudi nadstrešek vaš avto obranil pred zunanjimi vplivi, njegova prednost je predvsem ta, da je cenejši in ga je enostavneje postaviti.

 • Kateri material je najprimernejši za gradnjo nadstreška?

  Nadstreški so lahko leseni ali kovinski/jekleni. Oboji imajo svoje prednosti in lsabosti. Leseni nadstreški se lažje in hitreje izdelajo in montirajo, po drugi strani pa so bolj občutljivi na vremenske vplive in potrebujejo več vzdrževanja kot kovinski oziroma jekleni nadstreški. Kovinski nadstreški so medtem bolj vzdržljivi, prav tako so na voljo v mnogih različnih oblikah in barvah. Tako leseni kot kovinski nadstreški pa so načeloma trpežni in imajo ob primernem vzdrževanju zelo dolgo življenjsko dobo, zato vam priporočamo, da nadstrešek izberete predvsem po videzu - odločite se za takšnega, ki se bo najbolj podal vašemu dvorišču in vašim preferencam.

 • Ali potrebujem za gradnjo avtomobilskega nadstreška posebno dovoljenje?

  Za nadstreške za en ali dva avtomobila ne potrebujete gradbenega dovoljenja, je pa to potrebno pridobiti v primeru, da vaš nadstrešek meri več kot 20m2.

Nedavna povpraševanja za nadstreške, Slovenska Bistrica

Nadstreški za avto

 • Število parkirnih mest: 1
 • Material: Kovinski nadstrešek
 • Predviden rok izvedbe: 1 - 3 mesece

Pozdravljeni Iščem izdelovalca nadstreška za en avto. Ker je že obstoječa betonska škarpa, bi dva desna stebra fiksiral ob njo. Na levi strani pa bi zaradi manipulacije z avtom postavil samo steber zadaj; brez prednjega. Streha enokapnica z naklonom. Kritina iz polikarbonata ali pa kovinska. Seveda se tudi upošteva nasvet izdelovalca. Lp Slov. Bistrica

Nadstreški za terase in balkone

 • Površina nadstreška (v m2): 18
 • Material: Kovinski nadstrešek
 • Predviden rok izvedbe: Več kot 3 mesece

Nadstrešek za teraso, kovinski, temno rjave barve, na eni strani montiran na steno, dolžine cca 7 m, na drugi strani na treh stebrih, širina cca. 2.5 m, nekoliko nepravilnih oblik (1 diagonala). Polikarbonatna kritina, masiven izgled. Prosim okvirno ceno ter kontakt za točen predračun in ogled. Hvala. Lp.