Zahtevaj brezplačne ponudbe za nadstrešek v Murski Soboti

35 izvajalcev v bližini
2 še na voljo

Že 2.600 uporabnikov iz Murske Sobote je izvajalca poiskalo prek primerjam.si

13 najboljših ponudnikov nadstreškov Murska Sobota, 2022

15 zaključenih projektov s povprečno oceno 4,3

MIRAN POLANEC S.P.

3,8
5 ocen
5,0
Grede Tešanovci d.o.o. , pred 5 leti

Pohvalil bi učinkovitost ponudnika. Priporočam!

5,0
Štefan H. , pred 5 leti

Natančnost, odgovornost in kar je najbolj pomembno - urejeno delovno okolje.

10+
Let na tržišču
200+
Poslanih ponudb
Izbor strank 2016
Izbor strank 2017

Storitve: menjava strehe, nadstreški z lopo, krovec, popravilo strehe, nadstreški za avto, prekrivanje strehe, pločevinasta kritina, nadstreški za balkone, nadstreški, krovstvo, pergole, vrtni nadstreški, izolacija strehe, kritina, strešne kritine, samostojni nadstreški.

Zahtevaj ponudbo

PRIMOŽ ŠKRGET S.P.

5,0
1 ocena
5,0
Keti J. , pred 9 meseci

Primož nam je uredil kovinski nadstrešek. Bili smo zelo zadovoljni z njegovim delom!

10+
Let na tržišču

Storitve: vrtni nadstreški, inox ograje, nadstreški za avto, zidarstvo, panelne ograje, kovinske ograje, vrtnarstvo, asfaltiranje, nadstreški z lopo, wpc ograje, vzdrževanje okolice (košnja, obrezovanje), zasaditev vrta, tlakovanje dvorišča, asfaltiranje dvorišča, prenova stanovanja, urejanje okolice in dvorišč.

Zahtevaj ponudbo
5,0
Bernard N. , pred 6 meseci

Streho iz salonitnih plošč nam je postavil Ščernjavič d.o.o.. Z izvajalcem smo bili zelo zadovoljni. Delo je bilo zaključeno v dogovorjenem roku.

5,0
Franc K. , pred 2 letoma

Dečki in pol. Vse je bilo vredu, hitro in kvalitetno.

10+
Let na tržišču
500+
Poslanih ponudb
Preverjen izvajalec
5+
Število zaposlenih
Izbor strank 2019
Izbor strank 2021

Storitve: popravilo strehe, avtomobilski nadstrešek, samostojni nadstreški, streha, pergole, nadstreški za avto, kovinski nadstreški, vrtni nadstreški, nadstreški za terase, nadstreški z lopo, prekrivanje strehe, krovec, menjava strehe, strešne kritine, nadstreški, leseni nadstreški.

Zahtevaj ponudbo
3,3
Borut B. , pred 4 leti

Ponudnik se je držal dogovorjene cene.

Dela ni v celoti opravil, kot je bilo dogovorjeno.

10+
Let na tržišču
200+
Poslanih ponudb

Storitve: fasade, parket, nadstreški za balkone, avtomobilski nadstrešek, pleskanje šol in vrtcev, nadstreški, knauf spuščeni stropi, nadstreški za avto, plastična okna, polaganje ploščic, adaptacija kopalnice, izdelava fasade, knauf strop, prenova fasade, samostojni nadstreški, pleskanje stanovanja.

Zahtevaj ponudbo

BONI-MAT, d.o.o.

 
0 ocen
10+
Let na tržišču

Storitve: pergole, nadstreški z lopo, nadstreški, nadstreški za terase, leseni nadstreški, nadstreški za avto, nadstreški za balkone, kovinski nadstreški, vrtni nadstreški, avtomobilski nadstrešek, samostojni nadstreški.

Zahtevaj ponudbo
10+
Let na tržišču

Storitve: strešne kritine, kritina, nadstreški za avto, krovec, popravilo strehe, pločevinasta kritina, leseni nadstreški, nadstreški z lopo, vrtni nadstreški, nadstreški za balkone, krovstvo, samostojni nadstreški, nadstreški, prekrivanje strehe, pergole, kovinski nadstreški.

Zahtevaj ponudbo

HIPOING d.o.o.

 
0 ocen
10+
Let na tržišču

Storitve: lesena okna, vrtni nadstreški, vhodna vrata, nadstreški za terase, kovinski nadstreški, polaganje parketa, pvc/alu okna, les/alu okna, pvc vhodna vrata, plastična okna, parket, tende, nadstreški z lopo, komarniki, kuhinje po meri, okna in vrata.

Zahtevaj ponudbo

METALMONT d.o.o.

 
0 ocen
20+
Let na tržišču
5+
Število zaposlenih

Storitve: vrata, kovinske ograje, rolo garažna vrata, notranja vrata, inox ograje, vhodna vrata, drsna vrata, dvižna garažna vrata, kovinski nadstreški, nadstreški z lopo, vrtni nadstreški, lesene ograje, wpc ograje, nadstreški za avto, ograje, pvc vhodna vrata.

Zahtevaj ponudbo

ROMAN MAKOVEC S.P.

 
0 ocen
10+
Let na tržišču

Storitve: kovinske ograje, wpc ograje, zunanje ograje, vrtni nadstreški, vrtne ograje, pvc ograje, kovane ograje, nadstreški z lopo, nadstreški za terase, balkonske ograje, samostojni nadstreški, alu ograje, kovinski nadstreški, avtomobilski nadstrešek, leseni nadstreški, panelne ograje.

Zahtevaj ponudbo

INOKS PLUS d.o.o.

 
0 ocen
10+
Let na tržišču
5+
Število zaposlenih

Storitve: leseni nadstreški, vrtne ograje, nadstreški, ograje, pvc ograje, kovinske ograje, nadstreški za balkone, balkonske ograje, kovane ograje, kovinski nadstreški, zunanje ograje, nadstreški za terase, alu ograje, lesene ograje, pergole, nadstreški z lopo.

Zahtevaj ponudbo

Bojan Balajc s.p.

 
0 ocen

Storitve: nadstreški za balkone, avtomobilski nadstrešek, knauf, knauf spuščeni stropi, lakiranje parketa, knauf predelne stene, talne obloge za terase, brušenje parketa, nadstreški z lopo, leseni nadstreški, vinilne talne obloge, stenske obloge, knauf strop, nadstreški za avto, parket, montaža knaufa.

Zahtevaj ponudbo

Storitve: polaganje parketa, keramičar, nadstreški za balkone, talne obloge, nadstreški za avto, laminat, sanacija parketa, parketarstvo, keramičarstvo, polaganje keramike, linolej, brušenje parketa, vrtni nadstreški, kovinski nadstreški, polaganje ploščic, leseni nadstreški.

Zahtevaj ponudbo

EF - TIM d.o.o.

 
0 ocen
5+
Let na tržišču

Storitve: vrtne ograje, nadstreški za balkone, nadstreški, pvc ograje, balkonske ograje, kovane ograje, pergole, ograje, panelne ograje, vrtni nadstreški, leseni nadstreški, samostojni nadstreški, avtomobilski nadstrešek, kovinske ograje, nadstreški z lopo, alu ograje.

Zahtevaj ponudbo

Pogosta vprašanja

 • Kako dobro zaščito mojemu avtomobilu nudi nadstrešek?

  Nadstrešek bo vaše vozilo obranil pred točo, dežjem, snegom in pred prekomerno izpostavljenostjo sončnim žarkom. Nadstreški sicer ne nudijo tako dobre zaščite kot garaža, a vseeno pripomorejo k temu, da bo vaše vozilo lepo ohranjeno dlje časa.

 • Kakšne so prednosti avtomobilskega nadstreška v primerjavi z garažo?

  Tako kot garaža bo tudi nadstrešek vaš avto obranil pred zunanjimi vplivi, njegova prednost je predvsem ta, da je cenejši in ga je enostavneje postaviti.

 • Kateri material je najprimernejši za gradnjo nadstreška?

  Nadstreški so lahko leseni ali kovinski/jekleni. Oboji imajo svoje prednosti in lsabosti. Leseni nadstreški se lažje in hitreje izdelajo in montirajo, po drugi strani pa so bolj občutljivi na vremenske vplive in potrebujejo več vzdrževanja kot kovinski oziroma jekleni nadstreški. Kovinski nadstreški so medtem bolj vzdržljivi, prav tako so na voljo v mnogih različnih oblikah in barvah. Tako leseni kot kovinski nadstreški pa so načeloma trpežni in imajo ob primernem vzdrževanju zelo dolgo življenjsko dobo, zato vam priporočamo, da nadstrešek izberete predvsem po videzu - odločite se za takšnega, ki se bo najbolj podal vašemu dvorišču in vašim preferencam.

 • Ali potrebujem za gradnjo avtomobilskega nadstreška posebno dovoljenje?

  Za nadstreške za en ali dva avtomobila ne potrebujete gradbenega dovoljenja, je pa to potrebno pridobiti v primeru, da vaš nadstrešek meri več kot 20m2.

Nedavna povpraševanja za nadstreške, Murska Sobota

Nadstreški za avto

 • Število parkirnih mest: 2
 • Material: Kovinski nadstrešek
 • Predviden rok izvedbe: 1 - 3 mesece

Spoštovani. Rabimo prekrivanje obstoječega nadstreška. Kovinska konstrukcija, lexan kritina. Rabimo nekoga, da pobrusi in prebarva kovinsko konstrukcijo in zamenja kritino (katerikoli material, antracit barve). Nadstrešek je za 2 avtomobila, tloris je cca 7x6 metrov. Prilagam sliko za boljšo predstavo. Hvala.

Nadstreški za terase in balkone

 • Površina nadstreška: 18 m2
 • Material: Kovinski nadstrešek
 • Predviden rok izvedbe: 1 - 3 mesece

Pozdravljeni, iščemo izvajalca za izdelavo nadstreška za teraso. Konstrukcija naj bi bila jeklena v antracit barvi. Imeli bi tudi kakšen stranski element za senčenje. Glede kritine smo prvotno razmišljali o pločevini ali o sika foliji. Odprti smo tudi za druge predloge. Dolžina: ca. cm Globina: ca. cm Višina: ca. cm Terasa je obrnjena na severozahod. Hvala, lp.

Nadstreški za terase in balkone

 • Površina nadstreška (v m2): 33
 • Material: Kovinski nadstrešek
 • Predviden rok izvedbe: 1 - 3 mesece

Imamo 66 m2 veliko teraso. Na polovici terase je že narejen nadstrešek, ki je pokrit s polikarbonatnimi ploščami. Sedaj bi zamenjali to kritino s 10 cm izolacijsko pločevino, na drugi polovici terase bi pa podaljšali nadstrešek in ga najverjetneje pokrili s steklom. Prosil bi vas za ponudbe. V prilogi slika, kjer bi nadstrešek stal. L.p.

Nadstreški za avto

 • Število parkirnih mest: 2
 • Material: Kovinski nadstrešek
 • Predviden rok izvedbe: Takoj

Lepo pozdravljeni! Nadstrešek za avtomobile. Staro in poškodovano kritino (bitumenske plošče) je treba odstraniti in jo nadomestiti z novo - betonsko kritino (rjave barve): - nadstrešek za avtomobile = 4,5 m x 6,30 = 4,5 m x 5,40 - nadstrešek nad balkonom = cca 16 m (kvadratnih) Hvala, LP.

Nadstreški za terase in balkone

 • Površina nadstreška: 15 m2
 • Material: Kovinski nadstrešek
 • Predviden rok izvedbe: Takoj

Pozdravljeni zanimamo se za izdelavo montaznega balkona-terase na visini cca 2,3m na katero bomo sli skozi balkonska vrata v kuhinji (zgornja etaza). Terasa bi bila na 2,3 m visokih kovinskih stebrih. Zanima nas cena in v kaksnem roku se lahko naredi. V prilogi prilagam sliko moje zasnove okvirja. In priblizno sliko kak bi naj izgledalo. Zanima me cena za komplet postavitev.