Zahtevaj brezplačne ponudbe za nadstrešek v Litiji

37 izvajalcev v bližini
2 še na voljo

Že 1.173 uporabnikov iz Litije je izvajalca poiskalo prek primerjam.si

14 najboljših ponudnikov nadstreškov Litija, 2022

3 zaključeni projekti s povprečno oceno 5,0

10+
Let na tržišču

Storitve: napeljava elektrike, lesene ograje, senčila, notranja vrata, les/alu okna, pergole, garažna vrata po meri, pvc okna, vhodna stanovanjska vrata, vrtni nadstreški, balkonska vrata, pvc/alu okna, samostojni nadstreški, plise zavese, zamenjava notranjih vrat, rolete.

Zahtevaj ponudbo

PETER GUČEK S.P.

5,0
1 ocena
5,0
Meta J. , pred 4 meseci

Peter nam je fino naredil dva nadstreška in še nekaj drugih popravkov na strehi.

10+
Let na tržišču

Storitve: streha, strešne kritine, nadstreški za terase, avtomobilski nadstrešek, nadstreški z lopo, krovec, prekrivanje strehe, leseni nadstreški, nadstreški za balkone, kritina, nadstreški, menjava strehe, vrtni nadstreški, pergole, samostojni nadstreški, nadstreški za avto.

Zahtevaj ponudbo

UROŠ KRK S.P.

5,0
1 ocena
5,0
Tatjana P. , pred 8 meseci

Zelo zadovoljni z gospodom UROŠEM KRKOM S.P., ki nam je prekril streho. Držali so se dogovorov.

10+
Let na tržišču
5+
Število zaposlenih

Storitve: nadstreški za terase, avtomobilski nadstrešek, nadstreški za avto, pvc/alu okna, strešne kritine, prekrivanje strehe, balkonska vrata, pločevinasta kritina, alu okna, strešna okna, leseni nadstreški, krovstvo, okna in vrata, menjava oken, izolacija strehe, samostojni nadstreški.

Zahtevaj ponudbo

ROMAN OREHEK S.P.

 
0 ocen
10+
Let na tržišču

Storitve: pvc ograje, pergole, vrtne ograje, nadstreški za balkone, nadstreški za terase, alu ograje, nadstreški, leseni nadstreški, wpc ograje, kovinski nadstreški, lesene ograje, nadstreški za avto, ograje, panelne ograje, samostojni nadstreški, nadstreški z lopo.

Zahtevaj ponudbo

PLEKOS d.o.o.

 
0 ocen
20+
Let na tržišču

Storitve: nadstreški za avto, samostojni nadstreški, nadstreški z lopo, nadstreški, nadstreški za terase, avtomobilski nadstrešek, nadstreški za balkone, pergole, kovinski nadstreški, vrtni nadstreški, leseni nadstreški.

Zahtevaj ponudbo
10+
Let na tržišču

Storitve: vrtne ograje, panelne ograje, vrtni nadstreški, nadstreški za avto, kovane ograje, nadstreški, nadstreški za terase, ograje, inox ograje, pvc ograje, kovinske ograje, lesene ograje, nadstreški z lopo, balkonske ograje, pergole, nadstreški za balkone.

Zahtevaj ponudbo
5+
Let na tržišču

Storitve: avtomobilski nadstrešek, wpc ograje, nadstreški za terase, pvc ograje, inox ograje, kovinske ograje, vrtne ograje, adaptacija stanovanja, alu ograje, prenova stanovanja, nadstreški z lopo, leseni nadstreški, lesene ograje, nadstreški za balkone, prenova stanovanja na ključ, pergole.

Zahtevaj ponudbo
5+
Let na tržišču

Storitve: leseni nadstreški, menjava strehe, fasaderji, fasaderstvo, mizarstvo, nadstreški, avtomobilski nadstrešek, nadstreški za balkone, pergole, alu ograje, lesene stopnice, kuhinje po meri, pohištvo po meri, samostojni nadstreški, wpc ograje, mizarske storitve.

Zahtevaj ponudbo
10+
Let na tržišču

Storitve: pvc/alu okna, balkonska vrata, okna in vrata, les/alu okna, avtomobilski nadstrešek, pergole, kovinski nadstreški, lesena okna, pvc okna, garažna vrata, plastična okna, nadstreški za avto, vhodna vrata, alu okna, pohištvo po meri, vrtni nadstreški.

Zahtevaj ponudbo
5+
Let na tržišču

Storitve: nadstreški z lopo, pritlične montažne hiše, zasteklitev balkona, nadstreški za balkone, ograje, vrtne ograje, montažne hiše na ključ, panelne ograje, nadstreški, skeletne hiše, zimski vrt in zasteklitev balkona, vrtni nadstreški, inox ograje, montažne hiše, alu ograje, balkonske ograje.

Zahtevaj ponudbo
20+
Let na tržišču

Storitve: avtomobilski nadstrešek, rolo garažna vrata, nadstreški za avto, nadstreški z lopo, nadstreški, dvižna garažna vrata, kovinski nadstreški, pergole, vrtni nadstreški, samostojni nadstreški, dvokrilna garažna vrata, nadstreški za terase, sekcijska garažna vrata, nadstreški za balkone, garažna vrata po meri, garažna vrata.

Zahtevaj ponudbo
20+
Let na tržišču

Storitve: streha, balkonska vrata, lesena okna, izolacija strehe, mizar, nadstreški z lopo, menjava strehe, lesene stopnice, nadstreški, kovinski nadstreški, pvc okna, zamenjava notranjih vrat, vhodna vrata, nadstreški za balkone, krovstvo, nadstreški za avto.

Zahtevaj ponudbo

LESOKRAS, d.o.o.

 
0 ocen
5+
Let na tržišču
5+
Število zaposlenih

Storitve: lesene stopnice, izolacija strehe, kovinske ograje, mizar, mizarstvo, prekrivanje strehe, alu ograje, menjava strehe, kuhinje po meri, nadstreški z lopo, leseni nadstreški, kovane ograje, strešne kritine, wpc ograje, lesene ograje, ograje.

Zahtevaj ponudbo

Storitve: nadstreški z lopo, wpc ograje, električne inštalacije, vrtni nadstreški, alu ograje, kovinski nadstreški, prenova stanovanja na ključ, električarji, nadstreški za avto, elektroinštalacije, vrtne ograje, pvc ograje, prenova stanovanja, inox ograje, kovane ograje, lesene ograje.

Zahtevaj ponudbo

Pogosta vprašanja

 • Kako dobro zaščito mojemu avtomobilu nudi nadstrešek?

  Nadstrešek bo vaše vozilo obranil pred točo, dežjem, snegom in pred prekomerno izpostavljenostjo sončnim žarkom. Nadstreški sicer ne nudijo tako dobre zaščite kot garaža, a vseeno pripomorejo k temu, da bo vaše vozilo lepo ohranjeno dlje časa.

 • Kakšne so prednosti avtomobilskega nadstreška v primerjavi z garažo?

  Tako kot garaža bo tudi nadstrešek vaš avto obranil pred zunanjimi vplivi, njegova prednost je predvsem ta, da je cenejši in ga je enostavneje postaviti.

 • Kateri material je najprimernejši za gradnjo nadstreška?

  Nadstreški so lahko leseni ali kovinski/jekleni. Oboji imajo svoje prednosti in lsabosti. Leseni nadstreški se lažje in hitreje izdelajo in montirajo, po drugi strani pa so bolj občutljivi na vremenske vplive in potrebujejo več vzdrževanja kot kovinski oziroma jekleni nadstreški. Kovinski nadstreški so medtem bolj vzdržljivi, prav tako so na voljo v mnogih različnih oblikah in barvah. Tako leseni kot kovinski nadstreški pa so načeloma trpežni in imajo ob primernem vzdrževanju zelo dolgo življenjsko dobo, zato vam priporočamo, da nadstrešek izberete predvsem po videzu - odločite se za takšnega, ki se bo najbolj podal vašemu dvorišču in vašim preferencam.

 • Ali potrebujem za gradnjo avtomobilskega nadstreška posebno dovoljenje?

  Za nadstreške za en ali dva avtomobila ne potrebujete gradbenega dovoljenja, je pa to potrebno pridobiti v primeru, da vaš nadstrešek meri več kot 20m2.

Nedavna povpraševanja za nadstreške, Litija

Nadstreški za terase in balkone

 • Površina nadstreška (v m2): 40
 • Material: Kovinski nadstrešek
 • Predviden rok izvedbe: 1 - 3 mesece

Imam teraso (prizidek k stanovanjski hiši) 6.3 x 6.5 m . Ali je možno, da mi izdelate pergolo v tej dimenziji, z ene strani bi teraso ogradil ker želim zastreti pogled . Torej streha in ena stran v dolžini 6.5 m. Višino mi svetujte vi. Prosim tudi za zelo zelo okvirno ceno. LP Mare Cesta zas. bat. 15

Pergole

 • Površina pergole (v m2): 11
 • Material: Kovinska pergola
 • Predviden rok izvedbe: Takoj

Pozdravljeni, v priponki pošiljam skico za pergolo, ki bi jo radi postavili za kivi. Ideja je, da je ogrodje kovinsko (pocinkano in prašno barvano npr. antracit siva), vmes pa bi bile napete zajle, po katerih bo kivi plezal. Glede velikosti profilov najbolje da se vzame tiste, ki so na zalogi in so cenovno ugodni. Bolj všečen nama je pravokoten profil. Predloge in ideje iz prakse seveda dobrodošli. Ker letos pomlad precej hiti bi radi tole uredili čimprej, preden začne kivi poganjati. Lep pozdrav,