Zahtevaj brezplačne ponudbe za nadstrešek v Litiji

38 izvajalcev v bližini

Že 1.395 uporabnikov iz Litije je izvajalca poiskalo prek primerjam.si

14 najboljših ponudnikov nadstreškov Litija, 2022

3 zaključeni projekti s povprečno oceno 5,0

10+
Let na tržišču

Storitve: zamenjava notranjih vrat, zunanje žaluzije, roloji, okna, les/alu okna, pergole, vrtni nadstreški, samostojni nadstreški, rolo senčila, napeljava elektrike, vhodna stanovanjska vrata, pvc okna, vrtne ograje, strešna okna, vrata, garažna vrata po meri.

Zahtevaj ponudbo

PETER GUČEK S.P.

5,0
1 ocena
5,0
Meta J. , pred 11 meseci

Peter nam je fino naredil dva nadstreška in še nekaj drugih popravkov na strehi.

10+
Let na tržišču

Storitve: nadstreški za balkone, kritina, avtomobilski nadstrešek, samostojni nadstreški, nadstreški z lopo, pergole, nadstreški za avto, streha, pločevinasta kritina, nadstreški za terase, nadstreški, krovstvo, leseni nadstreški, popravilo strehe, vrtni nadstreški, strešne kritine.

Zahtevaj ponudbo

UROŠ KRK S.P.

5,0
1 ocena
5,0
Tatjana P. , pred 1 letom

Zelo zadovoljni z gospodom UROŠEM KRKOM S.P., ki nam je prekril streho. Držali so se dogovorov.

10+
Let na tržišču
5+
Število zaposlenih

Storitve: okna in vrata, menjava oken, nadstreški za avto, avtomobilski nadstrešek, prekrivanje strehe, menjava strehe, strešna okna, nadstreški za terase, lesena okna, samostojni nadstreški, nadstreški z lopo, pločevinasta kritina, strešne kritine, les/alu okna, pvc/alu okna, krovec.

Zahtevaj ponudbo

ROMAN OREHEK S.P.

 
0 ocen
10+
Let na tržišču

Storitve: pergole, alu ograje, nadstreški za terase, ograje, nadstreški z lopo, vrtne ograje, inox ograje, leseni nadstreški, panelne ograje, nadstreški za balkone, zunanje ograje, wpc ograje, kovinski nadstreški, samostojni nadstreški, nadstreški za avto, nadstreški.

Zahtevaj ponudbo

PLEKOS d.o.o.

 
0 ocen
20+
Let na tržišču

Storitve: samostojni nadstreški, nadstreški za avto, nadstreški za balkone, nadstreški z lopo, nadstreški, nadstreški za terase, avtomobilski nadstrešek, pergole, leseni nadstreški, vrtni nadstreški, kovinski nadstreški.

Zahtevaj ponudbo
10+
Let na tržišču

Storitve: inox ograje, nadstreški za terase, pvc ograje, kovane ograje, leseni nadstreški, nadstreški za balkone, vrtne ograje, nadstreški za avto, kovinske ograje, zunanje ograje, pergole, balkonske ograje, nadstreški, ograje, vrtni nadstreški, panelne ograje.

Zahtevaj ponudbo
5+
Let na tržišču
5+
Let na tržišču

Storitve: wpc ograje, pergole, lesene stopnice, mizarske storitve, alu ograje, nadstreški, samostojni nadstreški, fasaderji, kuhinje po meri, nadstreški z lopo, mizar, streha, pohištvo po meri, nadstreški za balkone, fasade, avtomobilski nadstrešek.

Zahtevaj ponudbo
10+
Let na tržišču

Storitve: vrtni nadstreški, okna, pvc okna, avtomobilski nadstrešek, kovinski nadstreški, plastična okna, okna in vrata, pohištvo po meri, menjava oken, strešna okna, balkonska vrata, pergole, garažna vrata, nadstreški za avto, les/alu okna, drsna vrata.

Zahtevaj ponudbo
5+
Let na tržišču

Storitve: nadstreški, alu ograje, pvc ograje, zimski vrt in zasteklitev balkona, inox ograje, vrtni nadstreški, balkonske ograje, ograje, nadstreški za balkone, leseni nadstreški, lesene montažne hiše, zunanje ograje, skeletne hiše, montažne hiše na ključ, pritlične montažne hiše, zasteklitev balkona.

Zahtevaj ponudbo
20+
Let na tržišču

Storitve: nadstreški za avto, garažna vrata, nadstreški za terase, rolo garažna vrata, dvokrilna garažna vrata, pergole, avtomobilski nadstrešek, garažna vrata po meri, dvižna garažna vrata, vrtni nadstreški, kovinski nadstreški, nadstreški, leseni nadstreški, nadstreški za balkone, samostojni nadstreški, sekcijska garažna vrata.

Zahtevaj ponudbo
20+
Let na tržišču

Storitve: lesene stopnice, zamenjava notranjih vrat, balkonska vrata, krovec, leseni nadstreški, nadstreški za avto, nadstreški za balkone, nadstreški, kovinski nadstreški, vgradne omare, drsna vrata, streha, pvc okna, prekrivanje strehe, les/alu okna, kritina.

Zahtevaj ponudbo

LESOKRAS, d.o.o.

 
0 ocen
5+
Let na tržišču
Preverjen izvajalec
5+
Število zaposlenih

Storitve: strešne kritine, kritina, popravilo strehe, izolacija strehe, krovec, pločevinasta kritina, menjava strehe, streha, krovstvo, prekrivanje strehe.

Zahtevaj ponudbo

Storitve: kovinski nadstreški, kovane ograje, kovinske ograje, nadstreški za terase, balkonske ograje, nadstreški, nadstreški za balkone, wpc ograje, zunanje ograje, alu ograje, pergole, vrtne ograje, leseni nadstreški, avtomobilski nadstrešek, inox ograje, samostojni nadstreški.

Zahtevaj ponudbo

Pogosta vprašanja

 • Kako dobro zaščito mojemu avtomobilu nudi nadstrešek?

  Nadstrešek bo vaše vozilo obranil pred točo, dežjem, snegom in pred prekomerno izpostavljenostjo sončnim žarkom. Nadstreški sicer ne nudijo tako dobre zaščite kot garaža, a vseeno pripomorejo k temu, da bo vaše vozilo lepo ohranjeno dlje časa.

 • Kakšne so prednosti avtomobilskega nadstreška v primerjavi z garažo?

  Tako kot garaža bo tudi nadstrešek vaš avto obranil pred zunanjimi vplivi, njegova prednost je predvsem ta, da je cenejši in ga je enostavneje postaviti.

 • Kateri material je najprimernejši za gradnjo nadstreška?

  Nadstreški so lahko leseni ali kovinski/jekleni. Oboji imajo svoje prednosti in lsabosti. Leseni nadstreški se lažje in hitreje izdelajo in montirajo, po drugi strani pa so bolj občutljivi na vremenske vplive in potrebujejo več vzdrževanja kot kovinski oziroma jekleni nadstreški. Kovinski nadstreški so medtem bolj vzdržljivi, prav tako so na voljo v mnogih različnih oblikah in barvah. Tako leseni kot kovinski nadstreški pa so načeloma trpežni in imajo ob primernem vzdrževanju zelo dolgo življenjsko dobo, zato vam priporočamo, da nadstrešek izberete predvsem po videzu - odločite se za takšnega, ki se bo najbolj podal vašemu dvorišču in vašim preferencam.

 • Ali potrebujem za gradnjo avtomobilskega nadstreška posebno dovoljenje?

  Za nadstreške za en ali dva avtomobila ne potrebujete gradbenega dovoljenja, je pa to potrebno pridobiti v primeru, da vaš nadstrešek meri več kot 20m2.

Nedavna povpraševanja za nadstreške, Litija

Nadstreški za terase in balkone

 • Površina nadstreška (v m2): 40
 • Material: Kovinski nadstrešek
 • Predviden rok izvedbe: 1 - 3 mesece

Imam teraso (prizidek k stanovanjski hiši) 6.3 x 6.5 m . Ali je možno, da mi izdelate pergolo v tej dimenziji, z ene strani bi teraso ogradil ker želim zastreti pogled . Torej streha in ena stran v dolžini 6.5 m. Višino mi svetujte vi. Prosim tudi za zelo zelo okvirno ceno. LP Mare Cesta zas. bat. 15

Pergole

 • Površina pergole (v m2): 11
 • Material: Kovinska pergola
 • Predviden rok izvedbe: Takoj

Pozdravljeni, v priponki pošiljam skico za pergolo, ki bi jo radi postavili za kivi. Ideja je, da je ogrodje kovinsko (pocinkano in prašno barvano npr. antracit siva), vmes pa bi bile napete zajle, po katerih bo kivi plezal. Glede velikosti profilov najbolje da se vzame tiste, ki so na zalogi in so cenovno ugodni. Bolj všečen nama je pravokoten profil. Predloge in ideje iz prakse seveda dobrodošli. Ker letos pomlad precej hiti bi radi tole uredili čimprej, preden začne kivi poganjati. Lep pozdrav,