Zahtevaj brezplačne ponudbe za nadstrešek na Bledu

22 izvajalcev v bližini

Že 1.393 uporabnikov z Bleda je izvajalca poiskalo prek primerjam.si

6 najboljših ponudnikov nadstreškov Bled, 2022

79 zaključenih projektov s povprečno oceno 4,5

5,0
Milena S. , pred 1 letom

Ponudnik se je vsega držal kot smo se dogovorili, zelo zadovoljna sem.

5,0
Danaja H. , pred 1 letom

Zelo odzivni, prijazni in natancni pri svojem delu. Všeč mi je bilo tudi, da so za seboj vse pospravili.

10+
Let na tržišču
50+
Izvedenih projektov
500+
Poslanih ponudb
Preverjen izvajalec
10+
Število zaposlenih
Izbor strank 2020
Izbor strank 2021

Storitve: vhodna stanovanjska vrata, lesena vhodna vrata, okna, vhodna vrata, pvc/alu okna, vrata, alu okna, notranja vrata, menjava oken, lesena okna, zamenjava notranjih vrat, pvc okna, strešna okna, les/alu okna, okna in vrata, pvc vhodna vrata.

Zahtevaj ponudbo
10+
Let na tržišču

Storitve: streha, nadstreški za balkone, zidarstvo, les/alu okna, alu vhodna vrata, leseni nadstreški, pvc vhodna vrata, lesena vhodna vrata, alu okna, balkonska vrata, dvižna garažna vrata, lesena okna, popravilo strehe, vrata, gradnja hiše na ključ, gradbena podjetja.

Zahtevaj ponudbo

TOMAŽ ERMAN S.P.

 
0 ocen
20+
Let na tržišču

Storitve: leseni nadstreški, menjava strehe, krovec, nadstreški, pločevinasta kritina, avtomobilski nadstrešek, pergole, nadstreški za avto, nadstreški za terase, strešne kritine, popravilo strehe, vrtni nadstreški, nadstreški z lopo, krovstvo, kritina, nadstreški za balkone.

Zahtevaj ponudbo
20+
Let na tržišču

Storitve: zunanje ograje, kovinski nadstreški, vrtne ograje, vrtni nadstreški, kovane ograje, nadstreški, wpc ograje, leseni nadstreški, panelne ograje, samostojni nadstreški, avtomobilski nadstrešek, lesene ograje, pergole, nadstreški za terase, nadstreški za avto, inox ograje.

Zahtevaj ponudbo
20+
Let na tržišču

Storitve: panelne ograje, ograje, inox ograje, nadstreški, pvc ograje, nadstreški za avto, avtomobilski nadstrešek, pergole, kovane ograje, nadstreški za balkone, balkonske ograje, vrtne ograje, leseni nadstreški, samostojni nadstreški, zunanje ograje, wpc ograje.

Zahtevaj ponudbo
10+
Let na tržišču

Storitve: leseni nadstreški, knauf strop, popravilo strehe, stenske obloge, fasaderji, pleskarji, slikopleskarstvo, lakiranje parketa, samostojni nadstreški, izolacija strehe, knauf predelne stene, vrtni nadstreški, beljenje, linolej, prenova fasade, pleskanje stanovanja.

Zahtevaj ponudbo

Pogosta vprašanja

 • Kako dobro zaščito mojemu avtomobilu nudi nadstrešek?

  Nadstrešek bo vaše vozilo obranil pred točo, dežjem, snegom in pred prekomerno izpostavljenostjo sončnim žarkom. Nadstreški sicer ne nudijo tako dobre zaščite kot garaža, a vseeno pripomorejo k temu, da bo vaše vozilo lepo ohranjeno dlje časa.

 • Kakšne so prednosti avtomobilskega nadstreška v primerjavi z garažo?

  Tako kot garaža bo tudi nadstrešek vaš avto obranil pred zunanjimi vplivi, njegova prednost je predvsem ta, da je cenejši in ga je enostavneje postaviti.

 • Kateri material je najprimernejši za gradnjo nadstreška?

  Nadstreški so lahko leseni ali kovinski/jekleni. Oboji imajo svoje prednosti in lsabosti. Leseni nadstreški se lažje in hitreje izdelajo in montirajo, po drugi strani pa so bolj občutljivi na vremenske vplive in potrebujejo več vzdrževanja kot kovinski oziroma jekleni nadstreški. Kovinski nadstreški so medtem bolj vzdržljivi, prav tako so na voljo v mnogih različnih oblikah in barvah. Tako leseni kot kovinski nadstreški pa so načeloma trpežni in imajo ob primernem vzdrževanju zelo dolgo življenjsko dobo, zato vam priporočamo, da nadstrešek izberete predvsem po videzu - odločite se za takšnega, ki se bo najbolj podal vašemu dvorišču in vašim preferencam.

 • Ali potrebujem za gradnjo avtomobilskega nadstreška posebno dovoljenje?

  Za nadstreške za en ali dva avtomobila ne potrebujete gradbenega dovoljenja, je pa to potrebno pridobiti v primeru, da vaš nadstrešek meri več kot 20m2.

Nedavna povpraševanja za nadstreške, Bled

Nadstreški za avto

 • Število parkirnih mest: 2
 • Material: Leseni nadstrešek
 • Predviden rok izvedbe: Takoj

Nadtešek 5 x 4m, pokrit s kovinsko kritino v antracit barvi, na štirih stebreh, ki so na konzolah, ki se pritrdijo na beton, ki je pripravljen. Maksimalna višina je do cm. z majhnim padcem od desne strani proti levi(5m). Spredaj se mora videti kot ravna streha kar pomeni da je padec(enokapnica) potrebno skriti oz. narediti samo spredaj v širini padca okrasno kovino ki je enaka kritini. Lp