Zahtevaj brezplačne ponudbe za nadstrešek na Bledu

21 izvajalcev v bližini

Že 1.596 uporabnikov z Bleda je izvajalca poiskalo prek primerjam.si

7 najboljših ponudnikov nadstreškov Bled, 2022

86 zaključenih projektov s povprečno oceno 4,6

5,0
Milena S. , pred 2 letoma

Ponudnik se je vsega držal kot smo se dogovorili, zelo zadovoljna sem.

5,0
Danaja H. , pred 2 letoma

Zelo odzivni, prijazni in natancni pri svojem delu. Všeč mi je bilo tudi, da so za seboj vse pospravili.

10+
Let na tržišču
100+
Izvedenih projektov
500+
Poslanih ponudb
Preverjen izvajalec
10+
Število zaposlenih
Izbor strank 2020
Izbor strank 2021

Storitve: okna, alu vhodna vrata, pvc okna, menjava oken, drsna vrata, zamenjava notranjih vrat, vhodna stanovanjska vrata, vrata, pvc/alu okna, balkonska vrata, strešna okna, alu okna, lesena okna, okna in vrata, lesena vhodna vrata, pvc vhodna vrata.

Zahtevaj ponudbo
10+
Let na tržišču

Storitve: gradbena podjetja, les/alu okna, nadstreški z lopo, alu vhodna vrata, dvižna garažna vrata, okna, zidarstvo, nadstreški za balkone, menjava oken, balkonska vrata, kritina, lesena vhodna vrata, izolacija strehe, notranja vrata, gradnja hiše na ključ, pvc vhodna vrata.

Zahtevaj ponudbo

TOMAŽ ERMAN S.P.

 
0 ocen
20+
Let na tržišču

Storitve: avtomobilski nadstrešek, vrtni nadstreški, popravilo strehe, nadstreški z lopo, krovstvo, nadstreški, nadstreški za balkone, pergole, nadstreški za terase, menjava strehe, krovec, nadstreški za avto, izolacija strehe, leseni nadstreški, streha, strešne kritine.

Zahtevaj ponudbo
20+
Let na tržišču

Storitve: kovinski nadstreški, kovane ograje, nadstreški, nadstreški za avto, vrtne ograje, nadstreški za terase, inox ograje, samostojni nadstreški, zunanje ograje, nadstreški z lopo, pvc ograje, vrtni nadstreški, avtomobilski nadstrešek, lesene ograje, wpc ograje, pergole.

Zahtevaj ponudbo
Preverjen izvajalec

Storitve: wpc ograje, alu ograje, nadstreški z lopo, panelne ograje, nadstreški za balkone, inox ograje, balkonske ograje, ograje, kovinski nadstreški, nadstreški za terase, samostojni nadstreški, zunanje ograje, pvc ograje, pergole, vrtne ograje, kovane ograje.

Zahtevaj ponudbo
20+
Let na tržišču

Storitve: kovane ograje, nadstreški za avto, panelne ograje, avtomobilski nadstrešek, nadstreški z lopo, wpc ograje, pvc ograje, pergole, balkonske ograje, samostojni nadstreški, zunanje ograje, lesene ograje, nadstreški, ograje, inox ograje, nadstreški za balkone.

Zahtevaj ponudbo
10+
Let na tržišču

Storitve: polaganje parketa, suhomontažna dela, vrtni nadstreški, streha, moderne kopalnice, linolej, adaptacija kopalnice, montaža knaufa, izolacija strehe, prenova kopalnice, talne obloge, keramičarstvo, polaganje tapet, beljenje sten, nadstreški z lopo, lakiranje parketa.

Zahtevaj ponudbo

Pogosta vprašanja

 • Kako dobro zaščito mojemu avtomobilu nudi nadstrešek?

  Nadstrešek bo vaše vozilo obranil pred točo, dežjem, snegom in pred prekomerno izpostavljenostjo sončnim žarkom. Nadstreški sicer ne nudijo tako dobre zaščite kot garaža, a vseeno pripomorejo k temu, da bo vaše vozilo lepo ohranjeno dlje časa.

 • Kakšne so prednosti avtomobilskega nadstreška v primerjavi z garažo?

  Tako kot garaža bo tudi nadstrešek vaš avto obranil pred zunanjimi vplivi, njegova prednost je predvsem ta, da je cenejši in ga je enostavneje postaviti.

 • Kateri material je najprimernejši za gradnjo nadstreška?

  Nadstreški so lahko leseni ali kovinski/jekleni. Oboji imajo svoje prednosti in lsabosti. Leseni nadstreški se lažje in hitreje izdelajo in montirajo, po drugi strani pa so bolj občutljivi na vremenske vplive in potrebujejo več vzdrževanja kot kovinski oziroma jekleni nadstreški. Kovinski nadstreški so medtem bolj vzdržljivi, prav tako so na voljo v mnogih različnih oblikah in barvah. Tako leseni kot kovinski nadstreški pa so načeloma trpežni in imajo ob primernem vzdrževanju zelo dolgo življenjsko dobo, zato vam priporočamo, da nadstrešek izberete predvsem po videzu - odločite se za takšnega, ki se bo najbolj podal vašemu dvorišču in vašim preferencam.

 • Ali potrebujem za gradnjo avtomobilskega nadstreška posebno dovoljenje?

  Za nadstreške za en ali dva avtomobila ne potrebujete gradbenega dovoljenja, je pa to potrebno pridobiti v primeru, da vaš nadstrešek meri več kot 20m2.

Nedavna povpraševanja za nadstreške, Bled

Nadstreški za avto

 • Število parkirnih mest: 2
 • Material: Leseni nadstrešek
 • Predviden rok izvedbe: Takoj

Nadtešek 5 x 4m, pokrit s kovinsko kritino v antracit barvi, na štirih stebreh, ki so na konzolah, ki se pritrdijo na beton, ki je pripravljen. Maksimalna višina je do cm. z majhnim padcem od desne strani proti levi(5m). Spredaj se mora videti kot ravna streha kar pomeni da je padec(enokapnica) potrebno skriti oz. narediti samo spredaj v širini padca okrasno kovino ki je enaka kritini. Lp