Zahtevaj brezplačne ponudbe za nadstrešek v Izoli

17 izvajalcev v bližini

Že 2.168 uporabnikov iz Izole je izvajalca poiskalo prek primerjam.si

4 najboljših ponudnikov nadstreškov Izola, 2022

3 zaključeni projekti s povprečno oceno 5,0

GRADOS d.o.o.

5,0
2 oceni
5,0
Ingrid N. , pred 2 letoma

S storitvijo smo bili zelo zadovoljni, opravljeno delo je bilo kvalitetno, estetsko, cenovno konkurenčno in končano v dogovorjenem roku.

5,0
Nadja J. , pred 2 letoma

Smo bili zadovoljni, je bilo opravljeno hitro in korektno. Smo še na vezi za druga dela.

5+
Let na tržišču

Storitve: nadstreški za terase, suhomontažni sistemi (knauf), montaža knaufa, asfaltiranje, hiša na ključ, zidarska dela, zidarstvo, keramičar, tlaki in ometi, nadstreški za balkone, popravilo strehe, kritina, kuhinje po meri, menjava strehe, obnova kopalnice na ključ, kopalnica na ključ.

Zahtevaj ponudbo

Izet Lelić, s.p.

5,0
1 ocena
5,0
Danica N. , pred 1 letom

Izbrali smo izvajalca Izeta Lelića, s.p., ki se je držal roka in kvalitetno opravil delo. Priporočam!

10+
Let na tržišču

Storitve: urejanje vrtov, asfaltiranje dvorišča, vzdrževanje okolice (košnja, obrezovanje), zidarstvo, obrezovanje dreves, temeljna plošča, gradnja hiše, ureditev okolice, gradnja hiše na ključ, tlakovanje dvorišča, obnova stanovanja, hiša na ključ, vrtnarstvo, izdelava škarpe, prenova fasade, izkopi in zemeljska dela.

Zahtevaj ponudbo
10+
Let na tržišču

Storitve: plastična okna, samostojni nadstreški, kovane ograje, zamenjava notranjih vrat, dvokrilna garažna vrata, garažna vrata, avtomobilski nadstrešek, balkonska vrata, menjava oken, kovinske ograje, drsna vrata, okna in vrata, nadstreški, lesena okna, pvc okna, wpc ograje.

Zahtevaj ponudbo
10+
Let na tržišču

Storitve: samostojni nadstreški, kovane ograje, avtomobilski nadstrešek, pergole, ograje, zunanje ograje, lesene ograje, leseni nadstreški, vrtne ograje, pvc ograje, nadstreški za avto, alu ograje, balkonske ograje, inox ograje, nadstreški z lopo, nadstreški za balkone.

Zahtevaj ponudbo

Pogosta vprašanja

 • Kako dobro zaščito mojemu avtomobilu nudi nadstrešek?

  Nadstrešek bo vaše vozilo obranil pred točo, dežjem, snegom in pred prekomerno izpostavljenostjo sončnim žarkom. Nadstreški sicer ne nudijo tako dobre zaščite kot garaža, a vseeno pripomorejo k temu, da bo vaše vozilo lepo ohranjeno dlje časa.

 • Kakšne so prednosti avtomobilskega nadstreška v primerjavi z garažo?

  Tako kot garaža bo tudi nadstrešek vaš avto obranil pred zunanjimi vplivi, njegova prednost je predvsem ta, da je cenejši in ga je enostavneje postaviti.

 • Kateri material je najprimernejši za gradnjo nadstreška?

  Nadstreški so lahko leseni ali kovinski/jekleni. Oboji imajo svoje prednosti in lsabosti. Leseni nadstreški se lažje in hitreje izdelajo in montirajo, po drugi strani pa so bolj občutljivi na vremenske vplive in potrebujejo več vzdrževanja kot kovinski oziroma jekleni nadstreški. Kovinski nadstreški so medtem bolj vzdržljivi, prav tako so na voljo v mnogih različnih oblikah in barvah. Tako leseni kot kovinski nadstreški pa so načeloma trpežni in imajo ob primernem vzdrževanju zelo dolgo življenjsko dobo, zato vam priporočamo, da nadstrešek izberete predvsem po videzu - odločite se za takšnega, ki se bo najbolj podal vašemu dvorišču in vašim preferencam.

 • Ali potrebujem za gradnjo avtomobilskega nadstreška posebno dovoljenje?

  Za nadstreške za en ali dva avtomobila ne potrebujete gradbenega dovoljenja, je pa to potrebno pridobiti v primeru, da vaš nadstrešek meri več kot 20m2.

Nedavna povpraševanja za nadstreške, Izola

Nadstreški za terase in balkone

 • Površina nadstreška (v m2): 10
 • Material: Kovinski nadstrešek
 • Predviden rok izvedbe: 1 - 3 mesece

Pozdravljeni, Na dvorišču želim narediti pohodni nadstrešek, ki podaljša obstoješ balkon. Višina je cca 3m dimenzije pa so xxx (na sloki levo, zadaj, desno, spredaj) in je nepravilne oblike. Nadstrešek mora bit samostojen (ne sme se montirati na obstoječo konstrukcijo) vendar, da se stika z balkonom. Nadstrešek rabi tudi ograjo na stranicah cm in cm. Kakšne so vse variante? Pod nadstreškom mora biti zračno zaradi nastajanja plesni. Lp,

Nadstreški za avto

 • Število parkirnih mest: 3
 • Material: Leseni nadstrešek
 • Predviden rok izvedbe: Takoj

Nadstresek na parkirnem prostoru pred stavbo dimenzija dolzina 8m sirina 5m .ena stran spojena za stavbo-balkon vhodna stran 2 nosilna stebra eden 2.30m visok drugi 1.37m(spodaj skarpa) v razmaku 8m po moznosti lepljen les ali smreka z zascitnim premazom .posebaj cena kritina filc-tp40.v ceni dostava,montaza. lokacija korte nad izolo cesta korte-parecag-seca pogled na savudrijo. javite tudi kdaj mozena dostava-montaza hvala za odgovor lp r.pibernik