Zahtevaj brezplačne ponudbe za nadstrešek v Sežani

11 izvajalcev v bližini

Že 1.452 uporabnikov iz Sežane je izvajalca poiskalo prek primerjam.si

7 najboljših ponudnikov nadstreškov Sežana, 2022

30 zaključenih projektov s povprečno oceno 4,6

DEJAN BANDELJ S.P.

4,3
1 ocena
4,3
Bojan V. , pred 2 letoma

Streha kot streha, še stoji, nimam pripomb.

10+
Let na tržišču
500+
Poslanih ponudb

Storitve: nadstreški z lopo, gradbena podjetja, gradbena dela, prekrivanje strehe, krovec, avtomobilski nadstrešek, izolacija strehe, leseni nadstreški, kovinski nadstreški, nadstreški za terase, menjava strehe, kritina, streha, nadstreški za avto, vrtni nadstreški, zidarstvo.

Zahtevaj ponudbo
5,0
Vesna Z. , pred 4 leti

Delo je bilo opravljeno v roku, kakovostno in po dogovorjeni ceni. Nekaj dodatnih del je opravil brezplačno. Hvaležni za vse njegove nasvete. Zelo zadovoljni.

5,0
Renata O. , pred 8 meseci

Super

10+
Let na tržišču
200+
Poslanih ponudb
Preverjen izvajalec

Storitve: strešne kritine, kovinski nadstreški, pločevinasta kritina, leseni nadstreški, avtomobilski nadstrešek, nadstreški za balkone, krovec, nadstreški za terase, menjava strehe, nadstreški za avto, samostojni nadstreški, nadstreški, izolacija strehe, popravilo strehe, prekrivanje strehe, nadstreški z lopo.

Zahtevaj ponudbo

EVGEN KAVČIČ S.P.

4,5
27 ocen
5,0
Nadzorni o. v. s. v. P. , pred 6 leti

Ponudnik je bil korekten v vseh pogledih, zato smo z njim sklenili pogodbo, ki se je je držal do zadnje pike. Vse kar je bilo dogovorjeno, je izpolnil in sicer rok, kvaliteto in ceno, skratka, dandanes težko dobiš tako korektnega izvajalca kot je g. Kavčič. Res naše naročilo ni bilo veliko, pa mu zaradi tega ni bilo težko delo opraviti. Ker je naredil ograjo pri vhodu v večstanovanjsko stavbo, bomo z veseljem g. Kavčiča priporočili tudi drugim stanovanjskim blokom. Dobili smo tudi popust na skupno ceno, ker smo plačali v roku 8 dni.

5,0
Igor T. , pred 6 leti

Korektnost, profesionalnost in hiter odziv.

20+
Let na tržišču
30+
Izvedenih projektov
500+
Poslanih ponudb
Preverjen izvajalec
Izbor strank 2019
Izbor strank 2020

Storitve: lesene ograje, ograje, balkonske ograje, zunanje ograje, panelne ograje, kovane ograje, wpc ograje, vrtne ograje, alu ograje, pvc ograje, inox ograje, kovinske ograje.

Zahtevaj ponudbo
20+
Let na tržišču
20+
Število zaposlenih

Storitve: zunanje žaluzije, plise zavese, strešna okna, vrtne ograje, notranje žaluzije, zunanje ograje, vhodna vrata, kovinski nadstreški, rolo senčila, pergole, alu okna, lesena okna, les/alu okna, vrtni nadstreški, balkonska vrata, sekcijska garažna vrata.

Zahtevaj ponudbo

ROBERT BEKAR S.P.

 
0 ocen
10+
Let na tržišču

Storitve: menjava oken, strešna okna, les/alu okna, nadstreški za terase, popravilo strehe, pvc okna, vrata, garažna vrata, sekcijska garažna vrata, ograje, panelne ograje, plastična okna, lesena okna, dvižna garažna vrata, lesena vhodna vrata, kovinski nadstreški.

Zahtevaj ponudbo

ESAD SILAHIĆ S.P.

 
0 ocen
5+
Let na tržišču

Storitve: pvc vhodna vrata, alu okna, adaptacija stanovanja, polaganje keramike, polaganje parketa, linolej, menjava oken, strešna okna, krovec, vhodna vrata, avtomobilski nadstrešek, pleskarji, rolo senčila, obnova parketa, pergole, nadstreški.

Zahtevaj ponudbo

MARK ZADNIK S.P.

 
0 ocen
5+
Let na tržišču

Pogosta vprašanja

 • Kako dobro zaščito mojemu avtomobilu nudi nadstrešek?

  Nadstrešek bo vaše vozilo obranil pred točo, dežjem, snegom in pred prekomerno izpostavljenostjo sončnim žarkom. Nadstreški sicer ne nudijo tako dobre zaščite kot garaža, a vseeno pripomorejo k temu, da bo vaše vozilo lepo ohranjeno dlje časa.

 • Kakšne so prednosti avtomobilskega nadstreška v primerjavi z garažo?

  Tako kot garaža bo tudi nadstrešek vaš avto obranil pred zunanjimi vplivi, njegova prednost je predvsem ta, da je cenejši in ga je enostavneje postaviti.

 • Kateri material je najprimernejši za gradnjo nadstreška?

  Nadstreški so lahko leseni ali kovinski/jekleni. Oboji imajo svoje prednosti in lsabosti. Leseni nadstreški se lažje in hitreje izdelajo in montirajo, po drugi strani pa so bolj občutljivi na vremenske vplive in potrebujejo več vzdrževanja kot kovinski oziroma jekleni nadstreški. Kovinski nadstreški so medtem bolj vzdržljivi, prav tako so na voljo v mnogih različnih oblikah in barvah. Tako leseni kot kovinski nadstreški pa so načeloma trpežni in imajo ob primernem vzdrževanju zelo dolgo življenjsko dobo, zato vam priporočamo, da nadstrešek izberete predvsem po videzu - odločite se za takšnega, ki se bo najbolj podal vašemu dvorišču in vašim preferencam.

 • Ali potrebujem za gradnjo avtomobilskega nadstreška posebno dovoljenje?

  Za nadstreške za en ali dva avtomobila ne potrebujete gradbenega dovoljenja, je pa to potrebno pridobiti v primeru, da vaš nadstrešek meri več kot 20m2.

Nedavna povpraševanja za nadstreške, Sežana

Nadstreški za terase in balkone

 • Površina nadstreška (v m2): 21
 • Material: Kovinski nadstrešek
 • Predviden rok izvedbe: 1 - 3 mesece

Na ta prostor bi želel postaviti kovinski nadstrešek. Dimenzije so cca. 7,5 m dolžina ene strani, dolžina druge strani je cca 7m, širina ene strani cca 5m in druge strani širine je cca 2,5 m. Pokrita naj bi bila z ustrezno kritino. Želel bi, da ko se zadržujete v Sežani ali okolici, da pridete, si ogledati in mi date morebitni kakšen nasvet .Pozdrav .

Nadstreški za avto

 • Število parkirnih mest: 3
 • Material: Kovinski nadstrešek
 • Predviden rok izvedbe: Več kot 3 mesece

Pozdravljeni! Nadstrešek nad parkiriščem približnih dimenzij x cm. Kovinski, cinkan in pobarvan v črno oz. antracit barvo. Trenutno bi kot kritino uporabil polikarbonatne plošče, ki bi jih čez čas nadomestil s fotovoltajičnimi paneli - prilagojena konstrukcija obremenitvi panelov. Vsi stebri na vogalih, en izmed stebrov premankjen. Razmik 5,9m med stebri, zaradi dovozne poti. Hvala, LP