Zahtevaj brezplačne ponudbe za ograjo v Sežani

12 izvajalcev v bližini

Že 1.452 uporabnikov iz Sežane je izvajalca poiskalo prek primerjam.si

6 najboljših ponudnikov ograj Sežana, 2022

30 zaključenih projektov s povprečno oceno 4,7

SULEJMAN TULEK S.P.

4,8
3 ocene
5,0
Jana K. , pred 1 mesecem

Izbrani steklar Sulejman je hiter, natančen, drži se dogovorjenega roka in cene, je cenovno ugoden, njegova storitev pa je zelo kakovostna.

4,3
Ivo Š. , pred 1 letom

Komarnike mi je priskrbel Sulejman Tulek s.p., za njegovo delo nimam pritožb, vse je bilo v skladu z dogovorom!

EVGEN KAVČIČ S.P.

4,5
27 ocen
5,0
Nadzorni o. v. s. v. P. , pred 6 leti

Ponudnik je bil korekten v vseh pogledih, zato smo z njim sklenili pogodbo, ki se je je držal do zadnje pike. Vse kar je bilo dogovorjeno, je izpolnil in sicer rok, kvaliteto in ceno, skratka, dandanes težko dobiš tako korektnega izvajalca kot je g. Kavčič. Res naše naročilo ni bilo veliko, pa mu zaradi tega ni bilo težko delo opraviti. Ker je naredil ograjo pri vhodu v večstanovanjsko stavbo, bomo z veseljem g. Kavčiča priporočili tudi drugim stanovanjskim blokom. Dobili smo tudi popust na skupno ceno, ker smo plačali v roku 8 dni.

5,0
Igor T. , pred 6 leti

Korektnost, profesionalnost in hiter odziv.

20+
Let na tržišču
30+
Izvedenih projektov
500+
Poslanih ponudb
Preverjen izvajalec
Izbor strank 2019
Izbor strank 2020

Storitve: lesene ograje, ograje, balkonske ograje, zunanje ograje, panelne ograje, kovane ograje, wpc ograje, vrtne ograje, alu ograje, pvc ograje, inox ograje, kovinske ograje.

Zahtevaj ponudbo
20+
Let na tržišču
20+
Število zaposlenih

Storitve: zunanje žaluzije, plise zavese, strešna okna, vrtne ograje, notranje žaluzije, zunanje ograje, vhodna vrata, kovinski nadstreški, rolo senčila, pergole, alu okna, lesena okna, les/alu okna, vrtni nadstreški, balkonska vrata, sekcijska garažna vrata.

Zahtevaj ponudbo

ROBERT BEKAR S.P.

 
0 ocen
10+
Let na tržišču

Storitve: menjava oken, strešna okna, les/alu okna, nadstreški za terase, popravilo strehe, pvc okna, vrata, garažna vrata, sekcijska garažna vrata, ograje, panelne ograje, plastična okna, lesena okna, dvižna garažna vrata, lesena vhodna vrata, kovinski nadstreški.

Zahtevaj ponudbo
20+
Let na tržišču

Storitve: ograje, wpc ograje, lesene ograje, zunanje ograje, kovinske ograje, alu ograje, pvc ograje, panelne ograje, kovane ograje, inox ograje, balkonske ograje, vrtne ograje.

Zahtevaj ponudbo

MARK ZADNIK S.P.

 
0 ocen
5+
Let na tržišču

Pogosta vprašanja

 • Ali za gradnjo ograje potrebujem gradbeno dovoljenje?

  Ali boste za postavljanje ograje potrebovali gradbeno dovoljenje, je odvisno od njene višine. Če je ograja nižja od 2.2 metra, gradbenega dovoljenja na potrebujete. Če je višja od 2.2 metra, boste potrebovali gradbeno dovoljenje za nezahteven objekt, ki ga lahko pridobite zelo preprosto. Na spletu izpolnete obrazec in ga skupaj z ustreznimi prilogami pošljete na upravno enoto, ki vam bo izdala gradbeno dovoljenje.

 • Kakšno zunanjo ograjo naj izberem?

  Katera zunanja ograja je najprimernejša za vas, je odvisno od tega, kakšnemu namenu bo služila. Če želite samo ograditi določeno površino, z namenom, da nezaželenim obiskovalcem preprečite dostop, so primerne panelne ograje. Če pa si želite več intime na vrtu, so primerne bolj polne lesene, kovinske ali aluminijaste ograje. Nenazadnje je zelo pomembno tudi, da se videz in stil ograje sklada s stilom vaše hiše.

 • Katera ograja ima najdaljšo življenjsko dobo?

  Med najbolj trajne in najbolj kakovostne - pa tudi najdražje - spadajo inox ograje.

 • Kaj morate vedeti, preden kontaktirate proizvajalca ograj?

  Za montažo ograj načeloma potrebujete podatke o površini ograje in reliefu, kjer bo stala. Za montažo balkonske in stopniščne ograje pa mora imeti proizvajalec še druge podatke: debelino betonske plošče, debelino estriha, debelino izolacije, morebitno talno gretje in podobno.

Nedavna povpraševanja za ograje, Sežana

INOX, ALU, kovinske ograje

 • Tip ograje: Balkonska ograja
 • Vrsta ograje (material): ALU ograja
 • Dolžina ograje: 10 m
 • Rok za izdelavo: Takoj

Imam balkonsko ograjo kovinska konstrukcija z lesenimi letvami..Les bi zamenjal z alu..letve in pasaman..V črki u..cca 10mt ..1mt višina.. Prosim ponudbo material in delo.. Alu letve rjave barve razmak med letvami cca 10cm.. Postavitev horizontalna ali vertikalna.. Ali pridete tudi na ogled svetovanje in izmere..

INOX, ALU, kovinske ograje

 • Tip ograje: Balkonska ograja
 • Vrsta ograje (material): Inox ograja
 • Dolžina ograje: 10 m
 • Rok za izdelavo: Takoj

Imam balkonsko ograjo kovinska konstrukcija z lesenimi letvami..Les bi zamenjal z alu ali inox..letve in pasaman..V črki u..cca 10mt ..1mt višina.. Prosim ponudbo material in delo.. Imel bi letve rjave barve razmak med letvami cca 10cm.. Postavitev horizontalna ali vertikalna.. Ali pridete tudi na ogled svetovanje in izmere..