Zahtevaj brezplačne ponudbe za ograjo v Škofji Loki

38 izvajalcev v bližini

Že 2.851 uporabnikov iz Škofje Loke je izvajalca poiskalo prek primerjam.si

12 najboljših ponudnikov ograj Škofja Loka, 2022

45 zaključenih projektov s povprečno oceno 4,8

VINCENCIJ ŠUBIC S.P.

5,0
2 oceni
5,0
Aleš P. , pred 4 dnevi

Kvalitetno delo, primeren odnos do strank, cenovno ugodno.

5,0
Tomaž S. , pred 7 meseci

Pravi odnos. Priporočamo.

10+
Let na tržišču
200+
Poslanih ponudb
Preverjen izvajalec

Storitve: balkonske ograje, wpc ograje, panelne ograje, zunanje ograje, pvc ograje, ograje, kovane ograje, kovinske ograje, alu ograje, lesene ograje, inox ograje, vrtne ograje.

Zahtevaj ponudbo
5,0
Klemen L. , pred 7 meseci

Pvc okno mi je dobavilo podjetje Anže Mlakar s.p. Priporočam.

4,0
Marjan K. , pred 1 letom

Anže Mlakar s.p. mi je montiral okna. Sicer zadovoljen, samo dobavni rok je bil malo z zamudo.

5+
Let na tržišču

Storitve: garažna vrata po meri, lesena vhodna vrata, okna in vrata, pvc/alu okna, polkna, alu okna, kovinske ograje, pvc ograje, tende, roloji, les/alu okna, dvokrilna garažna vrata, sekcijska garažna vrata, alu ograje, balkonska vrata, menjava oken.

Zahtevaj ponudbo

GIVOS d.o.o.

5,0
1 ocena
5,0
Milan J. , pred 12 meseci

Po daljšem času, ko se z nobenim drugim nisem uspel dogovoriti, mi je on odgovoril še v istem dnevu in takoj podal rešitev. Zelo zadovoljni z GIVOS d.o.o.

10+
Let na tržišču

Storitve: vrtne ograje, pvc ograje, zunanje ograje, inox ograje, ograje, kovinske ograje, kovane ograje, panelne ograje, balkonske ograje, wpc ograje, lesene ograje, alu ograje.

Zahtevaj ponudbo
5,0
Mojca P. , pred 6 leti

Isti dan, kot sem jaz oddala povpraševanje, mi je gospod Benedičič poslal svojo ponudbo in svoj predlog izdelave polic, ki mi je bila zelo všeč. Dogovorila sva se, da se oglasi pri meni in naredi izmere. Prišel je točno tako, kot sva se dogovorila, mi izdelal super police in to v dogovorjenem roku. Police so narejene zelo natančno, v prostor pašejo popolno. Končna cena je bila taka, kot sva se zmenila, upošteval je vse moje želje, še sam mi je dal nekaj koristnih predlogov, tako da jaz ga lahko samo pohvalim. Zelo sem zadovoljna s tem mizarjem, hvala, ker ste mi ga pomagali najti.

4,7
Sergeja L. , pred 6 leti

Narejeno je bilo tako, kot smo se dogovorili.

5+
Let na tržišču

Storitve: vhodna stanovanjska vrata, dvižna garažna vrata, okna in vrata, sekcijska garažna vrata, vrata, pvc/alu okna, rolo garažna vrata, mizarske storitve, menjava oken, garažna vrata po meri, vgradne omare, balkonska vrata, lesene stopnice, alu vhodna vrata, pohištvo po meri, pvc vhodna vrata.

Zahtevaj ponudbo

KOKO d.o.o.

4,6
38 ocen
5,0
Tanja T. , pred 8 leti

Korekten odnos, držijo se rokov, kvaliteta.

5,0
Mina S. , pred 8 leti

Držal se je roka in delo hitro in kvalitetno opravil.

20+
Let na tržišču
30+
Izvedenih projektov
500+
Poslanih ponudb
Izbor strank 2017
Izbor strank 2018

Storitve: zamenjava notranjih vrat, dvižna garažna vrata, nadstreški za avto, vrtni nadstreški, nadstreški, nadstreški za terase, notranje žaluzije, pvc okna, panelne ograje, okna in vrata, nadstreški z lopo, lesena okna, avtomobilski nadstrešek, pergole, leseni nadstreški, garažna vrata po meri.

Zahtevaj ponudbo

JANEZ HAFNER S.P.

 
0 ocen
10+
Let na tržišču

Storitve: inox ograje, kovane ograje, balkonske ograje, zunanje ograje, pergole, lesene ograje, kovinski nadstreški, leseni nadstreški, nadstreški z lopo, samostojni nadstreški, nadstreški za terase, avtomobilski nadstrešek, panelne ograje, nadstreški, ograje, vrtni nadstreški.

Zahtevaj ponudbo
20+
Let na tržišču

Storitve: panelne ograje, steklena vrata, kovinske ograje, lesene ograje, stekleni nadstreški, vrtne ograje, wpc ograje, kovane ograje, steklena ograja, tuš kabine po meri, steklarstvo, pvc ograje, balkonske ograje, kuhinjsko steklo, zunanje ograje, alu ograje.

Zahtevaj ponudbo
10+
Let na tržišču

Storitve: lesene ograje, balkonske ograje, ograje, avtomobilski nadstrešek, panelne ograje, kovinske ograje, vrtni nadstreški, kovane ograje, alu ograje, nadstreški z lopo, kovinski nadstreški, nadstreški za balkone, samostojni nadstreški, vrtne ograje, nadstreški za avto, inox ograje.

Zahtevaj ponudbo

MARČETA d.o.o.

 
0 ocen
20+
Let na tržišču
10+
Število zaposlenih

Storitve: kovane ograje, wpc ograje, samostojni nadstreški, balkonske ograje, ograje, nadstreški, pergole, nadstreški z lopo, inox ograje, zunanje ograje, vrtne ograje, pvc ograje, avtomobilski nadstrešek, kovinske ograje, nadstreški za terase, lesene ograje.

Zahtevaj ponudbo

Storitve: prenova kopalnice, pleskanje šol in vrtcev, obnova parketa, slikopleskarstvo, pleskarji, vinilne talne obloge, fasaderji, vrtne ograje, laminat, knauf predelne stene, polaganje ploščic, urejanje okolice in dvorišč, izolacija fasade, knauf spuščeni stropi, hiša na ključ, fasaderstvo.

Zahtevaj ponudbo
20+
Let na tržišču

Storitve: vrtne ograje, kuhinje po meri, kovane ograje, vrtni nadstreški, pohištvo po meri, mizarske storitve, ograje, nadstreški, pergole, wpc ograje, leseni nadstreški, mizarstvo, inox ograje, vgradne omare, panelne ograje, lesene ograje.

Zahtevaj ponudbo

BLAŽ JUGOVIC S.P.

 
0 ocen
10+
Let na tržišču

Storitve: stekleni nadstreški, ograje, pvc ograje, vrtne ograje, kuhinjsko steklo, kovinske ograje, lesene ograje, alu ograje, zunanje ograje, steklena ograja, balkonske ograje, kovane ograje, tuš kabine po meri, steklarstvo, panelne ograje, wpc ograje.

Zahtevaj ponudbo

Pogosta vprašanja

 • Ali za gradnjo ograje potrebujem gradbeno dovoljenje?

  Ali boste za postavljanje ograje potrebovali gradbeno dovoljenje, je odvisno od njene višine. Če je ograja nižja od 2.2 metra, gradbenega dovoljenja na potrebujete. Če je višja od 2.2 metra, boste potrebovali gradbeno dovoljenje za nezahteven objekt, ki ga lahko pridobite zelo preprosto. Na spletu izpolnete obrazec in ga skupaj z ustreznimi prilogami pošljete na upravno enoto, ki vam bo izdala gradbeno dovoljenje.

 • Kakšno zunanjo ograjo naj izberem?

  Katera zunanja ograja je najprimernejša za vas, je odvisno od tega, kakšnemu namenu bo služila. Če želite samo ograditi določeno površino, z namenom, da nezaželenim obiskovalcem preprečite dostop, so primerne panelne ograje. Če pa si želite več intime na vrtu, so primerne bolj polne lesene, kovinske ali aluminijaste ograje. Nenazadnje je zelo pomembno tudi, da se videz in stil ograje sklada s stilom vaše hiše.

 • Katera ograja ima najdaljšo življenjsko dobo?

  Med najbolj trajne in najbolj kakovostne - pa tudi najdražje - spadajo inox ograje.

 • Kaj morate vedeti, preden kontaktirate proizvajalca ograj?

  Za montažo ograj načeloma potrebujete podatke o površini ograje in reliefu, kjer bo stala. Za montažo balkonske in stopniščne ograje pa mora imeti proizvajalec še druge podatke: debelino betonske plošče, debelino estriha, debelino izolacije, morebitno talno gretje in podobno.

Nedavna povpraševanja za ograje, Škofja Loka

Kovane ograje

 • Tip ograje: Stopniščna ograja (zunanja)
 • Dolžina ograje (v m): 8
 • Potrebujete montažo?: Da
 • Rok za izdelavo: 1 - 3 mesece

Izgled ne bi bil tako klasičen, ampak malo bi moderno potegnil. Mislil sem križane palice. cik-cak ali pa malo zavite. Prilagam slike. Ograja bi bila na stopnišču in potem še na terasi (4+4m). Zgornji del bi lahko bil odebeljen za oprijeti za vzpenjanje po stopnicah. Mogoče se zgoraj namontira les? Rok bi bil nekako čez 2-3 mesece. LP

Panelne ali mrežne ograje

 • Tip ograje: Dvoriščna/vrtna ograja
 • Dolžina ograje (v m): 35
 • Vrsta ograje: Pletena mrežna ograja
 • Potrebujete montažo?: Da
 • Rok za izdelavo: Takoj
 • Potrebujete tudi dvoriščna vrata?: Ne

Obstoječo vrtno mrežasto ograjo bi bilo potrebno v celoti zamenjati z novo mrežo. Stebrički so že postavljeni so že postavljeni , dodatno bi bilo potrebno postaviti samo še dva stebrička. Celotno mrežo pa zamenjati. Višina ograje cm, velikost mreže 60x60. Dolžina ograje okoli vrta cca 35m. Hvala in lep pozdrav

INOX, ALU, kovinske ograje

 • Tip ograje: Dvoriščna/vrtna ograja
 • Dolžina ograje (v m): 20
 • Vrsta ograje (material): Druga kovinska ograja
 • Potrebujete montažo?: Da
 • Rok za izdelavo: Takoj
 • Potrebujete tudi dvoriščna vrata?: Ne

Pozdravljeni, zanima me postavitev kovinske ograje visoke 2 m in dolge približno 20 m z dvojimi dvoriščnimi vrati: Prva vrata so za garažo - dolga 6m, samonosna ter avtomatska, druga za vhod so dolga približno 1.5 m. Profil ograje bi bil na vratih polen, na ostalem delu ograje pa z vzorcem. Prilagam okvirno skico. Nahajava se v Medvodah. Hvala, LP

INOX, ALU, kovinske ograje

 • Tip ograje: Dvoriščna/vrtna ograja
 • Dolžina ograje (v m): 35
 • Vrsta ograje (material): ALU ograja
 • Potrebujete montažo?: Da
 • Rok za izdelavo: 1 - 3 mesece
 • Potrebujete tudi dvoriščna vrata?: Ne

Pozdravljeni. zanimam se za ograjo (trenutno iščem samo material) iz ALU profilov v temno barvi (prašno barvani). Gre za ograjo okrog parcele, na kateri stoji hiša, v dolžini 35 metrov, višina ograje je planirana cca. cm in se bo montirala na že obstoječo nižjo ograjo iz zidakov. Prosim za komplet nabavo materiala, ki vključuje: - lamele (vodoravna postavitev lamel, računal sem dolžine nekje cm med stebri) - stebre z vključenimi talnimi nosilci - profili, vijaki in podoben material, potreben za montažo takšne ograje. - ipd... Želja je, da so lamele ograje narejene tako, da se v prostor ne vidi nič oz. nam omogoča popolno zasebnost. Lep pozdrav,

INOX, ALU, kovinske ograje

 • Tip ograje: Balkonska ograja
 • Dolžina ograje (v m): 18
 • Vrsta ograje (material): Inox ograja
 • Potrebujete montažo?: Da
 • Rok za izdelavo: Več kot 3 mesece

Pozdrav. Zanimam se za Inox balkonsko ograjo, kombinacija s steklom, samo delno na dolžini 3-4 m, ostalo kombinirano z pokončnimi elementi oz. po vaši ponudbi različnih možnosti. Sedaj imamo leseno ograjo na kovinskih stebrih, novo bi radi vsaj do sredine septembra. Prav tako bi me zanimala tudi ponudba za enako ograjo na zunanjih stopnicah, kjer steklo ni potrebno.Se priporočamo za obisk in ogled Za dodatne informacije me lahko kontaktirate na meil ali mobi številko. Hvala za vaše ponudbe.

INOX, ALU, kovinske ograje

 • Tip ograje: Balkonska ograja
 • Dolžina ograje (v m): 26
 • Vrsta ograje (material): Inox ograja
 • Potrebujete montažo?: Da
 • Rok za izdelavo: 1 - 3 mesece

Pozdravljeni, iščem rešitve za balkonske ograje (26 m). Pred izolacijo balkonov je verjetno potrebno v AB ploščo pritrditi nosilce za ograje, da se potem uredi hidroizolacijo, toplotno izolacijo in čisto na koncu še postavi ograje in zunanje stopnišče z ograjo, spodaj začne ravno navzgor, pri vrhu zavite za 90 stopinj v levo, da se pritrdijo na AB ploščo, ki bo izolirana. Verjetno je potrebno pred izolacijo AB plošče namestiti kaka sidra, na katera so potem stopnice pritrjene. Želimo nasvet ali postaviti inox konstrukcijo ali ALU. Hvala, lp

Kovane ograje

 • Tip ograje: Balkonska ograja
 • Dolžina ograje (v m): 30
 • Potrebujete montažo?: Da
 • Rok za izdelavo: 1 - 3 mesece

Pozdravljeni, iščem rešitve za balkonske ograje (26 m). Pred izolacijo balkonov je verjetno potrebno v AB ploščo pritrditi nosilce za ograje, da se potem uredi hidroizolacijo, toplotno izolacijo in čisto na koncu še postavi ograje in zunanje stopnišče z ograjo, spodaj začne ravno navzgor, pri vrhu zavite za 90 stopinj v levo, da se pritrdijo na AB ploščo, ki bo izolirana. Verjetno je potrebno pred izolacijo AB plošče namestiti kaka sidra, na katera so potem stopnice pritrjene. Potrebujemo kovano konstrukcijo z ograjo. Hvala, lp